Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.01.2008, 23:31   #21
drummer
Yeni Yiğido

drummer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

drummer Şuan drummer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2009 17:26

Tecrübe Puanı: 0 drummer FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Ünlü modacı türban yasağına karşı

adam devletle çalışmaya başlayınca iktidarın borusunu öttürmeye başladı.postacıları o giydiriyor.thy ona emnet.çıkar için türbancıda olur sarıkçıda.çıkar bu.para kazanıyor.zaman şimdi nerde para var o renge bürün.
Alt 04.01.2008, 23:37   #22
drummer
Yeni Yiğido

drummer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

drummer Şuan drummer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2009 17:26

Tecrübe Puanı: 0 drummer FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ayrıca bugünkü gazatelerde adam kendisi söylemiş ben muhafazakar gay im diye.adamın gay liğini ispat etmek bize mi kalmış.ayrıca görünen köy kılavuz istermi.
Alt 05.01.2008, 00:13   #23
pirmahsuni
Yeni Yiğido

pirmahsuni - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

pirmahsuni Şuan pirmahsuni isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.07.2008 04:03

Tecrübe Puanı: 642 pirmahsuni FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Tebrik ederim o pala bıyıklı teyzeyi.

SİVAS YAZ 5058 E GÖNDER!
Göster Sivas'lılığını...
pirmahsuni isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 05.01.2008, 10:19   #24
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 900 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: Ünlü modacı türban yasağına karşı

Alıntı:
drummer Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
adam devletle çalışmaya başlayınca iktidarın borusunu öttürmeye başladı.postacıları o giydiriyor.thy ona emnet.çıkar için türbancıda olur sarıkçıda.çıkar bu.para kazanıyor.zaman şimdi nerde para var o renge bürün.
Ya bize ne çıkar için türban taktırandan.Çıkar için ,para için fuhuş yapanda var onlarda türban takmıyor demekki türban takmayanlardada bir sorun var.Bak sorunu ta nerlere getirdiniz.Türban takan kadınlar bir şey yapsın hemen suç o zaman sizde türban takmayanların yaptıklarına bakın.En güzel örneğini göstereyimmi sana Pala FUHUŞ.Fuhuş yapanların hepsi açık.Hadi bunada bir kulp bulun bakalım.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 07.01.2008, 10:25   #25
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 900 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: Ünlü modacı türban yasağına karşı

Alıntı:
pirmahsuni Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Tebrik ederim o pala bıyıklı teyzeyi.
Yüzüne tükürmen lazımken tebrik ediyosun.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 07.01.2008, 10:42   #26
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1054 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: Ünlü modacı türban yasağına karşı

Alıntı:
serrrkan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
CEMİL İPEKÇİ BİR SOL PROBLEMİ SAVUNSAYDI EĞER;OHOOO YİĞİT OLURDU
AMA ERKEK GİBİ ÜLKENİN SORUNUNU YANİ BİZİM SORUNUMUZU DİLE GETİRDİĞİ İÇİN
-...-YAKIŞTIRMASI GELİYOR.HEM NERDEN BİLİYON O ADAMIN -...-OLDUĞUNU.YANINDAMIYDIN O İŞİ YAPARKEN!!!
BEN BURDA ASLA VE KATTİEN CEMİL İPEKÇİYİ SAVUNMUYORUM.ADAMI SADECE MODACI DİYE BİLİYORUM O KADAR.
ÇOK YALNIŞ BULUYORUM BU HAREKETLERİNİZİ-ABİRCAN-ADLI ÜYE
VE SİZİ ESEF VE ŞİDDETLE KINIYORUM!!!

TOPLUM AHLAKINI BOZMAYALIM BU SİTEYE 14 YAŞINDAKİ ÇOCUKTA GİRİYOR.50 YAŞINDAKİ AMCAMIZDA.LÜTFEN BEYLER-SİVASLIYA YAKIŞMIYOR-

serrrrkan çok komiksin adam moda oldu 3 gündür canlı yayınlarda zaten bas bas bağırıyor adam ben gayim diye sen terbiyesizce diyorsunki yanındamıydın,
ayrıca mantık hatasına düşüyorsun, adam erkekçe bizim sorunumuzu dile getiriyor diyorsun bu dahada komik, adam diyorki ben başka bedende doğmuşum ben kadınım diyor sen hala ona ısrarla erkek adam diyorsun, ayrıca bizim sorunumuz diyorsun o erkeklerin sorunu değil birinci muhatabı kadınlarımız , erkeklerde bu kadar çaba niye anlamış değilim
Alt 07.01.2008, 10:44   #27
abircan
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1054 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
divik Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Abrican arkadaşıma katılırsınız katılmazssınız ama tartışmayı kişiselleştirmek ve ya yorumcunun kişiliğine saldırmayı doğru bulmuyorum,asıl benim anladığım şu:dünkü erkek-bu gün gay,dünkü solcu-bu gün türbanı savunuyor,yarın yönetim değişsin sadece ve sadece ihale alabilmek icin herşeyı savunur.
Daha dünekadar size Cemil Ipekci sorulsaydı ne derdınız acaba?Ben soyleyim:gay,bizim örf ve adetlerimize uymayan bir sabetayci,davranışlarıyla aile temelimizi zedeleyen bir kişidır,kısacası:müsülman topluluğun yuz karası,peki sorarım şimdi size,nasıl oldu da birden karhraman yaptınız,ne değişti de göklere çıkardınız?
çok şükür sağduyulu birileride var artık
Alt 07.01.2008, 10:51   #28
abircan
Usta Yiğido

--->: SİVAS İÇİN 2007 NASIL GEÇTİ

--------------------------------------------------------------------------------

bir ülkeyi bölmek parçalamak için, önce din, sonra milliyetçilik,en sonda yoksulluk ve dış borç gelir, pakistan bu andan itibaren 3 e ayrılacak, türrkiyede satılmış kürtler ile kendini müslüman sayan yahudi-amerikan işbirlikçileri ülkemizi hızla bu batağa doğru çekiyorlar, lütfen saf temiz bu ülkenin kendini kardeşim sayan kürtleri ve bu ülkenin saf temiz inanan müslüman insanları bu aykırılıklara ve ayrışmayı pohpohlayan bu yapılanmalara anlayışlara ve söylemlere prim vermeyin, herkesin inancı kendine, allah ile kul arasına diyanet, başbakanlık, imam, hoca hacı meczup, derviş, alim giremez giremez kardeşim, hizbullah, el kaide, menzil, ibda-c vb pis emellerini temiz inanan anadolu insanından çek, son müslüman laik kalede kardeş kanıyla oynama, abd emperyalizminin oyununa gelmeyin.
Alt 07.01.2008, 11:49   #29
abircan
Usta Yiğido

Alıntı:
Eyüp Bayrak Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Abircan kardesim,özgürlükten bahsetmissin güzel;
genc arkadaslarin üsuplarini elestirmissin güzel;
yasaklarla bir yere varilamaz demissin güzel;
ama;
elestirmek adina bazi kesimlere yüklenemessin
genc arkadaslari üsluplarindan dolayi elestirirken kendi üslubuna dikkat etmelisin,cünkü insanlara resmen hakaret ediyorsun
yasaklarla bir yere varilamaz derken kendin bazi kesimleri kücük görerek hakaret ediyorsun
sana tavsiyem önce kendi kendine özelestiri yap
Saygilar sunarim kardesim
sevgili eyüp kardeşim,
yukarıda ban ayapılanları ve yazılanları ve arka planda benim için ne düşündüklerini çok iyi biliyorum ama hakikaten yaşları küçük ve ettikleri laflar öyle ipe sapa gelir şeyler olmuyor bazan, bazanda çok ağır konuşuyorlar inan otutuken içim içimi kemiriyor , ben onların yaşındayken bu kadar sabırsızmıydım onu düşünüyorumda hayır , ama yeni nesiller malesef bir tuhaf, agresif, anlayışsız, stres altındalar, vb anlayışla karşılıyorum, tüketim toplumunun getirdiği doyumsuz hacimsiz önü arkası hesaplanamayan insan davranışları içerisindeler bende bazana sağduyumu kaybediyorum, yaşım 41 ama arkadaşlarım muhatağlarım 15 ve 18 vs ee ne yaparsın , konunun ağırlığına uygun davranmıyorlar bende bazan çizmeyi aşıyorum, onlar beni kaşıyor bende onları bazan ama hepsini seviyorumm
Alt 07.01.2008, 12:26   #30
abircan
Usta Yiğido

Standart --->: -->: Ünlü modacı türban yasağına karşı

Alıntı:
serrrkan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yaş konusunda kusura bakmayın.yaş yazmadığı için kardeş dedim.bi solcu gözüyle bakmıştım ilk önce ama kurşun bizim cepheye gitti demekki neyse kusura bakmayın
ben sola yüklenmiştim Allaha emanet
ahhhh serkkannnn ahhh yapma bu hataları ne demek şimdi bu haaa kendini nasılda ele veriyosun, hala neyi nasıl kime karşı savunacağını bile bilmiyosun, atıp tutmak kolay öyle ben gencim delikanlıyım asarım keserim savururum üfürürümle olmuyor öyle, ağır ol biraz, oturaklı laflar edelim lütfen, siyaset laf yapma sanatıdır, ama doğru zamanda doğru yerde
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)