|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#17 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslınet Şuan
![]() Son Aktivite: 02.03.2016 06:48
Tecrübe Puanı: 716
![]() |
![]() Alıntı:
Az da olsa insanlar bazı konularda tutuculuklarını atamıyorlar. Benim de bazı tutuculuklarım var. Bunları zamanla atacağımı düşünüyorum. Şimdi mesela ben askerlik konusunda da değişik düşünüyorum. Bırak tek tipi, ben askerliğin olmamasını istiyorum. Otoritenin icat edip te bizlere dayattığı her şeye karşıyım. Alışkanlıklardan vaz geçemeyiz diyorsun mesela. Böyle şeyleri aklından bile geçirme. Alışkanlıklar tutuculuk olgusudur. Aydın insanlar sürekli yenilikçidir. Nerde yenilik, nerde özgürlük, nerde hür düşünce varsa ondan yanadır. Demokratik düşüncelerde senle farklı düşüneceğimizi sanmıyorum. Ama bu konuda ise, zamanla düşünüp tek tip düşüncenden vaz geçeceğini sanıyorum. Tek tip giysi özünde dayatmadır. Kimse kimsenin ne giyeceğine, nasıl yaşayacağına karışamaz. Karışılıyorsa eğer, bu insanların hür yaşamlarını sömürü niyetidir. Çocuklara da şimdiden hür yaşamayı, hür giyinmeyi öğretmeliyiz. Tabi elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince.
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sivaslınet'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yüksek okullarda türban | AĞAOĞULLARI | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 4 | 03.10.2010 15:24 |
Sivas'ta kılık kıyafet krizi! | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 2 | 08.04.2010 10:03 |
“Zina serbest olsun” demiyor muydunuz? | seva | Köşe Yazıları | 46 | 05.05.2009 14:31 |
7 Kişi Serbest Bırakıldı | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 10 | 14.01.2009 12:51 |
Süper Lig'de hangi takım kimi aldı? | Kaptan-58 | Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar | 0 | 16.07.2008 08:56 |