Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 30.11.2007, 01:59   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 919 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart BU OKULDA YOK YOK!

Milli Piyango Lisesi sahip olduğu teknolojik imkânlar sayesinde öğrencilerine daha etkin ve modern bir eğitim sunuyor.
*Gazetecilere okul hakkında bilgi veren Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ramis Dumlu da, Milli Piyango Lisesi'nin sahip olduğu teknolojik imkânlar sayesinde daha iyi bir eğitim sunduğunu söyledi.
*Milli Piyango Lisesi Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ramis Dumlu'nun da katıldığı bir programla gazetecilere tanıtıldı. Okulun sahip olduğu imkan ve donanımlar hakkında bilgi veren İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Dumlu; “Milli Piyango İdaresi tarafından Manisa Turgutlu'ya yapılması planlanan ancak, Başbakan eski yardımcımız Abdüllatif Şener'in talimatı ile Sivas'a yapılan Milli Piyangı Lisesi 2004-2005 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde Necati Kömürlüoğlu'nun kurucu Müdürlüğü'nde açıldı" dedi.

Okulun çağın gerektirdiği bütün donanımlara sahip olduğunu belirten Dumlu; "Donanımı yüzde yüz Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından karşılanan okulumuz çağın gereği olan bütün donanımlara sahiptir. Bilgisayar laboratuarı, 4 adet fen laboratuarı, müzik sınıfı, internet erişim merkezi, 150 kişilik konferans salonu, spor salonu ve ayrıca sporcu öğretmen ve öğrencilere açık kondisyon merkezi halen faal durumdadır. Bütün sınıflarımızda öğretmenler için bilgisayar ve internet erişimi mecuttur.
Sayısal sınıflarda 10 adet akıllı tahta, sınıf ve diğer birimlerimizde 17 adet projeksiyon mevcuttur. 10 adet interaktif sınıfıyla okulumuz Sivas'ta ilk ve tektir.
İlimizde öğretmen merkezli eğitim veren ilk ve tek lise olan okulumuz 30'ar kişilik sınıflarda başta müdürümüz Mustafa Karadağ olmak üzere 2 müdür yardımcısı 30 öğretmen ve 700 öğrenci ile eğitim ve öğretime devam etmektedir" dedi.
Okul Müdürü Mustafa Karadağ ise okullarının önemli derecede bir çok teknolojik imkana sahip olduğunu belirterek; "Milli Piyango Lisesi Sivas'ta teknolojik olarak hemen hemen birinci lise konumundadır.
Öğrencilerimizin severek geldiği bir okul hedefliyoruz. Biz imkânları hazırladık. İnşallah öğrencilerimiz de bunu kavrayarak, iyi çalışarak gelecekte Milli Piyango Lisesi'ni birinci sıraya getirecekler" şeklinde konuştu.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2007, 09:15   #2
Fatihmd
Usta Yiğido

Fatihmd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatihmd Şuan Fatihmd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.11.2013 10:20

Tecrübe Puanı: 679 Fatihmd FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: BU OKULDA YOK YOK!

Darısı diğer okullarımızın başına diyelim.
Alt 30.11.2007, 11:33   #3
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: BU OKULDA YOK YOK!

Gerçekten şaşırtıcı... Sivas'ta böyle bir okulun varlığından yeni haberimz oldu... Hayırlı olsun darısı diğer okullara...
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2007, 11:49   #4
SivasLady
Editör

SivasLady - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SivasLady Şuan SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 SivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz sein

adida güzelmis Milli Piyango Lisesi
bu okula giden milli piyangoyu kazanmis oluyor
hersey var okuldu buda cok güzel
insallah öteki okullardada teknoloji ilerler

Sadece Susmak İstiyorum...
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan...

SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2007, 19:28   #5
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 15:27

Tecrübe Puanı: 913 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: BU OKULDA YOK YOK!

Vay be!!!dedirtecek bir okul,bu okulda eğitim görenler ne denli şanslı olduklarını görsünler,umarım böyle okulların sayısı artar,buna paralel ülkemizdeki eğitim kriteride yükselir bu başarının ardından gelebilecek ülkemize sağlıyacağı katkıyıda tahmin etmek zor olmasa gerek!
Alt 30.11.2007, 23:17   #6
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4524 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: BU OKULDA YOK YOK!

En son teknojilerle donatılan bu okulumuz türkiyede ilklere imza atan bir okulumuz bu okulumuzun kıymetini bilen öğrencilerimiz başarıya kolay ulaşacağını tahmin ediyorum
Alt 01.12.2007, 16:24   #7
izmirliyigido
Tecrübeli Yiğido

izmirliyigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izmirliyigido Şuan izmirliyigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.12.2014 08:59

Tecrübe Puanı: 749 izmirliyigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İNŞALLAH BURADAN MEZUN OLACAK BAŞARILI ÖĞRENCİLERİMİZ, ÜNİVERSİTELERİN İYİ YERLERİNE GİREREK HEM OKULUN ADINI HEMDE SİVAS'IN ADINI EĞİTİM ALANINDA DUYURURLAR.

BURADA OKUYAN ÇOCUKLARIMIZ, KARDEŞLERİMİZDE ŞANSLI OLDUKLARININ FARKINA VARSINLAR VE BUNUN KIYMETİNİ BİLSİNLER. HEPSİNE BAŞARILAR DİLİYORUM.
izmirliyigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)