Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.06.2009, 05:27   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 955 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Sivasspor Sevindirdi

AK Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya, “Sivasspor΄un 2008-2009 Turkcell Süper Ligi΄nde almış olduğu başarı beni ve Sivaslı tüm hemşehrilerimizi sevindirmiştir” dedi.

Turkcell Süper Ligi΄ni ikinci olarak tamamlayan ve Avrupa Şam-piyonlar Ligi elemelerine katılma hakkı kazanan Sivasspor΄un başarısını kutladı. Sivasspor΄un aynı başarısını Avrupa Şampiyonlar Ligi΄nde de göstereceğine inancının tam olduğunu belirten Yerlikaya, şunları kaydetti:

“Sivasspor΄un 2008-2009 Turkcell Süper Ligi΄nde almış olduğu başarı beni ve Sivaslı tüm hemşehrilerimizi sevindirmiştir. Sivasspor΄un bu başarısı şehrimiz açısından çok büyük önem arz etmektedir. Anadolu΄nun yükselen sesi olan Sivasspor΄un Turkcell Süper Ligi΄nin son dakikasına kadar gösterdiği büyük mücadele Türk futboluna heyecan katmıştır.”

Sivasspor΄un Anadolu kulüplerinin özlediği bir başarıya imza attığını vurgulayan Yerlikaya, “Bu duygu ve düşüncelerle Sivasspor yönetimim kuruluna, teknik heyetine, futbolcularına, kulüp çalışanlarına ve desteklerinden dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)