|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
14.05.2007, 23:59 | #1 |
Editör
SivasLady Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Sitemizin Ozanları
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Arkadaslar bu topicte herkes kendine ait dörtlükleri (fazlasinida) yazabilir bakalim icimizde ne gibi ozanlarimiz varmis karsilikli atismalarda olabilir Ey Dostlar! Burda hepimizden birseyler var Hepimizin yüregi yanar her satira damlar gel sende katil yüregini buraya yatir
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 27 Kullanıcı SivasLady'e Teşekkür Ediyor... |
addyclaiborne, auetrandomi, aysima58, AŞIK AYDIN, bilal kose, boppenbacrubi, discountdresses, gönlüm58, hrschgilm, ietimb, iravoisvall, Kardelencicegi, knlowckswilso, kzenkpaul, lndhinsleyraymo, mniehuhmanstepa, NECMEDDİN ÖZBEK, norsendarr, OSMAN ECE, RüStü ElmaS, sandalli, servet 58, sivaburs, tchrisitanboots, tckertbran, Timur İSLAMOĞLU, YuSuF
|
Konuyu Toplam 113 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 113 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|