|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#2141 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
![]() Son Aktivite: 16.02.2015 14:33
Tecrübe Puanı: 3316
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2142 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1316
![]() |
![]() ![]() GÖNÜL NİKAHI İlk görüşte başlar, kalplerde telaş Çok erken kıyılır gönül nikahı Sevgiyi yudumlar, göz yavaş yavaş Bakarken kıyılır gönül nikahı... Beklenen karşına çıkar bir sabah, Belki yeşil gözlü, belki simsiyah, Daha ilk gürüşte yürekten bir ah, Çekerken kıyılır gönül nikahı... Neler uydurursun gör daha neler Nice mazaretler, ne bahaneler Kederli gözlerden billür taneler, Dökerken kıyılır gönül nikahı... Alnında sevecek yazdıktan sonra Eninde sonunda senindir sıra Bir vesile olur kibrit sigara Yakarken kıyılır gönül nikahı Düşürür sevdaya yaşı onücü Tanımaz günahı, kanunu, suçu Gururun belini sevginin gücü Bükerken kıyılır gönül nikahı... alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2143 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1808
![]() |
![]() çok teşekkürler bial kardeşim bunu ben alıntı yapmadım kendi başıma gelen olayları yazdım sadece sol yanım acıyor anne alıntı kardeşim diğerleri gerçektir.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2144 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]() GÖNÜL SORGUSU Takvimler de onlu yıllar değişti, Değişmedi sende hayâl tutkusu. Dal belini saran kollar gelişti; Gelişmedi sende sevda duygusu. Gül nefesin leylak kokun seninle; Mutluluklar sana yakın seninle; Gitti huzur, gitti sükun seninle; Gitti gelmez gözlerimin uykusu. Takatim yok muradıma yetecek, Sevabım yok günahımı örtecek; Korkuyorum ömür bitti bitecek, Bitmeyecek şu gönlümün kaygısı. Ya sen, ya hiç gönül yapmış seçimi, Mümkün değil başkasıyla geçimi, Düşündükçe ürpertiyor içimi, Son nefesi sensiz vermek korkusu. Meyhanede aradığım teselli, Hasretine mahkûm etti temelli; Ne tahliyem belli, ne günüm belli, Sürüp gider şu gönlümün sorgusu. alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Yeni Yiğido
![]() Nisan Şuan
![]() Son Aktivite: 13.07.2011 16:26
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() kardelençiçeği şiirlerinin hepside çok güzel.. emeğine sağlık
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı Nisan'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2146 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]() GÜZELSİN Görenler kendini beğenmiş sansın, Sen böyle havalı pozla güzelsin. Varsın âşıkların bıksın usansın, Sen böyle cilveyle, nazla güzelsin... Göz göre gelince aklım şaşıyor, Yüreğim koşmaktan yorgun düşüyor, Sığmıyor gönlüme aşkın taşıyor, Sen benim haddimden fazla güzelsin... Vadesi yakına eğleme meyil, Sen sen ol zamanı zengine eğil, Ben gibi hüzünlü hazanla değil, Sen, taze baharla yazla güzelsin... Aşk hevesle başlar, hasret, gurbetle. Solmasın gençliğin gamla, kasvetle. Çünkü sen her zaman sen muhabbetle, Şiirle, şarkıyla, sazla güzelsin... alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2147 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1050
![]() |
![]() Uzun mesafeler engel veriyor aşkımıza... Oysa ben seni hasretliklerle SEVDİM.. Gözlerin gözlerime değmedi ama ben seni yüreğimin fırtınasında SEVDİM.... Çağre arıyorum derdime. Kavuşmanın umudu yüreğimde,Kavuşamasam bile.. .Seni Sensiz de yaşamayı SEVDİM.... Umudumsun,acılarımsın,gözyaşla rımda yaşayan kavuşamadıgimsın Unut... deselerde SERSERİM... SON NEFESIMDE BİLE SOLUĞUMSUN...
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2148 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]() Ne Kaybederdin Bir günah işledim bin af diledim Üstünde durmasan ne kaybederdin? Hemen her fırsatta bir tokat gibi Yüzüme vurmasan ne kaybederdin? Neyin eksilirdi beni affetsen ? Ne vardı kalbimi tekrar fethetsen ! Ne olur birazda bizden bahsetsen Hep onu sormasan ne kaybederdin? Evli olmasakta keyfe kederdi Gönül nikahımız bize yeterdi Şeytana uyupta bu kadar derdi Başına sarmasan ne kaybederdin? Yakamı tutmasan yargılar gibi Ahiret gününde sorgular gibi Her yerde hatamı sergiler gibi Önüme sermesen ne kaybederdin? Üstüme gelmesen sıkana kadar Üzmesen canımdan bıkana kadar Dağ gibi sabrımı yıkana kadar Dilini yormasan ne kaybederdin? Kanattın yaramı günbegün deşip Paramparça oldun gözümden düşüp Çılgın seller gibi haddini aşıp Üstüme varmasan ne kaybederdin? Hiç şansın kalmadı dönsende geri Yitirdin verdiğim bütün değeri Aşkına emanet ettiğim yeri Bu kadar kırmasan ne kaybederdin? alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2149 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() murat tugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 06.06.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 791
![]() |
![]() ****Sivas a Gel Sivas a****
Selçuklu nun başkenti vatanın bir parçası Yiğidin harman yeri yaşar insanın hası Kelimeler yeter mi anlatmaya sivası -Sultan şehri diyorlar il Sivas a Sivas a -Yolun düşerse gardaş gel Sivas a Sivas a Yıldızeli Gemerek Kangal bağlama Zara Kösedağı Beydağı ne güzel bir manzara Kekik nane bulursun nerde ararsan ara -Yakışır çiğdem çiçek gül Sivas a Sivas a -Huzur bulmak istersen gel Sivas a Sivas a Pir sultan nın Veysel in Ruhsati nin izi var Başı dimdik gururlu yiğit oğlu kızı var Dağı taşı konuşur her manada sözü var -Mevlam Aşıklık vermiş bol sivas a sivas a -Türki dinlersen eğer gel Sivas a Sivas a Aynı ruhu taşırız çift bedende tek başız Alevi sünni benim hepimiz bir gardaşız Bir ateşte yandık biz aynı kazanda aşız -Ayrımcılık sokmayız bil Sivas a Sivas a -Dost isen dost olarak gel Sivas a Sivas a Hür doğduk hür yaşarız bu şehirde vatanda Çanakkale ruhu var ne saltanat ne manda Önderimiz bellidir gönlümüz de yatanda -Kemal Atam a gider yol Sivas a Sivas a -Kültür kenti burası gel Sivas a Sivas a Istişareler yaptık Samsun Erzurum burda Kurtuluş meşalesi burdan yayıldı yurda Ya ölüm ya istiklal dedik biz bu uğurda -Girmesin düşman diye el Sıvas a Sıvas a -Yurtta sulh cihanda sulh gel Sivas a Sivas a Mor sümbüllü bağları çiçek açar baharda Menekşe gül diyerek bülbül uçar baharda Kızılırmak coşmasın serden geçer baharda -Ayrılığın bir günü yıl Sivas a Sivas a -Zaralı Turan diyor gel Sivas a Sivas a Turan Aslan |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı murat tugrul'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2150 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1050
![]() |
![]() Ne zaman geleceksın? yüz şiir sonra mı? kelimelerim tukenınce mi? on üçüncü ayda mı? soyle ne zaman geleceksın?... hasret kanserıne yakalanınca mı? ya geldiğinde geç olursa? ya sevdiğim beni kaybetmiş olursam, Ne ZAMAN GELECEKSİN??? sen geldiğinde?gülüşünü unutmamı mı bekliyorsun? nisanı mı? saatını kıyamete mı kurdun yarı...na mı? soyle ne zaman geleceksın? ne zaman uyanacaksın bekletme uykusundan? Ne ZAMAN GELECEKSİN??? ben uykuya dalınca mı!??
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |