![]() |
#61 | |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Yeni Yiğido
![]() yalin Şuan
![]() Son Aktivite: 03.12.2010 23:25
Tecrübe Puanı: 642
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ceylankimya Şuan
![]() Son Aktivite: 12.06.2008 07:57
Tecrübe Puanı: 746
![]() |
![]() Türkler İslam ı en güzel yaşayan millettir
buna karşı çıkmak İslam Nurunu senelerce taşıyan OSMANLI ya karşı çıkmaktır ve OSMANLI ya yapılacak en büyük saygısızlıktır. Biliniz ki sonunuz alevli bir ahtır İntikam alanların en hayırlısı ALLAH 'tır
![]() |
![]() |
#64 | |
Yeni Yiğido
![]() yalin Şuan
![]() |
![]() Alıntı:
Senin gibi gerici düsünen insanin bunları söylemesi hiçte şaşırtmıyor.Kimseyi dinsizlikle deşifre etmeye hakkın yok.Allah küser sana."Benim kulumun hakkını yok ettin"diye.Sen nasıl inaçlısın böyle ya anlayamadım ben Allah sana mantıkta vermiş onu neden kullanmıyorsun o da sonuçta Allah'ın verdıği bir değerdir.Hem biz bu türban meselesine siyası açıdan,ülkemiz açısından değerlendiriyoruz.İşi dine yöneltip verip veriştirmek kolay tabi.İşte burada yaşadığımız gibi bir çatışma yarın üniversite de kalkıp diyeceklerki türban girdi ickide girsin.O zaman nasıl savunacaksın bilmiyorum.Onuda koyacaklar bu sefer sende bende bunun zararından payımızı alırız merak etme.Bu işin sadece basit bir örneği.Dahası da var.Madımak ta canları hatta sana şöyle izah edeyim Allah ın verdiği canları diri diri yakarken Allah korkusu kamçılaşmadımı yoksa o anda Allah yoktuda şimdimi var.onları yakanlarda biz müslümanız diyenlerdi.Bre sözde müslümanlar Allah ın verdiği canı hangi hakla katledersin.ee bunlara gelince yok.Biz yoksulu,ezilmişi,sol yanı ağır basan hertürlü işkenceye karşın hakkını savunanı destekledikmi,jenerasyona insan gibi(gerici değil)bir gelecek olsun diye birşeyleri savundukmu dinsiz oluyoruz sizin gözünüzde.Oh ne ala memleket.. Bugün "türban krizi" olarak yaşanmakta olanın, yarın "peçe krizi" olarak yaşanacağını da bilin. Örneğin pakistan şu an peçe krizini yaşıyor. Kız öğrencilerin, şimdi dahi erkek hocalarına soru sormadıklarını, kendi aralarında konuşmayı tercih ettiklerini gözlemliyebiliyoruz. Bu gelişmelerin, üniversite içerisinde karşılıklı diyalogun önünü keseceğine eminim. Bunlar bir varsayım değil, zaten şu anda yaşanmakta olan bir şey. bugün "türban girsin, özgürlük girsin" diyen kişiler yarın "herkes türban taksın, bu dinimizin bir şartı" diyecekler, sonraki gün aynı biçimde peçeyi dayatacaklar. Dogmaya inandıkları için, ne kadar "özgürlük" deseler de, ben senin gibi insanlarla özgürce türbanı tartışamıyorum. Üniversite özgürlük ortamı ise, her şey özgürce tartışılmalıdır. Ancak gün gelecek, hiçbir şey özgürce tartışılamaz hale gelecek.Bizler böyle düşünüyoruz ileri,uygar,gelişmiş bir ülke özlemiyle... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
sivaslılar.net Dinine,devletine bağlı milli görüş ve duygulara sahip insanların yeridir belliki sende bunlardan eser yok o zaman kapıya davet ediyorum seni!
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Yeni Yiğido
![]() yalin Şuan
![]() |
![]() yok ya okuma problemı var sanırım neden farklı goruslere saygı duymak yerıne basıt olanı secıyorsunuz.asıl dınsızlıkle suclayan sızlersınız.goruslerınızı savunun goruslere saldırmayın.burada bır konu acılmıssa yorum yapılmak ıcın bende kendı yorumumu aksettım.benım yorumumu kısılestırıp saldırıda bulunan sızssınız.ustlık tutup dınsızlıkle sucluyorsunuz.sıvaslılar.nette turban konusunda ozgur olalımda dusunce konusunda gerıcımı olalım ılkesıne dayanıyor.ınsanların fıkırlerıne saygı duymasını ogrendıkten sonra kalkıp bas kaldırın kovmak kolay benımle dusunce alısverısıne gırmek zor demi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Yeni Yiğido
![]() yalin Şuan
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1306
![]() Alıntı:
olayların aslını bilmeden bol keseden,işkembeden atanların olduğu bir memlekette demeyi unutmuşun ![]()
![]() |
![]() |
#70 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1306
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |