Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.10.2007, 22:24   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 942 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart EN ANLAMLI YARDIM

Kızılırmak İlköğretim Okulu öğrencisi 10 yaşındaki Dilek Kılcı, Ramazan Bayramı’nda biriktirdiği harçlıklarını Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.

Son günlerde artan terör olaylarından etkilenen Kılcı, babası Cemal Kılcı’ya bayramda büyüklerinden topladığı harçlıkları Mehmetçik Vakfı’na bağışlamak istediğini söyledi.

Kılcı, kumbarasını babasıyla birlikte Ziraat Bankası Sivas Şubesine götürdü. Kumbarasını banka çalışanlarıyla birlikte açan küçük çocuğun kumbarasından 76 YTL 20 YKr çıktı.

Bayram harçlıklarını Mehmetçik Vakfı’na bağışlanmak üzere banka çalışanlarına veren Kılcı, daha sonra bağışladığı miktarı belirten makbuzu yetkililerden aldı. Banka çalışanları da örnek davranışından dolayı küçük Kılcı’ya çikolata ikramında bulundu.

Dilek Kılcı, yaptığı bağışın kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, “Son günlerde televizyonlarda izlediğim şehit haberleri beni çok üzüyordu. Bu nedenle biriktirdiğim harçlıklarımı Mehmetçiğe bağışlamak istedim’’ dedi.

Davranışının arkadaşlarına da örnek olmasını isteyen Kılcı, “Artık askerler şehit olmasın’’ diye konuştu.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2007, 06:09   #2
arikarinkuchi
Usta Yiğido
NO AVATAR

arikarinkuchi Şuan arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.09.2015 23:05

Tecrübe Puanı: 1111 arikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOKarikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: EN ANLAMLI YARDIM

vallaha
helal olsun
küçük yaşta arkadaşları gibi çikolata falan almak yerine
parasını bağışlamışın
allah kabul etsin diyelim
A nasına Bacısına Saygı Duyan
S ivaslı Yigidolarız Biz..!!!
arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2007, 18:01   #3
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4547 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: EN ANLAMLI YARDIM

Kızılırmak ilk öğretim okulu öğrencisi dilek kılıcı tebrik ederim cikolata parasını mehmetcik vakfına bağışlaması bizleri böyle bir yavrumuz olduğundan dolayı gururlandırdı
Alt 18.10.2007, 18:24   #4
sabri simsek
Yeni Yiğido
NO AVATAR

sabri simsek Şuan sabri simsek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.07.2008 16:40

Tecrübe Puanı: 655 sabri simsek FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yasi kucuk ama akli ve duygulari buyuk bir ogrencimiz tebrik ediyorum
sabri simsek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2007, 22:50   #5
crayzone
Yeni Yiğido
NO AVATAR

crayzone Şuan crayzone isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2009 17:04
Tournaments Won: 1

Tecrübe Puanı: 0 crayzone FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

vallahi bu tatlı kızımızı ben yerel kanallarda da izledim inanın tüylerim diken diken oldu,keşke bütün ulus olarak aynı duyarlılığı gösterebilsek,ne güzel olur değil mi?
crayzone isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.10.2007, 06:03   #6
arikarinkuchi
Usta Yiğido
NO AVATAR

arikarinkuchi Şuan arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.09.2015 23:05

Tecrübe Puanı: 1111 arikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOKarikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOK

işte geleceğin
cumhurbaşkanı
A nasına Bacısına Saygı Duyan
S ivaslı Yigidolarız Biz..!!!
arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)