|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() orhanakbulut_58 Şuan
Son Aktivite: 25.04.2011 21:00
Tecrübe Puanı: 733
![]() |
UNUTMAYACAKSIN
YAŞ 20 GENÇ BİR BEDEN… YAŞAMIN EN GÜZEL ANINDA KIPIR KIPIR HAREKET VAR KANINDA… DAĞLARDA YANKILANIYOR SESİ… ONUN HERŞEYİ MAVİ BERESİ… EY KAHRAMAN KOMANDOM BENİM… SEN TÜM ANALARIN DUALARINDA… SEN BU VATANIN DAĞLARINDA YAŞIYOR YAŞAYACAKSIN… HATIRLATIYOR SANA TÜFEĞİN NAMUSUNU.. SIRT ÇANTAN ASLAN YELESİNİ… ALNINDAKİ TER ANADOLU YAĞMURUNU… GÖZLERİNDEKİ BAKIŞ YIKILMAYAN GURURUNU… MAVİ BEREN KOMANDO ONURUNU HATIRLATIYOR HATIRLATIYOR SANA… EY ASLANIM EY AHMEDİM EY MEHMEDİM EYY KOMANDOM BENİM UNUTMAYACAK UNUTMAYACAKSIN… SANA DUA EDEN ANANI BABANI… BU KAHRAMAN VATANI… TOPRAĞIN ALTINDA YATANI… MUSTAFA KEMAL ATANI UNUTMAYACAK UNUTMAYACAKSIN… UNUTMAYACAKSIN… SANA DUA EDEN GELİNLERİN SARIĞINI.. BU VATANA BAĞLILIĞINI… AY YILDIZLI BAYRAĞINI UNUTMAYACAK UNUTMAYACAKSIN… SANA MEKTUP YAZAN SIRDAŞINI… OKULDA OKUYAN GARDAŞINI… ŞEHİT OLAN ARKADAŞINI UNUTMAYACAK UNUTMAYACAKSIN… EY KAHRAMAN KOMANDOM BENİM… KAHRAMANLIĞINLA YAŞA ,KAHRAMANLIĞINLA... KOMANDO… |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|