|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: COCA COLA BÖCEK ANKETİ | |||
Evet biliyordum (bile bile de içiyorum) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
145 | 26,36% |
Evet biliyordum (zaten cola içmiyorum) |
147 | 26,73% |
Hayır bilmiyordum (ama bu içmemi engellemez) |
72 | 13,09% |
Hayır bilmiyordum (ama artık içeceğimi sanmıyorum) |
186 | 33,82% |
Katılımcı sayısı: 550. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2198
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Coca-cola böcekle renklendirilmiyor yani icinde herhangi bir böcek maddesi yok.
Coca-cola;Seker,su,Koffein.fosfor(E 338),tatlandirici,kokaini alinmis kola yapragi ve kola cekirdegi,karamelden eldeedilen bir icecektir. Coca-Cola ilk defa 1886 yilind Eczaci John S. Pemperton tarafindan bas agrilarina veyorgunluga karsi bir önleyici olarak kola cekirdeginden icecek seklinde yapildi ve bugünlere kadar geldi. COCHINEAL,gercekten bir böcek türü ve kaktüslerde asalak olarak yasiyor.Ve boya maddesi olarak kullaniliyor(E120)Carminic asid. Cochineal konusundaki gercekler ise tamamen farkli.Bu gercekler genelde bayanlari cok yakindan ilgilendirmektedir. Cochineal bir boya maddesi oldugu icin genelde kozmetik sanayiinde cok yaygin olarak tüketilmektedir. Sac ve Cit bakimlarinda, Rujlarda, Yüz pudralarinda, Alliklarda kullanilan boya maddesi E120 allerjik vakalara yol acabiliyor ve ayni zamanda bebekler icin cok zararli olarak degerlendiriliyor. Daha fazla bilgi almak isteyen arkadaslar,google girip COCHINEAL'i tiklasinlar. saygilarla
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Coca Cola işte böyle katlediyor | eyupk | Hertelden | 8 | 04.07.2009 09:01 |
Coca Cola'nın sır olan özütü | eyupk | Arşiv | 0 | 02.09.2008 22:02 |
Coca Cola'da bulunan bir maddenin siroza neden olduğu ortaya çıktı. | fertelliyim | Arşiv | 3 | 27.05.2008 13:01 |
coca cola nın Şerefiszliği Adiliği :@ | PusatBjk58 | Arşiv | 28 | 04.03.2008 21:03 |