Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 18.02.2008, 21:24   #61
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?

Alıntı:
xwst Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ya dier konuda da dedim benim soyleyecek cok seyim yok.

Bakın sag ve sol Farnsiz devriminden sonra avrupada ortaya cıktı fakat hic bi zaman kabul gormedi sag fakat TR de durum tam aksi.Neden?Cunku sag her zaman iyimser,utangac,dindar gibi gorundu halka,e tabi biraz da saf olunca halkimiz.TR de biz eziliriz kardesim,ki ezildik de.İskencelerde benim abim aklini yitirdi.Neden?Sosyalist oldugu icin elbette.Kim yapti peki?Açik hersey...

Bu ulkenin bi politikası vardır bilir misiniz bilmem.''İti ite kırdırma.''TR sosyalizmden her zaman korktu ve bunun için once ülkücü gençliği yetistirdi ve tabi gördük ki Susurlukta ülkücü gençliğe sahip çıkamıyor.Evet sosyalist platformu susturuyor ama ülkücüler mafya olma yolunda.Daha sonra da İslami gençlik ortaya cıktı.Nasıl ki ülkücüler ezilmediler,paşa gibi yaşadılarsa Islami genclik de boyle yasadi.Cekimser,iyi niyetli genclik Bunlarla da Hizbullah'ın olum evlerini biliyosunuz kürtleri kırdırdı,bastırdı.Mardin'de nice arkadasımı katliamlara verdim ben.Ve ne olacak biliyo musunuz?İki gun sonra size de sahip cıkamayacak ve siz de eriyip gideceksiniz.

Su anda nasıl ki ulkuculere operasyonlar duzenleniyosa siz de oyle olacaksınız ve baska bir sistem ortaya cıkarılacak.Buna ''İti ite kırdırma'' diyor derin devlet ki biz ne sizi ne de kendimizi it olarak goruyoruz.

Dedim ya soylenecek cok sey var aslında ama hic bi sey de yok.Kendiniz bilirsiniz,olacakları hep beraber izleyip gorecegiz.Siz bilirsiniz,biz biliriz.Olacak bize olur kardesim,para babaları yine hisselerinin hesabını yapar.Olacak bu halka olur.
TR neresi oluyor??????... Bizler TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ndeyiz..... Bunu unutma bu ülkenin adı TÜRKİYE...
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 18.02.2008, 21:44   #62
yalin
Yeni Yiğido

yalin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yalin Şuan yalin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.12.2010 23:25

Tecrübe Puanı: 642 yalin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: --->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?

Alıntı:
FurkaN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
TR neresi oluyor??????... Bizler TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ndeyiz..... Bunu unutma bu ülkenin adı TÜRKİYE...
ya konuyu nereye getırmıssınız en azından anlamıssınız tr derken türkiyeyi kastettiğini saptırmayın lütfen bu sekılde konuları boguyorsunuz
yalin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 18.02.2008, 22:06   #63
ceylankimya
Tecrübeli Yiğido

ceylankimya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ceylankimya Şuan ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.06.2008 07:57

Tecrübe Puanı: 746 ceylankimya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?

Türkler İslam ı en güzel yaşayan millettir
buna karşı çıkmak İslam Nurunu senelerce taşıyan OSMANLI ya karşı çıkmaktır
ve OSMANLI ya yapılacak en büyük saygısızlıktır.

Biliniz ki sonunuz alevli bir ahtır
İntikam alanların en hayırlısı ALLAH 'tır

"BİLİNİZKİ SONUNUZ ALEVLİ BİR AHTIR
İNTİKAM ALANLARIN EN HAYIRLISI ALLAH 'tır"
ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 18.02.2008, 22:37   #64
yalin
Yeni Yiğido

Standart --->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?

Alıntı:
sonbahar5803 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yok biz evimizde sıcak çorbamızı yudumlarken milyonlarca insan açmış,

Hrant Dink gibi aydın birisi öldürülmüşte,

Onca rahip öldürülüyormuşta,

Bir toplumda kul olmak kişinin, o toplumun laik düzeninin intihar etmesi demekmiş de (O da ne demek anlayamadım ama...)

Cahil insan konuşmaları bunlar. Sizlerin yaşı yetmediği gibi tarih bilgisi de bu olayları kavramaya yetmez!

Allah'ı bilmeyen Tanrı-kul ilişkisini nereden bilecek!

Aramızdaki fark bu işte. Sizin tanrınız var, benim Allah'ım
Sizin kıbleniz anıtkabir, benimkisi Kabe
Sizin kitabınız nutuk, Benimkisi Kuran'ı Kerim!

Seçimlerinizde sizleri yadırgamıyorum. Seçtiklerinizin de gerçekten anlam ve önemini bilseydiniz,
O kitabı rafa kaldırmak yerine okusaydınız,
Boş boş Atam izindeyiz diye sahte gözyaşları dökmek yerine gerçekten onun izinden gitseydiniz,

Bugün ''Hepimiz Ermeniyiz'' diyenleri destekleyip sonra da Atatürk'ten bahsedemezdiniz!

Öldürülen rahiplere acımak yerine, geçmişteki dostunu düşmanını tanıyıp, Ulu Önder'in kimlerle mücadele ettiğini hatırlamanızı tavsiye ederim.

Senin gibi gerici düsünen insanin bunları söylemesi hiçte şaşırtmıyor.Kimseyi dinsizlikle deşifre etmeye hakkın yok.Allah küser sana."Benim kulumun hakkını yok ettin"diye.Sen nasıl inaçlısın böyle ya anlayamadım ben Allah sana mantıkta vermiş onu neden kullanmıyorsun o da sonuçta Allah'ın verdıği bir değerdir.Hem biz bu türban meselesine siyası açıdan,ülkemiz açısından değerlendiriyoruz.İşi dine yöneltip verip veriştirmek kolay tabi.İşte burada yaşadığımız gibi bir çatışma yarın üniversite de kalkıp diyeceklerki türban girdi ickide girsin.O zaman nasıl savunacaksın bilmiyorum.Onuda koyacaklar bu sefer sende bende bunun zararından payımızı alırız merak etme.Bu işin sadece basit bir örneği.Dahası da var.Madımak ta canları hatta sana şöyle izah edeyim Allah ın verdiği canları diri diri yakarken Allah korkusu kamçılaşmadımı yoksa o anda Allah yoktuda şimdimi var.onları yakanlarda biz müslümanız diyenlerdi.Bre sözde müslümanlar Allah ın verdiği canı hangi hakla katledersin.ee bunlara gelince yok.Biz yoksulu,ezilmişi,sol yanı ağır basan hertürlü işkenceye karşın hakkını savunanı destekledikmi,jenerasyona insan gibi(gerici değil)bir gelecek olsun diye birşeyleri savundukmu dinsiz oluyoruz sizin gözünüzde.Oh ne ala memleket..

Bugün "türban krizi" olarak yaşanmakta olanın, yarın "peçe krizi" olarak yaşanacağını da bilin. Örneğin pakistan şu an peçe krizini yaşıyor. Kız öğrencilerin, şimdi dahi erkek hocalarına soru sormadıklarını, kendi aralarında konuşmayı tercih ettiklerini gözlemliyebiliyoruz. Bu gelişmelerin, üniversite içerisinde karşılıklı diyalogun önünü keseceğine eminim. Bunlar bir varsayım değil, zaten şu anda yaşanmakta olan bir şey.

bugün "türban girsin, özgürlük girsin" diyen kişiler yarın "herkes türban taksın, bu dinimizin bir şartı" diyecekler, sonraki gün aynı biçimde peçeyi dayatacaklar. Dogmaya inandıkları için, ne kadar "özgürlük" deseler de, ben senin gibi insanlarla özgürce türbanı tartışamıyorum. Üniversite özgürlük ortamı ise, her şey özgürce tartışılmalıdır. Ancak gün gelecek, hiçbir şey özgürce tartışılamaz hale gelecek.Bizler böyle düşünüyoruz ileri,uygar,gelişmiş bir ülke özlemiyle...
Alt 18.02.2008, 22:43   #65
ceylankimya
Tecrübeli Yiğido

Standart -->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?

Alıntı:
yalin'a atfen
Lütfen ifadlerine dikkat et haddi aşmaya başladın...
sivaslılar.net Dinine,devletine bağlı milli görüş ve duygulara sahip insanların yeridir belliki sende bunlardan eser yok o zaman kapıya davet ediyorum seni!

Alt 18.02.2008, 22:50   #66
yalin
Yeni Yiğido

Standart --->: -->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?

Alıntı:
ceylankimya Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Lütfen ifadlerine dikkat et haddi aşmaya başladın...
sivaslılar.net Dinine,devletine bağlı milli görüş ve duygulara sahip insanların yeridir belliki sende bunlardan eser yok o zaman kapıya davet ediyorum seni!
yok ya okuma problemı var sanırım neden farklı goruslere saygı duymak yerıne basıt olanı secıyorsunuz.asıl dınsızlıkle suclayan sızlersınız.goruslerınızı savunun goruslere saldırmayın.burada bır konu acılmıssa yorum yapılmak ıcın bende kendı yorumumu aksettım.benım yorumumu kısılestırıp saldırıda bulunan sızssınız.ustlık tutup dınsızlıkle sucluyorsunuz.sıvaslılar.nette turban konusunda ozgur olalımda dusunce konusunda gerıcımı olalım ılkesıne dayanıyor.ınsanların fıkırlerıne saygı duymasını ogrendıkten sonra kalkıp bas kaldırın kovmak kolay benımle dusunce alısverısıne gırmek zor demi.
Alt 18.02.2008, 22:53   #67
ceylankimya
Tecrübeli Yiğido

Pfeil -->: --->: -->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?

Alıntı:
yalin Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yok ya okuma problemı var sanırım neden farklı goruslere saygı duymak yerıne basıt olanı secıyorsunuz.asıl dınsızlıkle suclayan sızlersınız.goruslerınızı savunun goruslere saldırmayın.burada bır konu acılmıssa yorum yapılmak ıcın bende kendı yorumumu aksettım.benım yorumumu kısılestırıp saldırıda bulunan sızssınız.ustlık tutup dınsızlıkle sucluyorsunuz.sıvaslılar.nette turban konusunda ozgur olalımda dusunce konusunda gerıcımı olalım ılkesıne dayanıyor.ınsanların fıkırlerıne saygı duymasını ogrendıkten sonra kalkıp bas kaldırın kovmak kolay benımle dusunce alısverısıne gırmek zor demi.
sana ne diyoruz burası milli ve manevi değerleri yaşayan ve sahip çıkan bir forumdur....Kendi zihnindeki karanlıkları git barlarda diskolarda paylaş...bide ben senle niye düşünce alış verişine gireyim ki sen bozuk zihniyetini bu siteye bulaştırma sende sözde aydınsın sivas madımaktakiler gibi

Alt 18.02.2008, 23:03   #68
yalin
Yeni Yiğido

Standart --->: -->: --->: -->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?

Alıntı:
ceylankimya Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sana ne diyoruz burası milli ve manevi değerleri yaşayan ve sahip çıkan bir forumdur....Kendi zihnindeki karanlıkları git barlarda diskolarda paylaş...bide ben senle niye düşünce alış verişine gireyim ki sen bozuk zihniyetini bu siteye bulaştırma sende sözde aydınsın sivas madımaktakiler gibi
sen ve senın gıbıler yargısız ınfazdan anlarsınız.madımaktakılerı yakarken Allahın verdıgı canı nasıl aldınız.bana bunların acıklamasını yap.benım zıhnıyetım ınsanlara aydınlıgı gosterdıgı ıcın senın gıbıler tarafından bastırılmaya calısılıyor.cunku kımsenın gozunun acılmasını ıstemıyorsunuz.ya hadı atsana benı ne duruyosun hala.o kucun beynınızle hıc bır zaman buyuk dusuncelerı kabullenemedınız kı benım dusuncemıde kabullenesınız.kabullenmeyı gec mıllı manevı degerden bahseden ınsana bak dusunce ozgurlugunun bıle farkında degıl bu nedır manevı deger mıllı deger degılmıdır ha sana soruyorum.söz biliyorsan söyle sözün dinlensin,bilmiyorsan sukut eyle alem sana imrensin.sukut eyle ama baskalarının ımrenılecek sozlerınede engel olup zıplama
Alt 18.02.2008, 23:41   #69
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1306 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?

Alıntı:
Madımak otelinde aydınların yakıldığı bir memlekette, her ramazanda oruç tutmadığı için dövülen, öldürülen insanların olduğu bir memlekette, tarikatların siyaset ve ekonomide bu denli etkin olduğu bir ülkede türbanı bir kişisel hak ve özgürlük meselesi olarak görmek siyaseten cehalettir, cehalet değilse de kötü niyettir.

olayların aslını bilmeden bol keseden,işkembeden atanların olduğu bir memlekette demeyi unutmuşun
Alt 18.02.2008, 23:44   #70
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1306 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: -->: --->: -->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?

Alıntı:
sen ve senın gıbıler yargısız ınfazdan anlarsınız.madımaktakılerı yakarken Allahın verdıgı canı nasıl aldınız.bana bunların acıklamasını yap.benım zıhnıyetım ınsanlara aydınlıgı gosterdıgı ıcın senın gıbıler tarafından bastırılmaya calısılıyor.cunku kımsenın gozunun acılmasını ıstemıyorsunuz.ya hadı atsana benı ne duruyosun hala.o kucun beynınızle hıc bır zaman buyuk dusuncelerı kabullenemedınız kı benım dusuncemıde kabullenesınız.kabullenmeyı gec mıllı manevı degerden bahseden ınsana bak dusunce ozgurlugunun bıle farkında degıl bu nedır manevı deger mıllı deger degılmıdır ha sana soruyorum.söz biliyorsan söyle sözün dinlensin,bilmiyorsan sukut eyle alem sana imrensin.sukut eyle ama baskalarının ımrenılecek sozlerınede engel olup zıplama
laikliğin zedelenmesinden mi korkuyorsun sen bakiyim?

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)