|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
02.11.2007, 01:41 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 919
|
HAREKETE GEÇTİLER
Sivasspor’un bundan sonra oynayacağı bütün İstanbul deplasmanlarını bir işadamı hemşehrimiz karşılayacak. Bir sezonda İstanbul’da 5 maç yapacak olan Sivasspor, sadece Fenerbahçe maçını geride bıraktı. Ligin 12. haftasında Beşiktaş’la,16. hafta Galatasaray,19. hafta İstanbul Büyükşehir ve 28. hafta Kasımpaşa ile İstanbul’da oynayacak olan Sivasspor’un uçak biletleride dahil bütün masraflarını İstanbul’da yaşayan Sivaslı işadamlarının karşılayacağı öğrenildi. Sivasspor’a destek sağlamak amacıyla harekete geçen Sivaslı işadamlarından Ahmet Eren’in, kırmızı-beyazlı takımın ligin 12. haftasında oynayacağı Beşiktaş maçında bütün masrafları karşılayıp takımın yanında olacağı belirtildi. Sivas’a yaptığı yatırımlarla da tanınan işadamı hemşehrimiz Ahmet Eren, geçmiş yıllarda Ankaragücü takımında da yönetici olarak görev almıştı. İşadamı Ahmet Eren’in Beşiktaş maçının masraflarını üstlenmesinden sonra kalan Galatasaray, İstanbul Büyükşehir ve Kasımpaşa maçlarındaki masrafları diğer Sivaslı işadamlarının karşılayacağı ifade edildi. |
02.11.2007, 01:42 | #2 |
Yasaklı
EmirCaNN Şuan
Son Aktivite: 28.11.2007 19:27
Tecrübe Puanı: 0
|
--->: İŞADAMLARIMIZ KARŞILAYACAK
Heyt be keske banada böle destek cıkacak adamlar Olsa ne güzel olur yahu
|
02.11.2007, 03:04 | #3 |
Genel Koordinatör
Ertugrul Şuan
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22
Tecrübe Puanı: 10
|
-->: HAREKETE GEÇTİLER
Çok güzel bir gelişme, işadamlarımızın takıma ve şehre sahip çıkmaları
gerekiyor.Sivas'ın ve Sivasspor'un başarısı ancak hemşehrilerimizin birlik beraberlik içinde hareket etmesi ile mümkün olcaktır.
02.11.2007, 03:39 | #4 |
Usta Yiğido
albina58 Şuan
Son Aktivite: 14.08.2016 21:40
Tecrübe Puanı: 773
|
--->: HAREKETE GEÇTİLER
ALLAH ALLAHHHHHH
ALLAHHHHHHHH!!!!!!!!!!!! Tutmayın beni,boğaziçi köprüne gidiyorum az sonra atlayacağım, Vay be,geçmişde iki yıl birinci liğde nerdesiz, Ondan önce,ikinci liğde iken,bir gün sonra deplasmana gidilecek,belediye kapısında otobüs dilenirken nerdeydiniz, Hepsinden önemliside,tamam nankörlük yapmayalım,yardımda bulunuyorsunuz,niçin sadece istanbula yapılacak sadece deplasmana yardımcısınız,diğer oniki deplasman,deplasman olmuyormu,veya başka yerler beni ilgilendirmiyormu. Açık ve samimi bir anlatım ile,işadamlarısınız,süper liğde zirveye oturmuş bir takım,bunu nasıl söğüşleriz,dilinizin beyninizin altında olmaya. İstanbulda bir bilborda,veya başka bir reklam panosuna reklam vermek,SİVASSPOR'un istanbul deplasman giderlerini karşılamaktan daha pahalı olmaya,ohhh kebap,ne ala,keten helva. 15 yıldır istanbuldayım,acizane özel veya ticari onlarca sivaslı işadamı ile muhabbetimde,helede iki-üç yıl önce haberdar bile olmazlarken,son iki yıldırda,birinci liğe çıkması bizimde taraftar gurubu olarak onlarca,yüzlerce işadamı gurubunu ziyaretimizde,''yahu bırakın bu işleri,asansör takımı olur,ne işiniz var allanızı seversiniz'' diyenler. Umarım ben haksız çıkarım,umarım bu yardım SİVASSPOR'un tüm sezonunu,tüm deplasmanını ve geniş kapsamlı olarak hayat bulur. Gözüne takılıyor,sadece beş istanbul deplasmanı,fıtratımızda olan art niyet arama hemen faaliyete geçiyor. Birde,allah korusun,ileriki dönemde SİVASSPOR'umuz üst sıralardan koparsa,yine bu teklifleri geçerli olacakmı? Bu da bende yine ayrı bir merak korusu.
02.11.2007, 06:53 | #5 |
Usta Yiğido
arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 29.09.2015 00:05
Tecrübe Puanı: 1087
|
sonunda akıllarına gelmiş mi destekde bulunmak
02.11.2007, 17:50 | #6 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4524
|
-->: HAREKETE GEÇTİLER
İstanbuldaki Sivaslı iş adamlarımız gecte olsa sivassporumuza deplasman maclarının tüm masraflarını karşılayacak olması çok sevindirici bir olay ALBİNA58arkadaşıma şimdiye kadar nerdeydiniz diyerek tepki göstermesine bende katılıyorum ama yapacak bir şey yoktur buda sivassporumuza büyük bir katkı sayılır şimdilik böyle olur inşallah yakında diğer iş adamlarımızda sivassporumumza dolaylı yollardanda olsa yardımda bulunurlar diye düşünüyorum bu düşüncedeki sivaslı iş adadmlarımızın sayılarının artması dileklerimle sivassporumuza başarılar dilerim
02.11.2007, 22:24 | #7 |
Tecrübeli Yiğido
efe1058 Şuan
Son Aktivite: 19.01.2013 15:02
Tecrübe Puanı: 725
|
Çok şükür Sivaslı işadamları takımlarını hatırladılar.Bu ilk adımının devamının da
gelmesini bekliyoruz.Sivasa ve Sivasspora yatırım yapmak gerekiyor buda en çok Sivaslılara üzerine düşer.
|