|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 960
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İyi seneler! Başarılarla dolu bir geleceğin eşiğindeyiz, 2008 bunun temellerinin atıldığı bir yıl olacak... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ailesi olarak tüm hemşehrilerimizin yeni yılını kutlar,sevdiklerinizle beraber nice mutlu ve huzurlu senelere ulaşmanızı temenni ederiz. İnşaallah 2008 yılı Sivas'ımız ve Sivasspor'umuz için bir önceki yıldan daha başarılı ve güzel geçer! Sağlık,başarı ve mutluluk sizlerle olsun! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4565
![]() |
YENİ SENE DİLEKLERİ / Yılmaz Aybar
Adı yeni, kendi bayat olmasın, Şu gelen sene de berbat olmasın. Arınsın olumsuz geleneklerden, Yeni köye eski âdet olmasın. Akıl yol göstersin sürtüşmelere, Kılavuz hep kaba kuvvet olmasın. Dinsin akan kanlar ve gözyaşları, Dertlere dert katan şiddet olmasın. Olacaksa gerçek olsun uygarlık, Yalanlarla süslü vahşet olmasın. Ve olursa özde olsun insanlık, Sözde insanlığa rağbet olmasın. Zihniyet devrimi yeter dünyaya, Başka devrimlere hâcet olmasın
|
|
|
#3 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() banu58 Şuan
Son Aktivite: 23.11.2008 19:30
Tecrübe Puanı: 691
![]() |
Tüm hemşerilerimin yeni yılını kutlar,hayırlarla dolu bir 2008 yılı geçirmelerini dilerim.
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
Son Aktivite: 08.03.2023 15:27
Tecrübe Puanı: 953
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tüm hemşehrilerime,sağlık,mutluluk ve hayırlı seneler diliyorum!
|
|
|
|
#5 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hemşerilerime Yeni Yılda Önce Sağlık, Mutluluk, Barış ve Bol Kazançlar Diliyorum...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2008 yılının ilk günlerini yaşıyoruz,umarım bu yıl hakkımızda
hayırlara vesile olur. İnsanlığın huzuruna,İslam aleminin refahına,ülkemizin yükselişine ve Sivas'ımızın kalkınmasına vesile olur. Lider girdiğimiz 2008 de Şampiyon oluruz inş.
|
|
|
|
#7 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni yıl inşaallah tüm insanlığa hayırlara vesile olur....
|
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
Son Aktivite: 02.05.2015 00:50
Tecrübe Puanı: 1098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koskoca bir yil daha gecti
365 gün nasilda hemen bitti Neler gördük neler yasadik Dostlarla neler paylasdik Yeni yiliniz kutlu mutlu olsun Hayirlara insallah vesile olsun Sevdiklerinizle hep beraber olursunuz insallah Dertli ve kederli günler yasamayiniz mazallah
|
|
|
#9 |
|
Yiğido
![]() ![]() YiGiDo_58_06_nl Şuan
Son Aktivite: 24.08.2010 20:53
Tecrübe Puanı: 720
![]() |
YENİ YIL
Senden çok şey beklemiyorum bu yıl da, Ne kat, ne yat, ne de araba, Ne şan, ne şöhret, ne de yar bana, Yeni yıl; Giden yıllarımı geri ver yeter!.. Nasılsa sen de çekip gideceksin, Ömrümüzden bir parça alacaksın, Akreple yelkovan gibi koşacaksın, Yeni yıl, Giden yıllarımı geri ver yeter!.. Vallahi bir şey istemiyorum senden, Sadece milli piyangodan 20 trilyon ver, İnan bana yetinmesini bilen adamım ben, Emin ol başka şey dilemeyeceğim senden, Yeni yıl; Sen yine de,giden yıllarımı geri ver yeter 2008 yilinin basta TURK ISLAM alemi olmak uzre butun dunyaya sevgi saygi hosguru saglik sihhat kotuluklerin ve savaslarin son buldugu bir yil olmasini temenni ederim |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yeni yilimiz hayirli olsun..........
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|