Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 29.05.2010, 06:37   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 972 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Gemerek'te Okullar Arası Bilgi ve Kültür Yarışması

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Gemerek ilçesinde ilköğretim ve ortaöğretim okulları arasında bilgi ve kültür yarışması düzenlendi.

Gemerek Spor Salonunda düzenlenen yarışmada, ilköğretim okulu birinci ve ikinci kademeden 14 okul, birleştirilmiş sınıflı ilköğretim okullarında 13 okul, ortaöğretimde ise 7 okul yarıştı.

Yarışmada, birinci kademede Şehit İlker Uçar Çepni İlköğretim Okulu, ikinci kademede Sızır Mehmet Akif İlköğretim Okulu birinciliği alırken, birleştirilmiş sınıflı ilköğretim okullar Yeşilöz İlköğretim Okulu, ortaöğretimlerde ise Yeniçubuk Lisesi birinci oldu.

Gemerek Kaymakamı Adnan Tezcan, yarışmaya katılarak dereceye giren okulları kutladı.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin okullarında öğrencileri ziyaret edeceğini belirten Tezcan, bu okullara çeşitli ödüller vereceğini söyledi.

Tezcan daha sonra dereceye giren okullara plaket verdi.

(MK-EMN-İRE) - SİVAS (Anadolu Ajansı)
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)