|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Yiğido
![]() derebey95 Şuan
Son Aktivite: 18.07.2008 13:25
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Google Earth ü duymayanınız yoktur.Google, google earth programının içeriğini destekler nitelikte bir fotograf upload sitesi açtı.[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] bu adresten ulaşarak siteye üye olun ve elinizde sizin çektiğiniz sivas fotograflarını yükleyin ve google earth programında görünmesi için sitedeki yönergeleri izleyerek harita üzerinde yerlerini işaretleyin.Böylece sadece biz sivaslılar değil tüm dünya sivasımızın güzelliklerini görsün.
Bir Sivaslı olarak şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. "Lütfen fotograflarınızı Sivas ile etiketlemeyi unutmayınız." Sistemde yüklü bulunan sivas etiketli sivas fotografları için [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] adresini ; Eski Sivas Fotografları için ise [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] adresini takip ediniz. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yiğido
![]() ![]() efe-58 Şuan
Son Aktivite: 30.03.2013 13:54
Tecrübe Puanı: 787
![]() |
guzel bir paylasim tesekkurler..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4587
![]() |
Değerli hemşerim sitenizi gezdim çok beğendim sivasıma yatığın hizmetlerden dolayı size çok teşekkür ederim
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
Son Aktivite: 13.03.2010 12:51
Tecrübe Puanı: 765
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eywallah kardeşim ellerine sağlık klavyen dert görmesin
|