AK Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya, “Sivasspor΄un 2008-2009 Turkcell Süper Ligi΄nde almış olduğu başarı beni ve Sivaslı tüm hemşehrilerimizi sevindirmiştir” dedi.
Turkcell Süper Ligi΄ni ikinci olarak tamamlayan ve Avrupa Şam-piyonlar Ligi elemelerine katılma hakkı kazanan Sivasspor΄un başarısını kutladı. Sivasspor΄un aynı başarısını Avrupa Şampiyonlar Ligi΄nde de göstereceğine inancının tam olduğunu belirten Yerlikaya, şunları kaydetti:
“Sivasspor΄un 2008-2009 Turkcell Süper Ligi΄nde almış olduğu başarı beni ve Sivaslı tüm hemşehrilerimizi sevindirmiştir. Sivasspor΄un bu başarısı şehrimiz açısından çok büyük önem arz etmektedir. Anadolu΄nun yükselen sesi olan Sivasspor΄un Turkcell Süper Ligi΄nin son dakikasına kadar gösterdiği büyük mücadele Türk futboluna heyecan katmıştır.”
Sivasspor΄un Anadolu kulüplerinin özlediği bir başarıya imza attığını vurgulayan Yerlikaya, “Bu duygu ve düşüncelerle Sivasspor yönetimim kuruluna, teknik heyetine, futbolcularına, kulüp çalışanlarına ve desteklerinden dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.