|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4538
![]() |
![]() Sevgili yiğidolar 13 Şehid daha verdik vatan için.Hepimizin yüreği yanıyor. akşam yemekten cıktıktan sonra bu haberi dyudum istanbul sivasspor taraftar derneğinin iftar yemeğinin sevinci yarım kaldı içimizde.Bunun sınırötesi operasyonu falan kalmadı arkadaş.Zaten bölgeye çekilmek için türlü oyunlar oynanıyor.Baş aktör Abd,israil.Pkk ise taşeron,piyon. Ayrıca İrana yapılacak saldırı için Türkiyeyi yanına alamayan Abd ve İsrail eliyle istikrarımızı bozmaya yönelik eylemler düzenleniyor.İzmir,avcılar,şır naktaki hain pusu.Önceki gibi peşmergelerin ve pkk nın elinde basit silahlar yok.Modern silahlarla 7-8 aylık eğitimli askerlerimizi bölgeye çekerek dünyada yenilmez bilinen ordumuzun gücünü kırmaya yönelik tezgahlar planlanıyor.
Durum sınır ötesinden çok topyekün savaşa doğru yol alıyor.Bizler ise vur patlasın çal oynasın tüketim çılgınlığındayız.Topyekün tek yürek olma zamanıdır.ALLAH Şehitlerimize Rahmet eylesin.Kahraman ordumuzun ve asil milletimizin başı sağolsun.Gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Nereden geldiğini bilmeyen,nereye gideceğini bilemez
![]() |
#12 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() AKÇAMAGRALI58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.12.2012 20:05
Tecrübe Puanı: 687
![]() |
![]() TESLİM OLMAZ VATAN ÇAKALA KURDA
Otuzbin şehidin katili burda Kimler soktu söyle bunları yurda Teslim olmaz vatan çakala kurda Sabrında tükenme zamanı gelir Nerede asırlık o koca çınar Atan halin görse inan ki kınar Kahretti akmıyor o tatlı pınar Sabrında tükenme zamanı gelir Sevda kime sevda sana bana mı Sor hele kardeşe bizden yana mı Kasıt vatana mı yoksa cana mı Sabrında tükenme zamanı gelir Özgürlük dedigin bedava olmaz Türkün gülü gonca hemence solmaz Ben ölsemde anam saçını yolmaz Sabrında tükenme zamanı gelir orhan kızlarkayası tüm şehitlerimize ALLAH tan rahmet diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() murat245 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.02.2008 17:28
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() bu ******** teröristlere bu kadar hoşgörü gösterirsek daha çak vatan evladı ölür.hepsini asmak lazım yada amerika gibi zehirli iğne ile öldürülmesi lazım bütün Türkiyenin refahı için
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Yiğido
![]() ![]() abuç Şuan
![]() Son Aktivite: 14.02.2012 14:38
Tecrübe Puanı: 706
![]() |
![]() söz bitti.
artık harekete geçme zamanı. şehitler ölmez vatan bölünmez.
![]() |
#15 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() AKÇAMAGRALI58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.12.2012 20:05
Tecrübe Puanı: 687
![]() |
![]() gardaş bu video nun içinde vatan hainlerininde videosu var yav bunu tek atamıyormuydunuzda bu yahudi dölleride içinde çıkmış bunu bir gözden geçirin lütfen..
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Yeni Yiğido
![]() ertor58 Şuan
![]() Son Aktivite: 31.12.2012 13:39
![]() |
![]() BİR MAİL DE SEN AT
-------------------------------------------------------------------------------- ŞEHİTLER ÖLMEZ AMA EVLATLARIMIZ ÖLÜYOR BU HÜKÜMET ARTIK LAFLA DEGİL İCRAATLA BİŞEYLER YAPMALI YÜREGİMİZ KANIYOR VATAN BÖLÜNÜYOR. LÜTFEN BEN TÜRK EVLADIM DİYEN HERKES BAŞBAKANLIĞA TELEFONLARLA FAXLARLA TEPKİSİNİ GÖSTERİP ARTIK SINIR ÖTESİ OPERASYONSA SINIR ÖTESİ OPERASYON YAPILSIN. TBMM DEKİ PKK YANDAŞLARI İÇERİ ATILSIN APO İTİ ASILSIN ARTIK. YETER ARTIK. 13 ŞEHİDİN İNTİKAMI 1300 İT LEŞİ İLE ALINMALI. HEPİMİZ HRANTIZ HEPİMİZ ERMENİ DİYENLER NERDE GÜNLERCE KAMUYOYUNU MEŞGUL EDEN HRANTIN ÖLÜSÜNDEN DAHAMI DEĞERSİZ EVLATLARIMIZ. HEPİMİZ TÜRKÜZ HEPİMİZ ŞEHİT HEPİMİZ ASKER DİYE NEDEN HAYKIRMAZ MİLYONLAR. NEDEN HEP FAKİR FUKARANIN ÇOCUĞU ÖLÜYOR. SİZ HİÇ DUYDUNUZMU ZENG,İN BİR İŞADAMININ OĞLUNUN TERÖRLE MÜCADELEDE ÖLDÜGÜNÜ HİÇ DUYDUNUZMU BİR BÜROKRATIN BİR MİLLETVEKİLİ OĞLUNUN ÖLDÜĞÜNÜ. MİLLİ GELİRİN % 95 İNMİ YİYEN MUTLU AZINLIĞIN EVLADININ ÖLDÜGÜNÜ BEN DUYMADIM. AMA HOR GÖRÜLEN DE CANINI VERENDE FAKİR FUKARANIN VATANINI CANINDAN ÇOK SEVEN EVLATLARI __________________ BAŞBAKANLIĞI E-MAİL BOMBARDIMANINA TUTMALIYIZ BİR AN ÖNCE İNTİKAMIMIZIN ALINMASI İÇİN ARTIK LAFI BIRAKIP İCRAATA GEÇMELİLER. İŞTE E-MAİL ADRESİ bimer@basbakanlik.gov.tr
![]() |
#17 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2023 14:27
Tecrübe Puanı: 926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() nebis_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 01.11.2007 11:46
![]() |
![]() PKK! CANLARIMIZI ALDIĞIN DAĞLAR SANA MEZAR OLSUN!!!SAKIN SEVİNME SEN VE SANA DESTEK VERENLER SEVİNMEYİN ŞUNU İYİ BİLİNKİ ANADOLU TÜRKLERİN YURDUDUR VE ÖYLE KALACAK YERYÜZÜNDE SON TÜRK ÖLÜNCEYE KADAR BU BÖYLE DEVAM EDECEK!!
DEĞİL YILAN EN KÜÇÜK BİR BÖCEK TÜRKİYEDE YAŞIYORSA BİLECEK TÜRKİYE TÜRKLERİN YURDUDUR DİYECEK BU VATAN BİZİM BU MEMLEKET BİZİM |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ölen Şehitlerimizin eminim kanları yerde kalmayacaktır...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|