Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 09.10.2007, 13:28   #11
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4538 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: ALÇAK PUSUDA 13 ŞEHİT

Sevgili yiğidolar 13 Şehid daha verdik vatan için.Hepimizin yüreği yanıyor. akşam yemekten cıktıktan sonra bu haberi dyudum istanbul sivasspor taraftar derneğinin iftar yemeğinin sevinci yarım kaldı içimizde.Bunun sınırötesi operasyonu falan kalmadı arkadaş.Zaten bölgeye çekilmek için türlü oyunlar oynanıyor.Baş aktör Abd,israil.Pkk ise taşeron,piyon. Ayrıca İrana yapılacak saldırı için Türkiyeyi yanına alamayan Abd ve İsrail eliyle istikrarımızı bozmaya yönelik eylemler düzenleniyor.İzmir,avcılar,şır naktaki hain pusu.Önceki gibi peşmergelerin ve pkk nın elinde basit silahlar yok.Modern silahlarla 7-8 aylık eğitimli askerlerimizi bölgeye çekerek dünyada yenilmez bilinen ordumuzun gücünü kırmaya yönelik tezgahlar planlanıyor.
Durum sınır ötesinden çok topyekün savaşa doğru yol alıyor.Bizler ise vur patlasın çal oynasın tüketim çılgınlığındayız.Topyekün tek yürek olma zamanıdır.ALLAH Şehitlerimize Rahmet eylesin.Kahraman ordumuzun ve asil milletimizin başı sağolsun.Gazilerimize de acil şifalar diliyorum.
Nereden geldiğini bilmeyen,nereye gideceğini bilemez
Alt 09.10.2007, 13:49   #12
AKÇAMAGRALI58
Tecrübeli Yiğido

AKÇAMAGRALI58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

AKÇAMAGRALI58 Şuan AKÇAMAGRALI58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.12.2012 20:05

Tecrübe Puanı: 687 AKÇAMAGRALI58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: ALÇAK PUSUDA 13 ŞEHİT

TESLİM OLMAZ VATAN ÇAKALA KURDA

Otuzbin şehidin katili burda
Kimler soktu söyle bunları yurda
Teslim olmaz vatan çakala kurda
Sabrında tükenme zamanı gelir

Nerede asırlık o koca çınar
Atan halin görse inan ki kınar
Kahretti akmıyor o tatlı pınar

Sevda kime sevda sana bana mı
Sor hele kardeşe bizden yana mı
Kasıt vatana mı yoksa cana mı

Özgürlük dedigin bedava olmaz
Türkün gülü gonca hemence solmaz
Ben ölsemde anam saçını yolmaz
orhan kızlarkayası
tüm şehitlerimize ALLAH tan rahmet diliyorum.
AKÇAMAGRALI58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.10.2007, 14:37   #13
murat245
Yeni Yiğido
NO AVATAR

murat245 Şuan murat245 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.02.2008 17:28

Tecrübe Puanı: 0 murat245 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bu ******** teröristlere bu kadar hoşgörü gösterirsek daha çak vatan evladı ölür.hepsini asmak lazım yada amerika gibi zehirli iğne ile öldürülmesi lazım bütün Türkiyenin refahı için
murat245 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.10.2007, 15:40   #14
abuç
Yiğido

abuç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abuç Şuan abuç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.02.2012 14:38

Tecrübe Puanı: 706 abuç FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: ALÇAK PUSUDA 13 ŞEHİT

söz bitti.
artık harekete geçme zamanı.
şehitler ölmez vatan bölünmez.

YARI DALGALI OLMAMALI DENİZ,
YA DURMALI YA KUDURMALI.
SONUNA KADAR GİRMELİ HANÇER,
YA KININDAN HİÇ ÇIKMAMALI.
abuç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.10.2007, 17:07   #15
AKÇAMAGRALI58
Tecrübeli Yiğido

AKÇAMAGRALI58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

AKÇAMAGRALI58 Şuan AKÇAMAGRALI58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.12.2012 20:05

Tecrübe Puanı: 687 AKÇAMAGRALI58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

gardaş bu video nun içinde vatan hainlerininde videosu var yav bunu tek atamıyormuydunuzda bu yahudi dölleride içinde çıkmış bunu bir gözden geçirin lütfen..
AKÇAMAGRALI58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.10.2007, 19:25   #16
ertor58
Yeni Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ertor58 Şuan ertor58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.12.2012 13:39

Tecrübe Puanı: 0 ertor58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Böse --->: ALÇAK PUSUDA 13 ŞEHİT

BİR MAİL DE SEN AT

--------------------------------------------------------------------------------

ŞEHİTLER ÖLMEZ AMA EVLATLARIMIZ ÖLÜYOR

BU HÜKÜMET ARTIK LAFLA DEGİL İCRAATLA BİŞEYLER YAPMALI YÜREGİMİZ KANIYOR VATAN BÖLÜNÜYOR. LÜTFEN BEN TÜRK EVLADIM DİYEN HERKES BAŞBAKANLIĞA TELEFONLARLA FAXLARLA TEPKİSİNİ GÖSTERİP ARTIK SINIR ÖTESİ OPERASYONSA SINIR ÖTESİ OPERASYON YAPILSIN. TBMM DEKİ PKK YANDAŞLARI İÇERİ ATILSIN APO İTİ ASILSIN ARTIK. YETER ARTIK. 13 ŞEHİDİN İNTİKAMI 1300 İT LEŞİ İLE ALINMALI.
HEPİMİZ HRANTIZ HEPİMİZ ERMENİ DİYENLER NERDE GÜNLERCE KAMUYOYUNU MEŞGUL EDEN HRANTIN ÖLÜSÜNDEN DAHAMI DEĞERSİZ EVLATLARIMIZ. HEPİMİZ TÜRKÜZ HEPİMİZ ŞEHİT HEPİMİZ ASKER DİYE NEDEN HAYKIRMAZ MİLYONLAR. NEDEN HEP FAKİR FUKARANIN ÇOCUĞU ÖLÜYOR. SİZ HİÇ DUYDUNUZMU ZENG,İN BİR İŞADAMININ OĞLUNUN TERÖRLE MÜCADELEDE ÖLDÜGÜNÜ HİÇ DUYDUNUZMU BİR BÜROKRATIN BİR MİLLETVEKİLİ OĞLUNUN ÖLDÜĞÜNÜ. MİLLİ GELİRİN % 95 İNMİ YİYEN MUTLU AZINLIĞIN EVLADININ ÖLDÜGÜNÜ BEN DUYMADIM. AMA HOR GÖRÜLEN DE CANINI VERENDE FAKİR FUKARANIN VATANINI CANINDAN ÇOK SEVEN EVLATLARI

bimer@basbakanlik.gov.tr
Alt 09.10.2007, 23:48   #17
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 14:27

Tecrübe Puanı: 926 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: ALÇAK PUSUDA 13 ŞEHİT

Alıntı:
AKÇAMAGRALI58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
gardaş bu video nun içinde vatan hainlerininde videosu var yav bunu tek atamıyormuydunuzda bu yahudi dölleride içinde çıkmış bunu bir gözden geçirin lütfen..
Hocam bu video içerisinde bahsettiğiniz görüntüler yok,görüntülerin sonunda çıkan tanıtım demosunun bu videoyla alakası yoktur,yani youtubenin tanıtım için uyguladığı bir metod,yoksa enaz bizlerde sizler kadar duyarlıyız bu konularda...
Alt 10.10.2007, 11:33   #18
nebis_58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

nebis_58 Şuan nebis_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.11.2007 11:46

Tecrübe Puanı: 0 nebis_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

PKK! CANLARIMIZI ALDIĞIN DAĞLAR SANA MEZAR OLSUN!!!SAKIN SEVİNME SEN VE SANA DESTEK VERENLER SEVİNMEYİN ŞUNU İYİ BİLİNKİ ANADOLU TÜRKLERİN YURDUDUR VE ÖYLE KALACAK YERYÜZÜNDE SON TÜRK ÖLÜNCEYE KADAR BU BÖYLE DEVAM EDECEK!!

DEĞİL YILAN EN KÜÇÜK BİR BÖCEK TÜRKİYEDE YAŞIYORSA BİLECEK TÜRKİYE TÜRKLERİN YURDUDUR DİYECEK BU VATAN BİZİM BU MEMLEKET BİZİM
nebis_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.10.2007, 16:39   #19
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: ALÇAK PUSUDA 13 ŞEHİT

Ölen Şehitlerimizin eminim kanları yerde kalmayacaktır...
_DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)