![]() |
#431 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1074
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Dönüsü muhtesem oldu Insallah bu sene sampiyon Sivasspor olacak Gönüllerimiz gurur ve sevincle dolacak
![]() |
![]() |
#432 |
Yasaklı
![]() bulutum Şuan
![]() Son Aktivite: 09.09.2008 21:14
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() ACIMASIZ HAYAT
Hayat acımasız sen hayttan da acımasız neden bana neden bütün çileler neden bana neden bana bütün dertler neden bana neden bana hasretler Allahım isyanım sana değil kendime.. ama duy beni artık ağlamak istiyorum ağlayamıyorum günduzlerı yürüdüğüm yollar gecelerı mekanım oldu güneşin doğusunu seyrettiğimiz deniz kenarları gecelerı içkinin doruklarına çıktığım yer oldu ilk buluştuğumuz yer var ya onu hiç sorma gündüzleri eski hatıraları yaşar gecelerı ıse sadece sensizliğin ve sesiziğin ıcınde kaybolup gider oldum nerde hatam allahım nerde günahım neden bırakıp gittin be beni gülüm neden hıc aramadın sen gittigin gunden beri bende yokum kendimi kendimde bulamaz oldum hayat işte acımasız hayat esrar eroyin ve hap tek kurtulus yolu bunlar sandım ama deilmis dertler bitmedi sıkıntılar ard arda geldi gel gülüm yeter bitsin bu eziyet ne olur beni affet isyan etmıyorum ama haykırıyorum senı cok ama cok seviyorum........ ESKİ SEVGİLİYE:( |
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Yasaklı
![]() bulutum Şuan
![]() Son Aktivite: 09.09.2008 21:14
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() ÖLEN SEVGİLİYE SİTEM
yağan yağmurlar senin kokunu getiriyor bana topraktan o gül kokunu delice esen yel iliklerimi donduruyor korkutuyorlar beni sen dünyada hep gülerdin beni ağlatırdın bak şimdi sende ağlıyorsun tıpkı benim ağladığım gibi dün akşam ne yaptım biliyormusun çiğ sucukla çay içtim hasretın ıle sızıp kalmışım rüyamda kimi gördüm tahmin edebiliyormusun seni gülüm seni hep öyle güzelmisin ve öyle güzel kalacakmısın ıslak sacların yapışıyormu kafa tasına ya o gözlerin ne oldu eridinmi bittinmi öldünmü duvarlardan birine senin diğerine benim resmimi asmıştım karşılıklı yeşildi senin gözlerin benimkiler ise ela buğulu gözler ile bakıyorduk birbirimize sonra kızdım sana aldım resmini duvardan yırttım yaktım parçaladım onu sana yine söz veriyorum yağmurlar diner dinmez oradayım oturacağım mezarının başına ağlayacagım ağlayacagım sabahlara kadar dayanamayacaksın sende sonunda haykıracaksın ağlayacaksın tıpkı tıpkı benim ağladığım gibi..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() bayatlı kenan58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.02.2015 20:16
Tecrübe Puanı: 669
![]() ![]() |
![]() BI RUYA GORDUM ANNE DUN GECE
AGLIYORDU COCUKLAR ANNELERINE BI RUYA GORDUM ANNE DUN GECE YARIM KALMIS BIR SEVGININ GOLGESINDE BI RUYA GORDUM ANNE DUN GECE SANA BENZEYEN MAVI BI RUYA HEP YARIM KALIRYA RUYALARIM, SENDE HEP YARIM KALMISTIN BENDE ANNE!!! HAYALIMDE YASATTIM O GUZEL YUZUNU SANA AGLADIM ANNE DUN GECE DAMLA DAMLA ERIDIM KANAYAN GOZ YASIMLA SANA AGLADIM ANNE DUN GECE........
![]() |
#435 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() |
![]() O HUZUN DOLU BAKISINDAKI ANLAM
AGLAMAK YAKISMIYOR BAL RENGI GOZLERINE DOKULEN GOZYASLARINI TOPLASAM SAKLASAM KALBIMIN EN DERIN YERINDE
![]() |
#436 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() |
![]() HASRETININ RUZGARI DEGDI SACLARIMA ACIDI ICIM
BIR GUL OLUP ACTIN GONUL BAGIMDA OZLERIM SENI YUREGIMDEDIR HASRETIN SEVECEGIM SENI TOPRAK OLMADIKCA BEDENIM
![]() |
#437 |
Usta Yiğido
![]() Sitemizin ozanlari yine kayboldular
Kim bilir hangi islere koyuldular Kimi isde kimisi evde Hepside ayri bir mesguliyetde Yine yalnizlari oynuyorum Sivasin hasretinde boguluyorum Bide simdi tasinma isi cikti Sivas hayallerimi tamamen yikti
![]() |
#438 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.09.2009 13:57
Tecrübe Puanı: 830
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Coşturur kalpleri gönüller coşar Suçu yüzüne vurur tedbirler şaşar Arif her zaman dostuna koşar Yalnızlık Allaha mahsus sen öyle olma, Her zaman iyi ol, sen çok yaşa Hayatta herşey gelir sağ olan başa, Sabrın sonu selamettir bunu unutma ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#440 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
Herseyin bir siniri var Benim sabrimda bukadar Sivasi cok özledim bilenmi var Sivasim burnumda tütüyor Sivas dedikce burnumun diregi sizliyor Gözlerimden yaslar akiyor Bu kalp artik Hasreti cekemiyor
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 15 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 15 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SitemiziN EnlerI | Mert5858 | Forum oyunları | 641 | 31.05.2012 16:48 |
Sitemizin Boy Ortalaması | ero | Arşiv | 112 | 02.01.2010 13:21 |
Halk Ozanları Sivas Buluşması | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 11 | 01.12.2008 14:58 |