Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.02.2008, 13:43   #11
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

puar Şuan puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.04.2010 14:08
Tournaments Won: 1

Tecrübe Puanı: 805 puar BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?

Alıntı:
sonbahar5803 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Doğru, korkuyorlar. Ama neyden? Sayın Erbakan Hocamız gibi gizli darbeyle indirilmekten...

Bunu göze alıp sonra da yine herşeyi karşıt ellere mi bırakmak uygun? Daha önemli sorunlar var diye, böyle gelmiş böyle gidecek deyip yasağa boyun mu eğmemiz lazım?

Bugün bu sıkıntıları yaşıyorsak bunda ''İmamhatipler arka bahçemizdir.'' diyen Saygıdeğer Erbakan Hocamızın da katkısı vardır, unutmayalım.
Onun bozduğunu şimdikiler tamir etmeye çalışıyor.

Olacaksa tam olsun, biz de isteriz. Ama şu durumda ancak bu kadar olabiliyor. Devamı gelecek inşallah. Öncelikle tesettür ile laikliğin elden gitmediğini ispatlamamız lazım.

Bana AKP ilk kurulduğunda, bir gün saçı boyalı, ojeli, çarşaflı, tesettürlü, namaz kılan kılmayan her kesimden insanlardan fazlasıyla oy alacak deseler inanmazdım. Belirli bir kesime hitap eden, başa geldiğinde kapalılığı zorunlu hale getirecek olan bir parti olarak algılanıyordu çünkü.
Ama bu son seçimlerde bizzat şahit oldum. Bir çok kesimin bu konuda güvenini kazanmış.

Her seferinde de mezun olan başı kapalıların hepsi açıktaymış imajını vermekten vazgeçin. Özel sektörde gayet iyi şartlarda mesleğimizi icra ediyoruz, kamuya da gireceğimiz günleri hayal ederek. Ve o günler de gelecek, biz birbirimize köstek olmazsak.
Nasıl yani hocamız imamhatipler arka bahcemiz sözünün katkısı olduğunu düşünüyorsun yanlışmı demiş?
Bir toplumun yücelmesi kendi dinini ve dilini iyi bilip yaşamasıdır hocamızda imamhatipler için böyle demiştir...
Yine hatırlatıyorum hocanın sözünü

Ey tayyip israil ab ve abd nin yörüngesinden çık....çık....çık

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)