Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Vekil maaşlarına büyük zam! - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.12.2011, 08:42   #1
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Vekil maaşlarına büyük zam!

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Maaş ve emekli aylıkları Başbakanlık Müsteşarının maaşına endeksli bulunan milletvekilleri, emeklilik hakkı bakımından Cumhurbaşkanının emekli aylığına endekslendi. Böylece, halen 5 bin lira olan emekli vekil aylığı 8 bin liraya yükseldi.

HEM EMEKLİ HEM ÇALIŞAN VEKİLE 19 BİN 300 LİRA

Ayrıca yeniden seçilen emekli vekillerin aylığından yapılan kesintiler de kaldırıldı. Oysa mevcut emekliler, bir işte çalışmaları durumunda emekli maaşlarından yüzde 15 oranında 'sosyal güvenlik destek primi' kesiliyor. İşte emekli vekillerden yapılan bu kesintinin kaldırılmasıyla, milletvekilliğinden emekli olduğu halde, halen vekil olan yaklaşık 200 kişinin maaşında 5 bin lira artış olacak. Böylece bu vekillerin ellerine geçen aylık tutarı 14 bin 300 liradan 19 bin 300 liraya çıkacak.

Emekli Sandığı Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapan yasa tasarısı milletvekillerine yeni yıl piyangosu olurken; vatandaşın ilaca katkı payını ise artırdı. Buna göre aile hekimlerinin yazdıkları reçeteler de dahil; ayakta tedavilerde yazılan reçetelerde 3 ilaca kadar 3 lira alınması öngörüldü. İlave her bir ilaç içinse 1 lira katkı payı alınacak.

12 Haziran Seçimlerinde ilk kez seçilen milletvekili maaşı: 11 bin 250 TL

Emekli Milletvekili Aylığı: 5 bin TL'den 8 bin TL'ye çıkacak

Emekli olduğu halde halen çalışan milletvekilinin eline geçen ise; 14 bin 300 TL'den 19 bin 300 TL'ye çıkacak.
Alt 26.12.2011, 08:52   #2
özgüven
Usta Yiğido

özgüven - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgüven Şuan özgüven isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.04.2015 06:50

Tecrübe Puanı: 727 özgüven FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Vekil maaşlarına büyük zam!

Ülkemizin geleceği için çalışan sayın milletvekillerimiz herşeyin en iyisini hakediyorlar.Gönül isterki daha fazlasınıda alabilsinler.Biz seçmenler daha iyi çalışıp sayın vekillerimize ekonomik açıdan daha fazla destek olmalıyız.

Asgari ücrete bakıyorum vekil maaşlarına bakıyorum hayret ediyorum...
Alt 26.12.2011, 09:45   #3
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 21:31

Tecrübe Puanı: 1517 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yiyin efendiler yiyin bu sofra sizin aksırıncaya tıksırıncaya patlayıncaya kadar yiyin nede olsa güç sizde vicdan merhamet din iman işte bak o sizde yok oda bizde fakir fukarada yani
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...
Alt 26.12.2011, 11:14   #4
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54

Tecrübe Puanı: 988 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

İşçiye, memura, emekliye zama gelince eli, ayağı titreyen yüzde üçü geçmeyen zamları yaparken, Kendilerine yüzde yüz zam yapıp bir gece ansısızn meclisten geçiriyorlar.
O paralar hepimizin evinden, ekmeğinden, sofrasından kısarak devlete ödediğimiz yatırdığımız harçlar, fonlar, vergiler.
Tüyü bitmemiş yetimlerin hakları. Olur ama bu kadarda vicdansızlık olurmu? Ne diyim bir vatandaş olarak helal etmiyorum hakkımı boğazınızda kalsın.
Ve hiç bir AKP milletvekili bu fahiş zamma karşı çıkmayıp imza atmış. Bu konuda karşı çıkan CHP ve diğer karşı çıkan milletvekillerini kutluyorum.
Hiçmi Allah'tan korkunuz yok sen 20 bin lirayı bir ayda mideye indirirken asgari ücretliye 670 lira ile geçin diyosun. Ayıptır günahtır.
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 26.12.2011, 13:22   #5
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44

Tecrübe Puanı: 960 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Vekillere yapılan zamlar resmen halkla alay etmektir. Ayrıca halkı birşey yerine koymadıklarının en belirgin göstergelerinden biridir. Bu zamları yapmak için insanın önce yüzü kızarır, utanır. Gazetede okudum vekil maaşlarında Avrupayı bile sollamışız. İnsani gelişmişlik açısından dünyada 89. sıradayız. Halk için ne yaptınız siz? Utanın utanın yeter artık. Mazlumun yetimin hakkı boğazınızdan nasıl geçiyor? Hangi hükümet döneminde halk bu kadar aşağılandı, bu kadar zor duruma düştü bilmiyorum.
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Alibaba58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 26.12.2011, 14:24   #6
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Benim bir yılda alacağım maaşı vekillerimiz bir ayda alacaklar demekki ben 11 ay beleş çalışmış olacağım... Vekillerimiz vekil olmak için boşunamı uğraşıyorlar köy köy kasaba kasaba gezip vatandaşın dertlerini sorunlarını dinliyorlar, akabinde bir sürüde vaadde bulunuyorlar, peki seçilince bu vaadler yerine getiriliyormu getirilecekte zaman kalmıyorki bide bakmışsınki vekillik bitmiş seçim gelmiş bu yüzden yapılacak işler ya yarım kalıyor yada hiç başlanılmadan son buluyor yeniden oy istemeler başlanıyor,Ne deniyor bak yapıyorduk yapacaktık yetişmedi yarım kaldı siz yine oyunuzu bana verinki tamamlayalım hep aynı hikayeleri okumaktan bıktık usandık..

Meclis başkanımız bu konuda şöyle dedi milletvekilleri nereye gitseler tüm masraflarını ceplerinden ödüyorlar dolayısıyla maaşları düşüyor onun için bu zam gerekliydi...Sayın başkanım iyi güzel herşeyi ceplerinden karşılıyorlarda masrafları bizimle aynımı yıllar önce meclise gitmiştimde gelmişken birde şu meclisin mutfağına uğrayayım dedim. Bi girdim her yerde et kızarıyor oda bizim şu an 25. 30 liraya aldığımız etlere hiç benzemiyor fiyatını sordum çok cüzi bi rakam söylediler şaşırdım....
Alt 26.12.2011, 15:12   #7
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4544 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Ne kadar güzel bir gün. insanlar soykırım meselesiyle meşgul olmuşken. Arkadan meclis haşırt..4 parti hiç anlaşamazken maaş ödemelerinde nasıl anlaşıyor.hiç bir partiye güvenim yok. Siz nerede düşman arıyorsunuz ki. fransa acık bir şekilde düşmanlığını ortaya koydu ama bizim meclis bu durumu nasıl değerlendirdi dönüp bizim meclise bakalım Bir gecede hatta 15 dk içinde kendi intibaklarını yapıtılar 2 senede emekliklerini gercekleştirdiler.Biz emeklilere gelince İntibak yasası çıkarıyoruz deyip 2013 yılına sarkıtıyorsunuz. Yuh olsun hepinize!İntibak Yasasına paranız yok kendi çıkarlarınız için hep birlikte hareket ediyorsunuz Emeklilerle,işcilerle memurlarla,asgari ücretlilerle,dul ve yetimlerle dalga geçmekten hiç mi utanmıyor sıkılmıyorsunuz Ben payımdan düşen kısmını helal etmiyorum.Güle güle harcamayın. aldığınız paraların tek kuruşu dahil haram,zehir zıkkım olsun inşallah
Alt 26.12.2011, 19:35   #8
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1206 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ne kadar güzel bir gün. insanlar soykırım meselesiyle meşgul olmuşken. Arkadan meclis haşırt..4 parti hiç anlaşamazken maaş ödemelerinde nasıl anlaşıyor.hiç bir partiye güvenim yok. Siz nerede düşman arıyorsunuz ki. fransa acık bir şekilde düşmanlığını ortaya koydu ama bizim meclis bu durumu nasıl değerlendirdi dönüp bizim meclise bakalım Bir gecede hatta 15 dk içinde kendi intibaklarını yapıtılar 2 senede emekliklerini gercekleştirdiler.Biz emeklilere gelince İntibak yasası çıkarıyoruz deyip 2013 yılına sarkıtıyorsunuz. Yuh olsun hepinize!İntibak Yasasına paranız yok kendi çıkarlarınız için hep birlikte hareket ediyorsunuz Emeklilerle,işcilerle memurlarla,asgari ücretlilerle,dul ve yetimlerle dalga geçmekten hiç mi utanmıyor sıkılmıyorsunuz Ben payımdan düşen kısmını helal etmiyorum.Güle güle harcamayın. aldığınız paraların tek kuruşu dahil haram,zehir zıkkım olsun inşallah
Abi 1 partiden 1 tek vekil bile oy vermemiştir. Onu düzeltmek istedim. Saygılar.

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 26.12.2011, 20:26   #9
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Kendilerinede zam versinler. Onların maaşlarında gözümüz yok helali hoş olsun. Ama vatandaşımızada versinler. Özellikle asgari ücrete, yaşlılık maaşı alanlara vs. maaşı bin liradan düşük olan vatandaşlara versinler öncelikle. Tabi versinler demeyle olmuyor, devletin bunu karşılayabilecek gücü olması lazım.
Alt 26.12.2011, 20:44   #10
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44

Tecrübe Puanı: 960 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kendilerinede zam versinler. Onların maaşlarında gözümüz yok helali hoş olsun. Ama vatandaşımızada versinler. Özellikle asgari ücrete, yaşlılık maaşı alanlara vs. maaşı bin liradan düşük olan vatandaşlara versinler öncelikle. Tabi versinler demeyle olmuyor, devletin bunu karşılayabilecek gücü olması lazım.
Duman kardeş bütçe yok diye geçiştiriyorlar. Peki kendi maaşlarına yapılan zamlar hangi bütçeden karşılanıyor merak ediyorum doğrusu.
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Alibaba58'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)