Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 21.06.2007, 01:57   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 938 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart SİVAS`A YENİ OTEL

Koç Grubu tarafından otel yatırımlarında rota Anadolu’ya çevrilirken, bu kapsamda Sivas’a da otel yapılması gündemde.
Anadolu’yu cazibe merkezi olarak ilan eden turizmcilerin otel yapacakları iller arasında Sivas’ta yer alırken, bu yıl Koç Grubunun hangi ile otel yaparak yatırım hamlesini gerçekleştireceği ise merak ediliyor.

Koç Grubu’nun Anadolu da gelişme yaşanan illere rotaya çevirdiği görülürken, bu konuda Sivas’taki sivil toplum kuruluşlarına ve odalara da büyük görevler düşüyor. Yurt içi turizm pazarını genişletmeyi hedefleyen otel zincirleri rotasını Anadolu illerine çevirirken, Anadolu’yu cazibe merkezi haline getirmeye hedefleyen turizmcilerden Koç Grubu’na bağlı Akfen Accor, Sivas, Kayseri, Gaziantep, Van ve Konya’ya otel yapmayı düşünüyor.

Yabancı yatırımcılar arasında yer alan Hilton, Swissotel ve yerli otel işletmelerinden Divan, The Marmara, Dedeman birçok Anadolu kentinde bu yıl yatırım hamlesini yapacak olurken, Koç Grubu’nun bir şirketi olan Akfen’in de Accor şirketler grubu altında Sivas’ın da içinde yer aldı ile bu yıl otel yapması bekleniyor.

Koç Grubu’nun Sivas’a bir otel yatırımını getirmesi ile birlikte yeni yatırımlarında ilimize gelmesi gündeme gelirken, bu konuda Sivas’ında Koç Grubu’na davette bulunması gerekiyor.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.06.2007, 03:02   #2
efe1058
Tecrübeli Yiğido

efe1058 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

efe1058 Şuan efe1058 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 14:02

Tecrübe Puanı: 745 efe1058 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: KOÇ'TAN SİVAS'A YENİ OTEL

Sivas'ın beş yıldızlı bir otele sahip olma fırsatı çok önemli ve bu fırsat
kaçırılmamalıdır.Şehrimizin vizyonunu,çehresini değiştirecek önemli bir yatırım
ve her türlü aracı kullarak Koç Grubu'nu Sivas'a bu yatırımı yapması için ikna etmeliyiz.
Alt 21.06.2007, 09:25   #3
Bilmiyorum5
Yasaklı

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilmiyorum5 Şuan Bilmiyorum5 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2010 15:36

Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BENCEDE BUTUN YATIRIMCILARI SIVASA YATIRIM A CAGIRMALIYIZ
Bilmiyorum5 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.06.2007, 23:35   #4
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 14:27

Tecrübe Puanı: 932 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: KOÇ'TAN SİVAS'A YENİ OTEL

Bir spor kulübünün bir ile katkısı yavaş yavaş ortaya çıkıyor,bu atılımın en önemli ayağı SİVASSPORdur,bu ve benzeri projelere ev sahipliği yapmaktan gurur duyulur bence...
Alt 22.06.2007, 14:30   #5
aliozdemir
Yeni Yiğido
NO AVATAR

aliozdemir Şuan aliozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.12.2007 11:30

Tecrübe Puanı: 0 aliozdemir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bu proje, Sivasımız için gerçekten önemli bir gelişme. Gerçekleşmesi halinde Sivas'ın, insanların gözündeki güzelliği ve önemi bir kat daha artacaktır. İnşallah bunun gerçekleşmesi için gerekli girişimler yapılır ve bu proje hayata geçirilir. Umarım üzerine görev düşen herkes destek verir.
aliozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.06.2007, 15:31   #6
izmirliyigido
Tecrübeli Yiğido

izmirliyigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izmirliyigido Şuan izmirliyigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.12.2014 07:59

Tecrübe Puanı: 768 izmirliyigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Aslında kışın doğal ortamda oluşan durumuda göz önüne alarak, Kış tatili içinde düşünülmesi gerekli bir konu. Sivas aslında yazın çevre kaplıca turizmi, kışın Gardaşlar ve Yoğunyokuş kış turizmi ile cazibe merkezi haline getirlip iyi bir sunumla Koç Grubu ve diğer yatırımcılar davet edilebilir. Bu konuda iş sayın bakanımız Abdüllatif Şener'e ve şehrin üst yönetim kadrosuna düşüyor.

Artık Sivas'ın Silkinme ve uyanma zamanı geldi....
izmirliyigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.06.2007, 00:55   #7
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 806 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Eğer böyle bir ihtimal varsa hiç vakit kaybetmeden Sayın Valimizin, belediye başkanımızın, ticaret ve sanayi odası başkanımızın ve ilimizin diğer önde gelen yerel yönetici ve sivil toplum örgütlerinin organize bir şekilde Koç Holdingle irtibata geçmeleri gerekir. Şehrimizin en önemli eksiklerinden birisi olan beş yıldızlı otel eksiğimizi de böylece kapatma imkanına kavuşmuş oluruz. Haydi bakalım...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)