![]() |
#21 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() albina58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.08.2016 20:40
Tecrübe Puanı: 794
![]() |
![]() HEMEN MAHKEME KURALIM,HATTA ANAYASA VEYA DANIŞTAY'A FELANDA BIRAKMAYALIM,EVVELA BU PARTİNİN,BAŞKANINI SONRA MİLLETVEKİLLERİ,İL-İLÇE BAŞKANLARINI DAA SONRA OY VERENLERİNİ TEK TEK TESPİT EDİP İSTANBUL TAKSİM MEYDANINDA VEYA BURDAKİ HEYETİN UYGUN GÖRDÜĞÜ YERDE TOPLAYIP İP'E GÖNDERELİM.
HIZIMIZI ALAMASSAK,KURUCUSUNU VE ARKADAŞLARINIDA,HATTA MÜNASİP GELİRSE ÖLMÜŞ OLANLARINIDA MEZARINDAN ÇIKARIP GEREKENİ YAPALIM.
![]() |
#22 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() albina58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.08.2016 20:40
Tecrübe Puanı: 794
![]() |
![]() NİHAYET HAK YOLUNU BULDULAR,BİR HAFTA EVVEL UTANMADAN SIKILMADAN,YARIM METRE SAKALIYLA TAYYİBE VE AKP YE KÜFREDENLERDE BUGÜN HİDAYETE ERİP TEKRAR AKP YE DÖNDÜLER.GEÇEN HAFTA SÖZDE,AKP Lİ BAKAN ÇOCUKLARI TRİLYONLARI GÖTÜRMÜŞ ŞİRKET AÇMIŞ,ESNAFI-MEMURU İŞÇİYİ SEFİL ETMİŞ,EMEKLİLERİN PARASINI KESMİŞ,VAKIFLAR KANUNUNDAN BENZER ONLARCA KANUN MADDESİ İLE DEVLETİN BÜTÜNLÜĞÜ VE GELECEĞİNİ TEHLİKEYE ATTIĞINI ZANNETMİŞLER,TÜM BUNLARIN ASLININ OLMADIĞINI,MEĞER AKP NİN BU GİBİ İŞLERLE UĞRAŞMAYACAĞINI VE SADECE SUÇLARININ BİR İKİ DİNİ KELİME SÖYLEMEK OLDUĞUNUN FARKINA VARDILAR.NE MUTLU AKP DİYENLERE,YARINLARIMIZ KURTULDU.
![]() |
#23 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#24 |
Yiğido
![]() ![]() MEDYABİRAJANS Şuan
![]() Son Aktivite: 25.11.2008 12:14
Tecrübe Puanı: 687
![]() |
![]() KORK ALLAH!TAN KORKMAYANDAN.....KORK ALLAH!TAN KORKMAYANDAN.....KORK ALLAH!TAN KORKMAYANDAN......KORK ALLAH!TAN KORKMAYANDAN......KORK ALLAH!TAN KORKMAYANDAN.......KORK ALLAH!TAN KORKMAYANDAN
Ne diyeyim başka söz yok kalmadı.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Yasaklı
![]() adislibekir Şuan
![]() Son Aktivite: 17.03.2009 20:10
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() |
![]() Efendim Allahtan kimin nekadar korktuğunu nerden bileceğiz.Bizlerde insanız Allaha şükürler olsun ki çok koyuda müslümanım dinimin gerektirdiği gibi yaşıyorum.İllaki senin doğrularına bende katılmak zorundamıyım senin doğrularını ben yanlış görüyorsam senin gibi düşünmüyorsam Allahtan korkmamış mı oluyorum.Hem bu bir yorum sitesi burada kimse kimseyi tanımıyor yalanda söyleyen yanlış yapanda olacak......Ama benim anlamadığım bu gibi dünya işlerine siyasi ortama bukadar Allahı karıştırmak neden O zaman millet sizi daha çok mu Müslüman sanacak ben bunu anlamıyorum.Bir çok konuşandan korkarım birde her işine yeminle tastik arayıp allahı karıştırandan korkarım.
|
![]() |
![]() |
#26 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() omercoskun Şuan
![]() Son Aktivite: 19.06.2009 23:04
Tecrübe Puanı: 756
![]() |
![]() arkadaşlar herkesin yazısın takip ettim okudum burda bile birbirimize girioz bence bu konu burda kutuplaşmalara neden olabilecek site için sakıncalı bir konu gibi ama isterseniz tabi birbirinize sataşmaya dewam edin siz ??????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
bu söz beni daha çok müslüman yapacak diye birşey yok, tabiki herkes yorumunu yapacak , herkes benim gibi düşünecek demedim. Yalnız çözemediğim birşey inançlı insanların üzerine neden bu kadar acımasızca gidilir burada hedef AKP felan değil ,hedef sadece inançlı insanlar. Benim lafım onlara kim alınıyosa onlara. Sen rahat ol... Atalarımız ne güzel söylemiş "Kork Allah'tan korkmayandan" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Yasaklı
![]() adislibekir Şuan
![]() ![]() |
![]() Arkadaşım teşekkür ederim ikazınız için önce şunu bilmek lazım konuyu açanlar kim...? Mesela bu konuyu açan Fertelliyim...in sitedeki yorumlarına bi bakalım hem konu açıyorlar hem millete sataşıyorlar hemde"""""""""""Korkun diyorlar ben önceleri Sadece Gümüşderelilerin sohbet Formuna giriyordum girin bakın onlarca yazım var bir tane siyasi bir tartışma varmı...? Ama burda şu anda sadece tek taraflı siyaset var bizler bundan enaz senin kadar rahatsız oluyoruz yine söylüyorum konu açanlara bi bakın sonrada dönüp mağduru oynayanlara bakın hep ayni kişiler o zaman bırakalım bu üç beş kişi bu sitede istediklerini yazsınlar.
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
Ömer kardeşim öncelikle kandilini tebrik ederim.. kendi adıma asla kutuplaşma diye birşey düşünemem.Burada herkesle hem hemşehriyiz hemde din kardeşiyiz.Ama sırf AKP yi eleştirmek adına acımasızca dinime saldıranlara (sadece onlara kimse o üzerine alınsın) cevap yazmak en doğal herkesin hakkıdır.Bu böyle biline... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Yasaklı
![]() adislibekir Şuan
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
|