|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
05.09.2008, 18:50 | #1 |
Editör
SivasLady Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Hingel (Hambal)
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] malzemeler: 2 yumurta 1su bardagı ılık su tuz aldigi kadar un mantı hamuru gibi olacak ic malzeme: 5 buyuk patates bir büyük soğan pulbiber,karabiber,tuz sosu: 1 yemek kassığı salça 2 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tereyağ yapılışı: Yukardaki malzemeleri yoğurup, 3 beze yapıp, bezeleri oklava ile açın, çay bardağı yardımıyla kestiğiniz yuvarlak hamurların içerisine iç malzemeden koyup kenarlarina parmağınızla sıkı sıkı bastirin açılmasın. Kaynayan tuzlu suya atın ve pişene kadar haşlayın. Süzgeçle servis tabagına alıp üzerine hamurun suyundan 3 kaşık ekleyerek hazırladığınız sosu pişirdiklerinize gezdirerek yedirin. Servis tabaklarına alıp, üzerine tereyağı döküp servis yapın, isteyende sarmısaklı yoğurt ve bir miktar sosla süsleyebilir. Afiyet olsun alintidir...
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı SivasLady'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir) | |
|
|