|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
22.04.2010, 16:59 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 919
|
Şarkışla'da Ortaöğretim Okulları Arasında Bilgi Yarışması Düzenlendi
Şarkışla ilçesinde ortaöğretim okulları arasında bilgi yarışması düzenlendi.
Şarkışla Milli Eğitim Müdürlüğünce Atatürk İlköğretim Okulu Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen yarışmada, 6 ortaöğretim okulu dereceye girebilmek için yarıştı. Milli Eğitim Müdürü Ekrem Yurt, bu yarışmayla amaçlarının öğrencileri birbirleriyle kaynaştırmak, gelecekteki hedeflerine bir adım daha yaklaştırmak ve öğrencilerimize cesaret kazandırmak olduğunu söyledi. Yarışmada Şarkışla Lisesi birinci, Anadolu Lisesi ikinci, Ticaret Meslek Lisesi ise üçüncü oldu. Yarışmada, birinci gelen okula diz üstü bilgisayar, dereceye giren okullara ise Cumhuriyet altını armağan edildi. Yarışmayı Kaymakam Vekili Salih Ayhan, Garnizon Komutanı Erdal Özgenç, Belediye Başkanı Kasım Gültekin, Emniyet Müdürü Ali Yaşar, daire müdürleri ile öğretmen ve öğrenciler izledi. (KE-EMN-ZZ) - SİVAS |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|