|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Gürün ilçesinde başlatılan Akıllı Sınıf Projesi'nin büyük ilgi gördüğü, merkezdeki okulların tamamının akıllı sınıf olacağı bildirildi. Alınan bilgiye göre, Gürün Kaymakamı Davut Gül tarafından başlatılan projeyle 80. Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu 1. sınıflarında 3 şubede akıllı sınıf uygulamasına başlanmasının ardından ilçe merkezindeki okulların bütün sınıflarında bu uygulamaya geçilmesi hedefleniyor. Sınıfların masrafları, okul yönetimlerinin, okul aile birliklerinin, velilerin, hayırseverlerin, sivil toplum ve kamu kuruluşlarının katkılarıyla karşılanıyor. Gürün Kaymakamı Davut Gül, yaptığı açıklamada, proje sonunda Vali Veysel Dalmaz'ın da katılacağı toplu bir açılış töreni ile sınıfların açılacağını söyledi. Kampanyaya destek verenlere açılış sırasında plaketler de verileceğini belirten Gül, ayrıca bir sınıfın tamamını yaptıran kurum, kuruluş ve hayırsever vatandaşların isimlerini sınıfların girişlerine yazılacağını belirtti. Gül, açılacak akıllı sınıfların içindeki bilgilerle öğrencilerin başarılı bir eğitim öğretim yılı geçireceğine, akıllı sınıftaki akıllı tahta sayesinde derslerin büyük bir zevkle işleneceğine inandığını kaydetti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1059
![]() ![]() ![]() |
![]() eğitim birliğine ve eğitimde fırsat eşitliğine aykırı, bu lokal yörenin zenginlerinin ayrıcalıklı sınıfları olarak oluşturlmakta, geri kalan % 90 çocuğun daha o yaşta rencide edildiği, sınıfsal ayrımın küçük beyinlere kabullendirildiği bir normdur, kınıyorum, yanlış buluyorum, ahlaksız buluyorum, insan haklarına aykırı buluyorum, sosyal adaletçi devlet uygularıma düpedüz ters buluyorummmm ve bu uygulamanın son bulmasını diliyorum, herkese eşit ücretsiz birinci sınıf sağlıklı bilimsel eğitim şart diyorum
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2023 14:27
Tecrübe Puanı: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Umarım bu uygulama önce ilimizin tamamına daha sonrada ülkemizin tümüne yayılır gelecek yıllarda ülkemizin biryerlere ve ekonomik boyutlarda mücadele etmemiz isteniyorsa bu kaliteli eğitim şart!
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4547
![]() |
![]() Haydi kolay gelsin inşallah kısa zamanda bütün okullarımız bu teknolojiden faydalanırlar her şeyi develetten beklememek lazım vatandaş devler iş birliği ile ülkemizi hep beraber aydınlık günlere doğru gitmesini sağlamalıyız
![]() |
#5 |
Yeni Yiğido
![]() sivaslihasan Şuan
![]() Son Aktivite: 17.03.2008 09:35
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() hayılrı ugurlu olsun....
katkısı olan herkese sonsuz tşkler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |