Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar Spor Haberleri

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 18.01.2010, 03:15   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 924 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Danişmentli yıldız kızlar sahnede

Yıldızlar Hentbol İl Birinciliği’nde tam 19 yıldır şampiyonluğu kimselere kaptırmayan Danişment İlköğretim Okulu, bugün il birinciliği müsabakalarına başlayacak.
Bu eğitim-öğretim yılında düzenlenecek İl Birinciliği hazırlıklarını tamamlayan Danişment İlköğretim Okulu’nda antrenör Doğan Ardahanlı ilk şampiyonluklarını 1990 yılında aldıklarını söyledi. Ardahanlı, 1990 yılından itibaren peş peşe tam 19 kez şampiyonluk yaşadıklarını belirterek, “Bu yılda il birincisi olursak, 20. şampiyonluğumuzu elde etmiş olacağız. Bu yılda oldukça iddialıyız” dedi.
Okullarının ününün Sivas sınırlarını aştığına da dikkat çeken Ardahanlı, katıldıkları Türkiye Şampiyonaları’nda 7 kez Türkiye Şampiyonu olduklarını ifade ederek, “Ayrıca 5 kez Türkiye ikincisi ve 3 kez de Türkiye üçüncülüğü elde ettik. Kısacası Danişment İlköğretim Okulu’nu tanımayan yok. Sivas’ta olduğu gibi Türkiye genelinde de her zaman hedefimiz şampiyonluk” dedi.
Ardahanlı okul takımının başarısında emeği geçen başta Okul Müdürü Seyfettin Durmaz’a müdür yardımcılarına ve öğretmenlere teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.
Öte yandan Okullar Arası Yıldızlar Hentbol İl Birinciliği müsabakalarında kızlarda 4 takım erkeklerde ise 9 takım mücadele edecek. 4 Eylül Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek müsabakaların ardından il birincisi olan kız ve erkek takımı Sivas’ı 23-27 Şubat’ta Samsun’da yapılacak grup müsabakalarında temsil edecek.

Sivas Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2010, 04:45   #2
-aynur58
Yiğido

-aynur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

-aynur58 Şuan -aynur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.12.2010 10:15

Tecrübe Puanı: 554 -aynur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Danişmentli yıldız kızlar sahnede

Danişment ilkokulu..........

Hüzünlendim öğrenim gördüğüm okulun ismini görünce birden gözlerim maziye daldı ve öğretmenim Sn. Bekir Demir ve hanımı olan diğer öğretmenim Sn. Şerife Demir'i hatırlayıp ağlamamak için kendimi zor tuttum....

Ve aslında başarı için yorum yapmam gerekirken bu hüznüm başarıya yorum yapmamı engelledi.

Tebrik etmekle ve başarılarının devamını dilemekle yeteneceğim sadece...
-aynur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)