Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.09.2007, 09:19   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 956 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart HEMEN PES ETMEYİN

[IMG]/images/stories/cder.jpg[/IMG]
İsmini Türkiye’de olduğu gibi dünyada da duyurmayı başaran “Hayal etmek ve gerçekleştirmek” parolası ile yola çıkan Sibel Tuzcu dün Sivaslılar ile bir araya geldi.

Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği (ÇİDER), Sivas Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Sivas’ta yapılan toplantıda Dernek Başkanı Sibel Tuzcu hayatını anlattı. Derneklerinin kısırlık tedavilerine sıra dışı ve farklı bir yaklaşım getirdiğini ve çocuk sahibi olmak isteyenlere her türlü desteği ücretsiz sağladıklarını belirten Tuzcu, kendisinin 42 yaşında evladına kavuştuğunu belirtti.

22 senelik kısırlık tedavisi sonrasında 42 yaşında mikroenjeksiyon yöntemi ile bir kız çocuğu sahibi olduğunu belirten Tuzcu, “14 inseminasyon, 4 başarısız tüp bebek, 2 ameliyat, 22 yıl tedavi, 5. tüp bebek denemesinde 42 yaşında çocuk sahibi oldum. Yani her şey bitti dediğimiz anda bambaşka şeyler olabilir. Yaşadığım bu olaylardan sonra ÇİDER’i kurduk. Ardından 40 bini aşkın üyesi bulunan ve kısırlık konusunda tedaviye başlayacak olanların ilk müracaat ettiği site olan www.cocukistiyorum.com’u kurdum. Uluslararası bir çok dernekte üyeliğim var” şeklinde konuştu.

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda bulunan Sivaslılara pes etmemeleri konusunda uyarılarda bulunan Sibel Tuzcu, ayrıca toplantıya katılan iki çiftin yarı fiyatına tüp bebek tedavisi olma imkanına sahip olacağını da belirterek, “Derneğimiz her ay başvuranlardan maddi imkanı az 3 çiftin kısırlık tedavisi ücretinin tamamını karşılamaktadır. 40 üyesinin de tedavisini yarı fiyatına yaptırmaktadır” dedi.

Sivaslıların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Tuzcu’nun ardından Centrum Clinik Özel Ankara Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi’nden Prof. Dr. Recai Pabuçcu ve Opr. Dr. Gürhan Keleş, “Kısırlık Tedavileri ve Biz” konulu bir konuşma yaptılar. Daha sonra salonda bulunanların sorularının cevaplandığı toplantı saat 17:00’de sona erdi
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.09.2007, 09:33   #2
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 15:27

Tecrübe Puanı: 949 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: HEMEN PES ETMEYİN

Evet hemen pes etmemeli zor bir durum Allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin ama bazen bu durum aşılmaz bir durum gibi gözükebiliyor ancak günümüz teknolojisi bu ve benzeri konularda birçok kolaylık sağlıyor biraz zahmetli ve sıkıcı olabilir ancak sonuca ulaşıldığında elde edilecek hediyeye ise değer biçilemez.
Alt 12.09.2007, 17:54   #3
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4560 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: HEMEN PES ETMEYİN

Bu kutsal görevi üstlenen insanları taktirle karşılıyorum çocuk sahibi olmak isteyipte olmayanlara yardımcı olmak kadar güzel bir olay varmıdır? yolunuz acık olsun inşallah daha çok insana ulaşırsınız herkesi hayallerine kavuşturursunuz özellikle maddi imkanı olmayan insanlara yardım yapmanız insanlık adına herkesın saygı duyacağını sanıyor ve işinizde başarılar diliyorum
Alt 15.09.2007, 00:23   #4
muratkemikli
Yeni Yiğido
NO AVATAR

muratkemikli Şuan muratkemikli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2007 21:55

Tecrübe Puanı: 0 muratkemikli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: HEMEN PES ETMEYİN

Ne diyelim dostlar ALLAH razı olsun.İşi gücü rast gelsin...
muratkemikli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)