![]() |
#1 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Üyelik Tarihi: 01.05.2008
Mesajlar: 7.292
Tecrübe Puanı: 1379
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() CEVİZLİ GÜLLAÇ (4 kişilik)
4 TANE GÜLLAÇ YAĞRAĞI YARIM LİTRE SÜT 1 ÇAY BARDAĞI ŞEKER YARIM ÇAY BARDAĞI GÜL SUYU YARIM ÇAY BARDAĞI CEVİZ İÇİ YAPILIŞI Süt ve şeker geniş bir kaba konularak ocağa konur kaynama derecesine gelmeden ateşten alınır gül suyu eklenir .Güllaç yaprakları parçalanarak süte batırılır ve bir kase içine alınır (.1 güllaç yaprağı bir kişi içindir )İçine ceviz konarak bohça şeklinde kapatılır kase ters çevrilerek servis tabağına alınır ![]()
__________________
ummadıklarım adam olurken, adam dediklerim insan bile olamamış! |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|