Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.06.2009, 15:31   #11
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Sivasspor Sevindirdi

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hamza YERLİKAYA'ya haksızlık ediyorsun. Sivassporun Sivastaki hemen hemen bütün maçlarında satadyumda yerini almış Sivasspor için ne gerekıyorsa elinden geleni yapmış bir vekilimizdir.

Diğer kişilerden farkı Hamza Bey hiç bir zaman bu konudaki yaptıklarını söylememiş ve her zaman geride kalıp alkışlamayı seven bir yapısı vardır.

Bu durum aynı sporculuğu gibidir onun yakaladıgı sayısız başarıyı başka birisi kazansa neler yapardı.Bence Hamza YERLİKAYA'ya şehir olarak çok büyük haksızlık yaptık. İlimizin acilen kapalı spor salonuna ihtiyacı var. Bu salonu yapıp adını da mutlaka Hamza YERLİKAYA spor salonu olarak verilmesi gerek...

Ne olursa olsun böyle bir ismi SİVAS'ta ölümsüzleştirmek gerek...
maçlara gelebilir buna lafımız yok sporculuğuna asla lafımız yok icraat nerde bi görebilsek hani ben görmedim de duymadımda bide iktidar partisi hani adının biryerlere verilmesi tabiki güzel olur bunu haketti zamanında zaten
Alt 04.06.2009, 19:05   #12
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13

Tecrübe Puanı: 1039 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
deliktaşlısalim Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
maçlara gelebilir buna lafımız yok sporculuğuna asla lafımız yok icraat nerde bi görebilsek hani ben görmedim de duymadımda bide iktidar partisi hani adının biryerlere verilmesi tabiki güzel olur bunu haketti zamanında zaten
Ben Sivasspor ile alakalı konuya yorum yaptım Siyaset ile değil. Eğer yazımı tekrar gözden gecirirseniz SİYASET anlamında en ufak bir yorumumun olmadıgını eminim göreceksiniz...
Alt 04.06.2009, 22:44   #13
kasparix
Usta Yiğido

kasparix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kasparix Şuan kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2011 17:53

Tecrübe Puanı: 762 kasparix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bence yerlikayanın minderlere daha çok yakışmaktadır meclisde bayağı sessiz kaldığına inanmakdayım....sivaslı vekillerimiz çok kalıte soyleyelım ..ancak...sivasın altında kalıolar...sivası bu temsiliyetle hakedemedıklerıne ınanıyorum....
SİVASSPOR dan Allah razı olsun...bu basarıyı merhum YAZICIOĞLUNADA hediye edelim ....darısı sener bey ve diğer sivas vekillerimize....
kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.06.2009, 00:23   #14
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4560 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
kasparix Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bence yerlikayanın minderlere daha çok yakışmaktadır meclisde bayağı sessiz kaldığına inanmakdayım....sivaslı vekillerimiz çok kalıte soyleyelım ..ancak...sivasın altında kalıolar...sivası bu temsiliyetle hakedemedıklerıne ınanıyorum....
SİVASSPOR dan Allah razı olsun...bu basarıyı merhum YAZICIOĞLUNADA hediye edelim ....darısı sener bey ve diğer sivas vekillerimize....
Size sonuna kadar katılıyorum hamza yerlikaya sivasımız için ne yapmış aynı zamanda sivassporumuz için ne yapmış şayet bir icraatı varsa(cebini doldurmaktan başka) lütfen bizede söyleyinde bizlerde bilelim hamza yerlikaya benim kadar sivassporun maclarına gitmemiştir
Alt 07.06.2009, 13:05   #15
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2210 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Sivassporun çalışmalarını kutluyorum şampiyon olmasada sivasliların yüreğinde şampiyon zaten....

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.06.2009, 13:37   #16
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben Sivasspor ile alakalı konuya yorum yaptım Siyaset ile değil. Eğer yazımı tekrar gözden gecirirseniz SİYASET anlamında en ufak bir yorumumun olmadıgını eminim göreceksiniz...
sporcu kişiliği mükemmel bunu biliyoruz gerçek yeride orası zaten ben şahsen birkaç maç dışında fazla görmedim ayrıca yardımıda dokunuyorsa helal olsun

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)