|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() sivas_hafik Şuan
![]() Son Aktivite: 30.06.2007 11:05
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Tayyip Erdoğan Abdullatif Şenerin bu kararı ile hiç bir açıklama geri döndürme v.s. girişiminde bulunmuyarak Sivasa verdiği değeri göstermiştir inanıyorumki Sivas halkıda 22 Temmuda Tayyibe verdiği değeri gösterecektir.Abdullatif Şener canı istediği için ayrılmadı ya bir bildiği vardı ve onun için milletvekili olmadı bunu tek sebebide başbakan erdoğandır .
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() sivas_hafik Şuan
![]() Son Aktivite: 30.06.2007 11:05
![]() |
![]() Sivas halkı sessiz kalmayın 22 Temmuzda Şenerin arkasında olduğumuzu Tayyibe gösterelim Tayyibin Sivasa ne yararı olduki Abdullatif Şenerin yaptıklarının yüzde birini yaptımı Sivasa .Sivaslılar olarak Sivasın çehresini değiştiren bakanımızı değilde 5 yılda bir oy için gelen Laz uşağınımı seçeceksiniz.Sivas halkı Şenere olan borcunu ödeyemez onun için kararı size bırakıyorum.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1054
![]() ![]() ![]() |
![]() Sabag gzt den Yılmaz Özdilden
Abdüllatif Şener... Deniyor ki... "Başbakan Yardımcısı." " AKP kurucusu." "Sivas milletvekili." "Partinin 4 numaralı ismi." Doğru. Ama eksik. Abdüllatif Şener... Aysbergin görünen kısmı. AKP'ye oy veren vatandaşlarımızın çok önemli bölümü, şu anda, Abdüllatif Şener ile aynı "vicdan muhasebesi" ni yapıyor, aynı "duygusal travma" yı yaşıyor. Nereden biliyorum? Binlercesiyle mesajlaşıyorum... Oradan biliyorum. Çünkü... AKP'ye oy veren insanlarımızın çok önemli bölümü, daha önce, Demirel'e oy verdi, Ecevit'e oy verdi, Türkeş'e oy verdi, Özal'a oy verdi. AKP'nin malı değil bu insanlar. Demirbaş değil. "Memleket iyi olsun" diye AKP'ye oy verdiler... "Memleket dik dursun" diye oy verdiler. "Gençler iş bulsun" diye... "Ekmek büyüsün..." "Parayı, refahı adaletli şekilde paylaşalım" diye oy verdiler. Fabrikaları satalım, bankaları satalım, borcumuz katlansın, elaleme dünyanın en yüksek faizini verelim, dünyanın en pahalı benzinini alalım, tarımı öldürelim, zengin daha zengin, fakir daha fakir olsun diye değil... Bir CHP'li, bir MHP'li ne kadar kahroluyorsa şehit cenazelerinde... AKP'ye oy veren insanlarımız da, o kadar kahroluyor. Bu vatan, hepimizin... ABD'ye neden boyun eğiliyor, AB'ye neden ceket ilikleniyor, neden IMF istiyor diye emeklinin maaşı kesiliyor, Kıbrıs niye veriliyor? Soruyorlar bu soruları... Hepimiz gibi. O yüzden binlercesi katıldı Tandoğan'a, Çağlayan'a, Gündoğdu'ya... Belki farketmediniz... Oradaydılar. Biraz mahçup... Ama onurla salladılar ay yıldızı... Hepimiz gibi. "Soykırım yaptınız" diyen Lübnan'ı korumaya gidiyoruz da, Irak'a neden gidemiyoruz? Madem bu İsrail toptan kötüydü, Ofer kim o zaman? Kim ister ki, ya da kaç kişi ister ki, partisinin Cumhurbaşkanı'yla Genelkurmay'la Yargı'yla kavga etmesini? Askerini sevmeyen vatandaş olur mu... Soruyorlar. Tıpkı, Abdüllatif Şener gibi. Ve, ne diyor Abdüllatif Şener? Kırmadan, dökmeden, vefayla, nezaketle, dostça, kısaca... "Benden buraya kadar..." Daha ne desin? Aysbergin görünen kısmı o.
![]() |
#14 |
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 19.01.2013 13:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Konuyu bu şekilde siyasi alana çekmenin faydası yok.
Benimsediğiniz parti yada idelojinin propagandasını yapmak için fırsat aramaya hiç gerek yok.Abdüllatif bey Sivas'a hizmetleri bulunan ve Sivas kimliği ile öne çıkan bir devlet adamımızdı... Sivaslılar ahde vefa duygusu ile demokratik tepkilerini ve Sayın Bakana olan desteklerini kamuoyu huzurda dile getirdiler ve Sivas'a hizmet edenin her zaman parti ve ideoloji gözetmeden arkasında duracaklarını kanıtladılar. Seçim sürecine girdik,Türkiye ve Sivas için hayırlısı olsun...
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Yeni Yiğido
![]() Sivas&Sivas Şuan
![]() Son Aktivite: 06.06.2007 11:28
![]() |
![]() Sayın Abircan Bey;
Biz metafizikçi,veya bilim adamı değiliz biz aysberg veya titanicten de bahsetmiyoruz,burda bahsi geçen SİVAS,varsa Sayın Abdullatif Şener Beyden daha fazla faydası SİVASa dokunmuş biri gösterin görelim,burası siyaset arenası değil,bahsi geçipte metiyeler dizilen şahsiyetlerde bahsedildiği kadar iyi değil,o bir yazar edasıyla yazmış,sizde mizancı edasıyla taşımışsınız,bende SİVASlı edam ile cevap veriyorum,sap ile samanı karıştırmamak lazım. Ne kadar AKP düşmanı olduğunuz veya ne kadar CHP hayranı oluşunuz kimsenin umrunda değil,burda ne kadar SİVASlı olduğunuz önemli... Sayın Abdullatif Bey SİVAS ve SİVASSPORa hizmette zirve yapmış önemli bir şahsiyettir,takımını tuttuğunuz kulüp bile başbakanlığa mail ve fakslarla üzüntüsünü belirten yazılar gönderirken siz kalkmış,siyasi kimlik belirterek kime taşörenlik yaptığınızın bilinciyle hareket ediyorsunuz. SİVASlı olarak Sayın Şenerin destekçisiyiz,SİVAS için yaptıklarınıda doğru bakan herkes görüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1054
![]() ![]() ![]() |
![]() 2 yıldır burada kimin kim olduğu biliniyor, sayın şener benimde cumhurbaşkanı adayımdı, ben adamı tanırım onun için bana ders vermeye kalkmayın lütfen , sapla saman karışmasın diye en güzel açıklamayı fikri taşıdım bende , aynen altına imza attığım için, pırıl pırıl gerçek bir yiğido sayın şener, kendisinin memlekete ve sivasımıza daha çok hizmet edeceğine canı gönülden inanıyorum, artık şu kafanızdaki şablonları brakın arkadaşlar insanları o cu bucu şucu diye ayıklayıp yargılamayın lütfen, milletimizin menfeatine hizmet eden kim ise onları gereken ilgiyi teveccühü gösterin, allah aşkına daha dün öğrendiğimiz milletvekili adaylarımızı savunacağız şimdi sadece o partinin etiketini taşıyor diye, hepsi liderlerin iki dudağı arasından çıkan adylar, halk bu seçimin neresinde, demokrasi neresinde arkadaşlar lütfen biraz düşünelim, onun için çokda particilik taraftarcılık yapmaya kalkmayın lütfen, memleketi satanı, yolsuzluğu yapanı, gencecik insanları katledenleri aday gösterip önümüze bir 5 yıl daha sürüyorlar bunun neresi milletin temsiliyeti allah aşkına,
lütfen , sağcı solcu demeden bir dilim ekmeğimize ekmek katacak, milli menfeat ve onurumuzu koruyacak, şaibesiz temiz insanlarımız siyasete girmeli ve girmiş olanları desteklenmeli , bu sivasa ve türkiyeye yapacağımız en büyük iyiliktir
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|