Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 20.03.2008, 00:39   #21
albina58
Usta Yiğido

albina58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

albina58 Şuan albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.08.2016 20:40

Tecrübe Puanı: 793 albina58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart --->: CHP ninde kapatılması lazım....

HEMEN MAHKEME KURALIM,HATTA ANAYASA VEYA DANIŞTAY'A FELANDA BIRAKMAYALIM,EVVELA BU PARTİNİN,BAŞKANINI SONRA MİLLETVEKİLLERİ,İL-İLÇE BAŞKANLARINI DAA SONRA OY VERENLERİNİ TEK TEK TESPİT EDİP İSTANBUL TAKSİM MEYDANINDA VEYA BURDAKİ HEYETİN UYGUN GÖRDÜĞÜ YERDE TOPLAYIP İP'E GÖNDERELİM.
HIZIMIZI ALAMASSAK,KURUCUSUNU VE ARKADAŞLARINIDA,HATTA MÜNASİP GELİRSE ÖLMÜŞ OLANLARINIDA MEZARINDAN ÇIKARIP GEREKENİ YAPALIM.
Alt 20.03.2008, 00:43   #22
albina58
Usta Yiğido

albina58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

albina58 Şuan albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.08.2016 20:40

Tecrübe Puanı: 793 albina58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

NİHAYET HAK YOLUNU BULDULAR,BİR HAFTA EVVEL UTANMADAN SIKILMADAN,YARIM METRE SAKALIYLA TAYYİBE VE AKP YE KÜFREDENLERDE BUGÜN HİDAYETE ERİP TEKRAR AKP YE DÖNDÜLER.GEÇEN HAFTA SÖZDE,AKP Lİ BAKAN ÇOCUKLARI TRİLYONLARI GÖTÜRMÜŞ ŞİRKET AÇMIŞ,ESNAFI-MEMURU İŞÇİYİ SEFİL ETMİŞ,EMEKLİLERİN PARASINI KESMİŞ,VAKIFLAR KANUNUNDAN BENZER ONLARCA KANUN MADDESİ İLE DEVLETİN BÜTÜNLÜĞÜ VE GELECEĞİNİ TEHLİKEYE ATTIĞINI ZANNETMİŞLER,TÜM BUNLARIN ASLININ OLMADIĞINI,MEĞER AKP NİN BU GİBİ İŞLERLE UĞRAŞMAYACAĞINI VE SADECE SUÇLARININ BİR İKİ DİNİ KELİME SÖYLEMEK OLDUĞUNUN FARKINA VARDILAR.NE MUTLU AKP DİYENLERE,YARINLARIMIZ KURTULDU.
Alt 20.03.2008, 00:47   #23
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: -->: CHP ninde kapatılması lazım....

Alıntı:
ofgurleyuk78 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bazen Sivaslı olduğum için yüzüm kızarıyor. Ne kadar basit ne kadar sığ düşünüyorsunuz. Halen savunuyorsunuz şu partiyi. Kapatma kendilerine olunca demokrasi havarisi kesiliyorlar. Arkadaşlar bu ülkede CUMHURİYETİ ve onun temel ilkelerini koruyan bir HUKUK var. Herkes ama herkes ona uymak zorunda.Hiç kimse %bilmem kaç oy aldım diye hukuka uymamazlık yapamaz. Sizin anlayacağınız dille söyleyeyim. Ben muhtarım, ben korucuyum, ben Jandarmayım diye kimse aklına geleni yapamaz, aklına geleni söyleyemez. Bu Başbakanda olsa Cumhurbaşkanı da olsa söy le ye mez. Her şeyi getirip Türbana takıyorsunuz. Biliyormusunuz AKP yi kapatmak isteyen Abdurrahman Yaçınkaya öyle demokrat adamki türbanla falan işi yok. Sekreteri bile türbanlı adamın. Cumhuriyet hepimize lazım. Lütfen Cumhuriyete ve ilkelerine sahip çıkalım. Türkiye ye müslümanlık Akp ile mi geldi. Ondan önce biz müslüman değilmiydik. Bize ne yaptıda müslümanları inanan, inanmayan diye karşı karşıya getirdi. Lütfen birde bunları düşünün.
Tebrikler okuduğum en anlamlı yorum.Kim olursa olsun hiç kimse T.C. Anayasasının üzerinde kendisini görmesin. Cumhurbaşkanıda olsa bu yasalara uymak zorunda. Sen kalk önüne gelene karşı çıkana muhalaefet yapana bağır çağır herşeyi ben bilirim de hukuğun üzüerinde gör kendini ,"Demokrasi bir araçtır gerektiği yerde bineceksin gerektiği yerde ineceksin" de anayasanın değiştirilmesi dahi teklif edilemez denen maddelerini ufak ufak çatlatmaya çalış,ondan donrada kalk yok şöyle yok böyle beni neden kapatıyorlar diye isyan et.Herkes yasalara saygılı olacak saman altından su yürüterek işini yapmayacak.6 Yıldır tek başına iktidarda olan bir parti ülkeyi ne hale getirdi kimse görmüyor darbelerden çıkmış garibim CHP 'le uğraşıyorlar.İktidar öyle yükleniyorki bir ara ben CHP iktidarda AKP muhalefette sandım.İnsaf yani.Bu konuyu açan her kimse konu kime aitse sadece "demogoji" başka birşey değil.
Alt 20.03.2008, 00:51   #24
MEDYABİRAJANS
Yiğido

MEDYABİRAJANS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MEDYABİRAJANS Şuan MEDYABİRAJANS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.11.2008 12:14

Tecrübe Puanı: 687 MEDYABİRAJANS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

KORK ALLAH!TAN KORKMAYANDAN.....KORK ALLAH!TAN KORKMAYANDAN.....KORK ALLAH!TAN KORKMAYANDAN......KORK ALLAH!TAN KORKMAYANDAN......KORK ALLAH!TAN KORKMAYANDAN.......KORK ALLAH!TAN KORKMAYANDAN
Ne diyeyim başka söz yok kalmadı....
MEDYABİRAJANS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 20.03.2008, 01:04   #25
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
MEDYABİRAJANS Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
KORK ALLAH!TAN KORKMAYANDAN.....KORK ALLAH!TAN KORKMAYANDAN.....KORK ALLAH!TAN KORKMAYANDAN......KORK ALLAH!TAN KORKMAYANDAN......KORK ALLAH!TAN KORKMAYANDAN.......KORK ALLAH!TAN KORKMAYANDAN
Ne diyeyim başka söz yok kalmadı....
Efendim Allahtan kimin nekadar korktuğunu nerden bileceğiz.Bizlerde insanız Allaha şükürler olsun ki çok koyuda müslümanım dinimin gerektirdiği gibi yaşıyorum.İllaki senin doğrularına bende katılmak zorundamıyım senin doğrularını ben yanlış görüyorsam senin gibi düşünmüyorsam Allahtan korkmamış mı oluyorum.Hem bu bir yorum sitesi burada kimse kimseyi tanımıyor yalanda söyleyen yanlış yapanda olacak......Ama benim anlamadığım bu gibi dünya işlerine siyasi ortama bukadar Allahı karıştırmak neden O zaman millet sizi daha çok mu Müslüman sanacak ben bunu anlamıyorum.Bir çok konuşandan korkarım birde her işine yeminle tastik arayıp allahı karıştırandan korkarım.
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.03.2008, 01:10   #26
omercoskun
Tecrübeli Yiğido

omercoskun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

omercoskun Şuan omercoskun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.06.2009 23:04

Tecrübe Puanı: 755 omercoskun isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

arkadaşlar herkesin yazısın takip ettim okudum burda bile birbirimize girioz bence bu konu burda kutuplaşmalara neden olabilecek site için sakıncalı bir konu gibi ama isterseniz tabi birbirinize sataşmaya dewam edin siz ??????????
omercoskun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 20.03.2008, 01:19   #27
MEDYABİRAJANS
Yiğido

Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Efendim Allahtan kimin nekadar korktuğunu nerden bileceğiz.Bizlerde insanız Allaha şükürler olsun ki çok koyuda müslümanım dinimin gerektirdiği gibi yaşıyorum.İllaki senin doğrularına bende katılmak zorundamıyım senin doğrularını ben yanlış görüyorsam senin gibi düşünmüyorsam Allahtan korkmamış mı oluyorum.Hem bu bir yorum sitesi burada kimse kimseyi tanımıyor yalanda söyleyen yanlış yapanda olacak......Ama benim anlamadığım bu gibi dünya işlerine siyasi ortama bukadar Allahı karıştırmak neden O zaman millet sizi daha çok mu Müslüman sanacak ben bunu anlamıyorum.Bir çok konuşandan korkarım birde her işine yeminle tastik arayıp allahı karıştırandan korkarım.
Sevgili arkadaşım ben gündemdeki olan biteni gördüğüm için ve içim acıdığı için genel olarak bir prensibim olduğundan biraz tekrarende olsa bu sözü ortaya söyledim.Kimse direk üzerine alınmasın , bu çok sevdiğim bir atasözü
bu söz beni daha çok müslüman yapacak diye birşey yok, tabiki herkes yorumunu yapacak , herkes benim gibi düşünecek demedim. Yalnız çözemediğim birşey inançlı insanların üzerine neden bu kadar acımasızca gidilir burada hedef AKP felan değil ,hedef sadece inançlı insanlar. Benim lafım onlara kim alınıyosa onlara. Sen rahat ol... Atalarımız ne güzel söylemiş "Kork Allah'tan korkmayandan"
Alt 20.03.2008, 01:21   #28
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
omercoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
arkadaşlar herkesin yazısın takip ettim okudum burda bile birbirimize girioz bence bu konu burda kutuplaşmalara neden olabilecek site için sakıncalı bir konu gibi ama isterseniz tabi birbirinize sataşmaya dewam edin siz ??????????
Arkadaşım teşekkür ederim ikazınız için önce şunu bilmek lazım konuyu açanlar kim...? Mesela bu konuyu açan Fertelliyim...in sitedeki yorumlarına bi bakalım hem konu açıyorlar hem millete sataşıyorlar hemde"""""""""""Korkun diyorlar ben önceleri Sadece Gümüşderelilerin sohbet Formuna giriyordum girin bakın onlarca yazım var bir tane siyasi bir tartışma varmı...? Ama burda şu anda sadece tek taraflı siyaset var bizler bundan enaz senin kadar rahatsız oluyoruz yine söylüyorum konu açanlara bi bakın sonrada dönüp mağduru oynayanlara bakın hep ayni kişiler o zaman bırakalım bu üç beş kişi bu sitede istediklerini yazsınlar.
Alt 20.03.2008, 01:24   #29
MEDYABİRAJANS
Yiğido

Alıntı:
omercoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Ömer kardeşim öncelikle kandilini tebrik ederim..
kendi adıma asla kutuplaşma diye birşey düşünemem.Burada herkesle hem hemşehriyiz hemde din kardeşiyiz.Ama sırf AKP yi eleştirmek adına acımasızca dinime saldıranlara (sadece onlara kimse o üzerine alınsın) cevap yazmak en doğal herkesin hakkıdır.Bu böyle biline...
Alt 20.03.2008, 01:31   #30
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
MEDYABİRAJANS Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sevgili arkadaşım ben gündemdeki olan biteni gördüğüm için ve içim acıdığı için genel olarak bir prensibim olduğundan biraz tekrarende olsa bu sözü ortaya söyledim.Kimse direk üzerine alınmasın , bu çok sevdiğim bir atasözü
bu söz beni daha çok müslüman yapacak diye birşey yok, tabiki herkes yorumunu yapacak , herkes benim gibi düşünecek demedim. Yalnız çözemediğim birşey inançlı insanların üzerine neden bu kadar acımasızca gidilir burada hedef AKP felan değil ,hedef sadece inançlı insanlar. Benim lafım onlara kim alınıyosa onlara. Sen rahat ol... Atalarımız ne güzel söylemiş "Kork Allah'tan korkmayandan"
Ya sayın arkadaşım inançlı insanlar kim..? Sizin yaşınız 36 allah daha fazla ömür ve saadet versin Ben sizden aşağı yukarı 14 yaş büyüğüm şimdi benim inancım siz Akp lisiniz ben x partisindenim diye sizlerden daha mı az inançlıyım bunu nerden bileceğiz.Bu inançlı inançsız laflarını bıraksak siyaseti bıraksak sadece Sivas Sadece yiğido desek.Sivasa bağlı belediyeler diye bir anket yapılıyor ben kaç defa yazdım gelin beldelerimizi tanıyalım beldelerimizin sıkıntılarını beldelerin kültürünü,tarihini konuşalım dedim bu arkadaşlardan hiç biri bu ankete katılmadı girin bakın.Bıktık ya bir Akp konusudur gidiyor ee sivas ve sivaslının sorunları nerde.*Benim beldem nufusu az diye kapatılacak beldemde bir kaos hakim bu sorunu neden tartışmıyoruz.
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil