|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Sivaslı Önemli Şahsiyetler Sivaslı Önemli Şahsiyetler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yasaklı
Bilmiyorum5 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.03.2010 16:36
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() AŞIK VEYSEL BANA GÖRE DÜNYAYA RABBİMİZ TARAFINDAN GÖNDERİLMİŞ BİR NİMET .İNSANLIGI BU KADAR İYİ TARİF EDEN ONUN KADAR IYI YUREKLILER SEVGI MUHABBET DUSUNENLER KALMADI ARTIK
DOKTORLAR GÖZÜNÜ AÇALIM DEMELERINE RAĞMEN VEYSELİ VEYSEL YAPAN KÖR GÖZÜDÜR DEDİ EĞER KÖR OLMASAYDIM SIRADAN BIR INSAN OLURDUM AŞIK OLAMAZDIM DEDİ GÖZÜNÜ AÇTIRMADI CANLI SESINDEN RÖPORTAJI İŞTE BURDA İNDİRİN Asık Veysel - Gelmez Yola Gidiyorum ---------------------------------------------------------------------------------- Asik Veysel - Anlatamam Derdimi Asik Veysel - Arasam Seni Gül İLen Asik Veysel - Arı Mıyım Çiçek Miyim(RÖPORTAJ) Asik Veysel - Arzusun Çektiğim Asik Veysel - Ben Gidersem(RÖPOTTAJ) Asik Veysel - Bizim Eller Asik Veysel - Esti Bahar Asik Veysel - Gelmez Yola Gidiyorum Asik Veysel - Sazım Asik Veysel - Şu Yalan Dünya [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ŞİFRE : levent ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() sade58 Şuan
![]() Son Aktivite: 20.04.2011 23:57
Tecrübe Puanı: 732
![]() |
![]() Bu güzel değerli paylaşımınız için teşekkür ederim.Çok güzel bir çalışma olmuş.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|