|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Köylerimiz (Sivas Köyleri) Bu köşede köyünüzü tanıtabilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
12.05.2007, 13:14 | #1 |
Yeni Yiğido
ilbey58sivas Şuan
Son Aktivite: 21.01.2008 12:00
Tecrübe Puanı: 0
|
elbeyli köylerinin kalkinmasi
ELBEYLI KÖYLERININ KALKINMASI ICIN BIZ ELBEYLILER OLARAK NELER YAPABILIRIZ DIYE DÜSÜNCELERIM: YURT DISINDA YASAYAN BIZLER NASIL BIR CABA GÖDTERMELIYIZ BU KONUDA BÜTÜN GURBRTCI ELBEYLILER OLARAK EN AZINDA BIR DERNEK CATISI ALTINDA BIRLESMELIYIZ VE BIR ARAYA GELEREK KÖYLERIMIZIN YESILLENDIRILMESI DU BOZKIR TOPRAKLARDAN KURTULMALIYIZ DEVLETIMIZIN BIZE SAGLIYACAGI IMKANLARIDA KULLANARAK BIRLIKTA GÜZEL BIR GÖRÜNTÜ OLUDTURMALIYIZ AYRICA GER KÖYE AYRI AYRI BURADAN YARDIMLAR TOPLUYARAK ORADAKI IHTIYAC SAHIBI ÖGRENCILERE YARDIM ETMELIYIZ KÖY OKULLARINI VE KÖY CAMILERINI DAHA MODERN BIR HALE GETIRMELIYIZ HER KÖYE BIR PC YARDIMI YAPARAK ÖGRENCILERI MODERN CAGA HAZIRLAMALIYIZ KABADAKAL KÖYÜNDAN CAY AILESI TSK
|
12.05.2007, 15:06 | #2 |
Yeni Yiğido
sivaslısedat Şuan
Son Aktivite: 05.09.2009 13:15
Tecrübe Puanı: 649
|
--->: elbeyli köylerinin kalkinmasi
SİVASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Konu sivaslısedat tarafından (12.05.2007 Saat 15:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: olmadı |
22.05.2007, 03:20 | #3 |
Yeni Yiğido
bedirli Şuan
Son Aktivite: 12.10.2009 02:54
Tecrübe Puanı: 0
|
-->: elbeyli köylerinin kalkinmasi
Ya arkadas güzel söylüyonda hersey okula olmuyor okula gelecek cocuklar olmalibizim köyde(Nahiyede benim zamanimda 100 hanenin üzerinde ev vardi orta okul ofis,karagol,saglikocagi doktoru vardi,istasyounu cok yolculari olurdu simdi sayiyorum bir kactane yasli dayilar kalmis onlarda hakkin rahmetine ererse 5 ev kalir,Bizim Oralara is sahasi yapmaliyiz Her yatirim yapan baska yerlere yapiyorgitte kayseriye bir gör neredeyse tüm Elbeyliler orada eger bizler oralari seviyorsak yardim yapmak istiyorsak yatirim yapmaliyiz Tabiki yimpas ve kombasan gibi degil gercekten ve icten gelerek,Tesekürler. biraz uzun oldu ama.
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|