|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() LUNAPARKA İZİN YOK
![]() Şarkışla ilçesinde kurulması istenen lunaparka belediye encümeni tarafından izin verilmedi. Muğla`nın Milas ilçesinden gelen 15 kişilik lunapark ekibi, 10 gündür belediyeden çıkacak kararı bekliyordu. Olumsuz karar çıkması üzerine ilçeden ayrılmak zorunda kalan lunaparkın işletmecisi Şükrü Koç, tavsiye üzerine geldikleri ilçede 10 gündür lunaparkın kurulması için beklediklerini söyledi. İlçenin yaz aylarında canlılık yaşatacaklarına inandığını ifade eden Koç, belediyeden çıkan olumsuz karara anlam veremediklerini belirti. Belediye başkanı Hacı Ömer Coşar da, kararın encümen tarafından alındığını belirterek, ``Alınan bu karar ilçenin huzuru ve olabilecek hırsızlıklara karşı bir önlemdir`` dedi.
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2023 14:27
Tecrübe Puanı: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Tabiki karara saygılıyız,belki bu işin altında bir çapanoğlu vardıda encümen o yüzden olmaz dedi ama gerekçesi sadece "hırsızlığın artabileceği" ise bu pek bana anlamlı gelmedi,neyse karar bir kişiden değil çoğunluktan çıkmış saygı duyulmalı...
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Yiğido
![]() ceza_tolga_rep Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2007 16:28
Tecrübe Puanı: 701
![]() |
![]() karar istikrarsa her zaman katılırım.
ama şarkışlada ki vatandaşlarımızında eğlenip gezebilecek böle faliyetleri kucak açmaları gerekir diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Super-Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GuNaY Şuan
![]() Son Aktivite: 03.11.2013 23:42
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İlçelerimizde bu şekilde eğlenilecek vakit geçirilecek yerlerin olması gerekmektedir. Ancak hırsızlığın artacağı ibaresi tek başına çok bir anlam ifade etmiyor
![]() Emsal olarak geçen senelerde olmuş olaylar gösterilerek red kararı daha uygun olabilirdi, bu şekilde biraz tahmine dayanarak alınmış bir karar gibi duruyor ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() olsa güzel olurdu eglenirdik bu yaz
Sarkisla`da en son 1999 yilinda gördüm lunapark ![]()
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|