|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Paşabahçe mesire alanına piknik yapmaya gelen vatandaşların, güvenlik görevlileri tarafından, çardak yerlerine alınmadığını söyleyen vatandaşlar, duruma tepki gösteriyor. Özellikle kene vakasından dolayı, çimlerin üzerinde piknik yapmak yerine çardakları tercih eden vatandaşlar, güvenlik görevlilerinin çardak yerlerinin ‘tutuldu’ diyerek Sivas halkına vermemesi vatandaşların tepkisine neden oluyor.Paşabahçe mesire alanının halka açık bir yer olduğunu hatırlatan vatandaşlar, uygulamanın yanlış olduğunu söylüyorlar.
Konu hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Bünyamin Çoban, Güvenlik görevlilerinin böyle bir hatası olmuş olabileceğini belirterek, böyle bir şikayetin kendilerine gelmediğini, gelirse gereğinin yapılacağını söyledi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yiğido
![]() ![]() Güner Şuan
![]() Son Aktivite: 23.06.2013 20:50
Tecrübe Puanı: 748
![]() ![]() |
![]() Ben buna birkaç defa şahit oldum. Oradaki güvenlik görevlilerini sık sık değiştirmek gerekir diye düşünüyorum. Hangi çağda yaşıyoruz ve şu uygulamaya bakın. Koca bir AYIP.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 19.01.2013 13:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() olacak iş değil piknik alanında da önceden rezervasyon mu olurmuş,güvenlik
görevlilerinin işi mi bu...Belediyenin önlem alması gerekiyor,hemşerilerimizin dilediği gibi piknik yapabilmelerine olanak sağlanmalı.
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2023 14:27
Tecrübe Puanı: 930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Eğer bunlar yapılmışsaki yapıldığı yönünde önemli iddialar var hakikaten saygısızlık,Güner arkadaşımın dediği gibi güvenlikçilerin buraları rant kapısı haline getirmelerini engellemek için sık sık yerlerinin değiştirilmesi lazım diye düşünüyorum.
Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Bünyamin Çoban'da illaki şikayet beklemesin gerekli denetimi yapmak için pazar günü oraları dolaşıp halkla iç içe olması yeterlidir bunun için.
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() sivas_hafik Şuan
![]() Son Aktivite: 30.06.2007 11:05
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Adamlara bak ya ne zannediyorsunuz kendinizi vatandaşın nere oturacağı size mi düştü Allah Allah yaaa
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() orhanakbulut_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 25.04.2011 21:00
Tecrübe Puanı: 685
![]() |
![]() güvenlik görevlisi değilmi ne bekliyonki hepsi için konuşmuyorum ama geneli böyle ....
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yasaklı
![]() serhatcan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.03.2012 15:55
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() EĞİTİM-EĞİTİM-EĞİTİM. başka söylenecek birşey yok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|