|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
30.11.2007, 01:59 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 919
|
BU OKULDA YOK YOK!
Milli Piyango Lisesi sahip olduğu teknolojik imkânlar sayesinde öğrencilerine daha etkin ve modern bir eğitim sunuyor. *Gazetecilere okul hakkında bilgi veren Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ramis Dumlu da, Milli Piyango Lisesi'nin sahip olduğu teknolojik imkânlar sayesinde daha iyi bir eğitim sunduğunu söyledi. *Milli Piyango Lisesi Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ramis Dumlu'nun da katıldığı bir programla gazetecilere tanıtıldı. Okulun sahip olduğu imkan ve donanımlar hakkında bilgi veren İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Dumlu; “Milli Piyango İdaresi tarafından Manisa Turgutlu'ya yapılması planlanan ancak, Başbakan eski yardımcımız Abdüllatif Şener'in talimatı ile Sivas'a yapılan Milli Piyangı Lisesi 2004-2005 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde Necati Kömürlüoğlu'nun kurucu Müdürlüğü'nde açıldı" dedi. Okulun çağın gerektirdiği bütün donanımlara sahip olduğunu belirten Dumlu; "Donanımı yüzde yüz Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından karşılanan okulumuz çağın gereği olan bütün donanımlara sahiptir. Bilgisayar laboratuarı, 4 adet fen laboratuarı, müzik sınıfı, internet erişim merkezi, 150 kişilik konferans salonu, spor salonu ve ayrıca sporcu öğretmen ve öğrencilere açık kondisyon merkezi halen faal durumdadır. Bütün sınıflarımızda öğretmenler için bilgisayar ve internet erişimi mecuttur. Sayısal sınıflarda 10 adet akıllı tahta, sınıf ve diğer birimlerimizde 17 adet projeksiyon mevcuttur. 10 adet interaktif sınıfıyla okulumuz Sivas'ta ilk ve tektir. İlimizde öğretmen merkezli eğitim veren ilk ve tek lise olan okulumuz 30'ar kişilik sınıflarda başta müdürümüz Mustafa Karadağ olmak üzere 2 müdür yardımcısı 30 öğretmen ve 700 öğrenci ile eğitim ve öğretime devam etmektedir" dedi. Okul Müdürü Mustafa Karadağ ise okullarının önemli derecede bir çok teknolojik imkana sahip olduğunu belirterek; "Milli Piyango Lisesi Sivas'ta teknolojik olarak hemen hemen birinci lise konumundadır. Öğrencilerimizin severek geldiği bir okul hedefliyoruz. Biz imkânları hazırladık. İnşallah öğrencilerimiz de bunu kavrayarak, iyi çalışarak gelecekte Milli Piyango Lisesi'ni birinci sıraya getirecekler" şeklinde konuştu. |
30.11.2007, 09:15 | #2 |
Usta Yiğido
Fatihmd Şuan
Son Aktivite: 28.11.2013 10:20
Tecrübe Puanı: 679
|
--->: BU OKULDA YOK YOK!
Darısı diğer okullarımızın başına diyelim.
30.11.2007, 11:33 | #3 |
Editör
FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58
Tecrübe Puanı: 10
|
-->: BU OKULDA YOK YOK!
Gerçekten şaşırtıcı... Sivas'ta böyle bir okulun varlığından yeni haberimz oldu... Hayırlı olsun darısı diğer okullara...
30.11.2007, 11:49 | #4 |
Editör
SivasLady Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
adida güzelmis Milli Piyango Lisesi
bu okula giden milli piyangoyu kazanmis oluyor hersey var okuldu buda cok güzel insallah öteki okullardada teknoloji ilerler
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
30.11.2007, 19:28 | #5 |
Usta Yiğido
Serd@r Şuan
Son Aktivite: 08.03.2023 15:27
Tecrübe Puanı: 913
|
Vay be!!!dedirtecek bir okul,bu okulda eğitim görenler ne denli şanslı olduklarını görsünler,umarım böyle okulların sayısı artar,buna paralel ülkemizdeki eğitim kriteride yükselir bu başarının ardından gelebilecek ülkemize sağlıyacağı katkıyıda tahmin etmek zor olmasa gerek!
30.11.2007, 23:17 | #6 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4524
|
En son teknojilerle donatılan bu okulumuz türkiyede ilklere imza atan bir okulumuz bu okulumuzun kıymetini bilen öğrencilerimiz başarıya kolay ulaşacağını tahmin ediyorum
01.12.2007, 16:24 | #7 |
Tecrübeli Yiğido
izmirliyigido Şuan
Son Aktivite: 18.12.2014 08:59
Tecrübe Puanı: 749
|
İNŞALLAH BURADAN MEZUN OLACAK BAŞARILI ÖĞRENCİLERİMİZ, ÜNİVERSİTELERİN İYİ YERLERİNE GİREREK HEM OKULUN ADINI HEMDE SİVAS'IN ADINI EĞİTİM ALANINDA DUYURURLAR.
BURADA OKUYAN ÇOCUKLARIMIZ, KARDEŞLERİMİZDE ŞANSLI OLDUKLARININ FARKINA VARSINLAR VE BUNUN KIYMETİNİ BİLSİNLER. HEPSİNE BAŞARILAR DİLİYORUM. |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|