Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar Spor Haberleri

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 20.02.2010, 08:35   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 924 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Danişmentli yıldız kızlar Samsun’a hazırlanıyor

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Sivas’ta hentbol denince ilk akla gelen takımlardan Danişmen İlköğretim Okulu Yıldız Kızlar Hentbol Takımı, gelecek hafta Samsun’da yapacağı grup maçlarının hazırlığını sürdürüyor.

Kısa süre önce, Sivas’ta yapılan il birinciliğinde, peş peşe 20. şampiyonluğuna imza atan Danişment İlköğretim Okulu Yıldız Kızlar Hentbol Takımı, Sivas’ı bu senede grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazanmıştı. Bu çerçevede okul takımının deneyimli çalıştırıcısı Doğan Ardahanlı, hazırlıkların aralıksız sürdüğünü kaydetti. Ardahanlı, “Sivas hentbolunda Danişment İlköğretim Okulu’nun çok ayrı bir yeri var. 20 yıldır il birinciliğini kimseye kaptırmıyoruz. Bununla birlikte 3 kez Türkiye şampiyonluğu yaşadık. Her yıl finallere yükselmeyi başardık. Şimdide hedefimiz yine Türkiye Şampiyonluğu” şeklinde konuştu.
Gelecek hafta Türkiye Şampiyonası finalleri öncesinde Samsun’da gruplara katılacaklarını belirten Ardahanlı, “Samsun’dan tur atlayarak döneceğimize inanıyorum. Ardından yarı finallere gideceğiz. Sonrasında burada da başarılı olursak adımızı finallere yazdıracağız” dedi.
Öte yandan Yıldızlar Hentbol Grup Birinciliği müsabakaları 23-27 Şubat tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirilecek

Sivas Hürdoğan.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)