|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 956
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas Ordu Evi önündeki şüpheli paket fünyeyle patlatıldı. Paketten pet şişeler ile karton kutu çıktı.Paketten patlatıcı malzeme çıkmayışı yetkilileri ve vatandaşları sevindirdi Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi'nin karşısındaki ordu evi girişinin önündeki araçların park ettiği alanda şüpheli bir poşet olduğu ihbarı üzerine, çevrede güvenlik önlemi aldı. Vatandaşları bölgeden uzaklaştıran ve poşetin yakınından geçmelerine izin vermeyen ekipler, olay yerine bomba imha uzmanı çağırdı. Özel kıyafet giyen bomba imha uzmanı tarafından patlatılan poşetten, pet şişeler ve karton kutu çıktı. Olaydan sonra bilgi veren yetkililer şüpheli görülen paketlerin hemen güvenlik güçlerine bildirilmesi ve şüpheli paketin etrafının boşaltılması gerektiğini söylediler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok şükür ki bomba çıkmamış paketten,şimdi tam provakasyona müsait bir zemin
var,bombalar patlatıp,canlar yakıp ortalığı karıştırmak isteyenler olacaktır. Millet olarak uyanık olmalı birlik ve beraberliğizi muhafaza etmeliyiz.
|
|
|
|
#3 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dün bu olay gerçekleşirken ben oradaydım... İşlerim vardı ve ordu evinin önünden geçerken durdurdular ve polisin arama yaptığını söylediler biraz uzaklaştığımda ise patlama sesi geldi... Tahmin ettiğim olaylar cerayan etmiş ve Sivas'ımızı Allah korumuş...
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4561
![]() |
B U ARALAR ÇOK DİKKATLİ OLMALIYIZ CİL YAVRUSU GİBİ DAĞITTIK HEPSİNİ BU VATAN HAİNLERİNDEN VATANSIZLARDAN HER ŞEY BEKLENİR ALLAH BUNLARIN ŞERRİNDEN BİZLERİ KORUSUN
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1136
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BENCEDE ÇOK DİKKATLİ OLMALIYIZ MÜMKÜN OLDUĞU KADAR KALABALIK MEKANLARDAN UZAK DURALIM BEYLER.ÇÜNKÜ EN ÇOK HEDEF ALINAN NOKTALAR BURALAR.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|