![]() |
#21 |
Yeni Yiğido
![]() drummer Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2009 17:26
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() adam devletle çalışmaya başlayınca iktidarın borusunu öttürmeye başladı.postacıları o giydiriyor.thy ona emnet.çıkar için türbancıda olur sarıkçıda.çıkar bu.para kazanıyor.zaman şimdi nerde para var o renge bürün.
![]() |
#22 |
Yeni Yiğido
![]() drummer Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2009 17:26
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() ayrıca bugünkü gazatelerde adam kendisi söylemiş ben muhafazakar gay im diye.adamın gay liğini ispat etmek bize mi kalmış.ayrıca görünen köy kılavuz istermi.
![]() |
#23 |
Yeni Yiğido
![]() pirmahsuni Şuan
![]() Son Aktivite: 24.07.2008 04:03
Tecrübe Puanı: 642
![]() |
![]() Tebrik ederim o pala bıyıklı teyzeyi.
![]() |
#24 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
![]() Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 900
![]() ![]() ![]() |
![]() Ya bize ne çıkar için türban taktırandan.Çıkar için ,para için fuhuş yapanda var onlarda türban takmıyor demekki türban takmayanlardada bir sorun var.Bak sorunu ta nerlere getirdiniz.Türban takan kadınlar bir şey yapsın hemen suç o zaman sizde türban takmayanların yaptıklarına bakın.En güzel örneğini göstereyimmi sana Pala FUHUŞ.Fuhuş yapanların hepsi açık.Hadi bunada bir kulp bulun bakalım.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
![]() Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 900
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1054
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
serrrrkan çok komiksin adam moda oldu 3 gündür canlı yayınlarda zaten bas bas bağırıyor adam ben gayim diye sen terbiyesizce diyorsunki yanındamıydın, ayrıca mantık hatasına düşüyorsun, adam erkekçe bizim sorunumuzu dile getiriyor diyorsun bu dahada komik, adam diyorki ben başka bedende doğmuşum ben kadınım diyor sen hala ona ısrarla erkek adam diyorsun, ayrıca bizim sorunumuz diyorsun o erkeklerin sorunu değil birinci muhatabı kadınlarımız , erkeklerde bu kadar çaba niye anlamış değilim
![]() |
![]() |
#27 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#28 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() --->: SİVAS İÇİN 2007 NASIL GEÇTİ
-------------------------------------------------------------------------------- bir ülkeyi bölmek parçalamak için, önce din, sonra milliyetçilik,en sonda yoksulluk ve dış borç gelir, pakistan bu andan itibaren 3 e ayrılacak, türrkiyede satılmış kürtler ile kendini müslüman sayan yahudi-amerikan işbirlikçileri ülkemizi hızla bu batağa doğru çekiyorlar, lütfen saf temiz bu ülkenin kendini kardeşim sayan kürtleri ve bu ülkenin saf temiz inanan müslüman insanları bu aykırılıklara ve ayrışmayı pohpohlayan bu yapılanmalara anlayışlara ve söylemlere prim vermeyin, herkesin inancı kendine, allah ile kul arasına diyanet, başbakanlık, imam, hoca hacı meczup, derviş, alim giremez giremez kardeşim, hizbullah, el kaide, menzil, ibda-c vb pis emellerini temiz inanan anadolu insanından çek, son müslüman laik kalede kardeş kanıyla oynama, abd emperyalizminin oyununa gelmeyin.
![]() |
#29 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
yukarıda ban ayapılanları ve yazılanları ve arka planda benim için ne düşündüklerini çok iyi biliyorum ama hakikaten yaşları küçük ve ettikleri laflar öyle ipe sapa gelir şeyler olmuyor bazan, bazanda çok ağır konuşuyorlar inan otutuken içim içimi kemiriyor , ben onların yaşındayken bu kadar sabırsızmıydım onu düşünüyorumda hayır , ama yeni nesiller malesef bir tuhaf, agresif, anlayışsız, stres altındalar, vb anlayışla karşılıyorum, tüketim toplumunun getirdiği doyumsuz hacimsiz önü arkası hesaplanamayan insan davranışları içerisindeler bende bazana sağduyumu kaybediyorum, yaşım 41 ama arkadaşlarım muhatağlarım 15 ve 18 vs ee ne yaparsın , konunun ağırlığına uygun davranmıyorlar bende bazan çizmeyi aşıyorum, onlar beni kaşıyor bende onları bazan ama hepsini seviyorumm
![]() |
![]() |
#30 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() ahhhh serkkannnn ahhh yapma bu hataları ne demek şimdi bu haaa kendini nasılda ele veriyosun, hala neyi nasıl kime karşı savunacağını bile bilmiyosun, atıp tutmak kolay öyle ben gencim delikanlıyım asarım keserim savururum üfürürümle olmuyor öyle, ağır ol biraz, oturaklı laflar edelim lütfen, siyaset laf yapma sanatıdır, ama doğru zamanda doğru yerde
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|