|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 980
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Vali Veysel Dalmaz, Belediye Başkanı Sami Aydın ve Sivasspor kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın birlikte başlattıkları Sivasspor’a yardım kampanyasının önemli bir bölümü İstanbul’da gerçekleşti. İlk olarak Cumartesi akşamı Çırağan Sarayı’nda yapılan ve 50 dolayında Sivaslı işadamının katıldığı öğrenilen gecede taahhütler ve çeklerle birlikte yaklaşık 1 milyon 850 bin YTL toplandığı ifade edilirken, dün akşam Sivaslı derneklerin katıldığı ikinci yardım gecesinde ise 600 bin YTL toplandığı belirtildi. Her iki geceden elde edilen gelirin 2,5 milyon YTL’yi bulduğu açıklandı. VALİ VE BELEDİYE BAŞKANI ÖNEMLİ FAKTÖR Sivasspor için peş peşe yapılan bu iki geceden elde edilen gelirin şu ana kadar yapılanların içerisinde en kapsamlısı ve en çok para toplanan olmasında, Sivasspor’un süper ligdeki başarısının olduğu kadar,bu yardım kampanyasına Vali Veysel Dalmaz ve Belediye Başkanı Sami Aydın’ın bizzat katılması ve organizelerde yer alması önemli rol oynadı. SIRADA SMS GELİRİ VAR Yurt içinde ve dışındaki bütün Sivaslı’lara ulaşmak ve onların Sivasspor’a maddi katkıda bulunmasını sağlamak amacıyla çok kısa zamanda Sivasspor’a özel hat alınacağı ve SMS yoluyla yardım yapılması sağlanacağı belirtildi. SMS yoluyla Sivasspor’a yapılacak maddi yardımın, düzenlenen gecelerden elde edilen yardımlardan daha fazla olması bekleniyor. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 943
![]() ![]() ![]() |
Sivassporumuza yardım eden herkese çok teşekkür ederim.İnşallah sms geliride bayağı yüksek olur.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4585
![]() |
Sayın valimiz Veysel dalmaz bey,sayın Belediye Başkanımız sami Aydın bey,ve Sivassporun sayın Başkanı mecnun odyakmaz bey ve yönetim kurulu üyelerinin müşterek hareketleriyle sayın sivaslı iş adamlarımızın ve derneklerimizin maddi katkılarıyla sivassporumuza önemli katıkılar sağlanmıştır emeği gecen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim bu daha bir başlangıç ben inanıyorumki bu tür toplantılar defalarca olacak ve her gecen gün daha büyük paralar toplanacaktır ilk olmasına rağmen 2,5 milyon toplanması çok olumlu bir adım bu toplantılara katılarak maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen iş adamlarımızı ve dernek başkanlarımızı ayrıca dernekler kanalıyla bu kampanyaya destek veren bütün yiğidoları yürekten kutlar bu onurlu hareketlerinden dolayı allah herkesten razı olsun derim
|
|
|
#4 | |
|
Yeni Yiğido
![]() belalı_yiğido58 Şuan
Son Aktivite: 12.12.2008 16:36
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4585
![]() |
İşte sayın abdullatif şener beyden bir hizmet daha
YİĞİDO`YA TALİH KUŞU Maddi sıkıntı çeken Sivasspor’a devlet 4 milyon YTL yardım edecek. Yardım kampanyalarıyla birlikte bu ay kulübün kasasına 6.5 milyon YTL girecek. Şener aracı oldu Büyük bir sürprize imza atıp, sezonun ilk yarısını zirvede tamamlayan Sivasspor, yaşadı... Sürekli maddi olanaksızlıklar çektiklerini belirten Kırmızı-Beyazlılar’a, Sivas Eski Milletvekili ve Eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’in girişimleriyle 4 milyon YTL’lik kaynak aktarıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla bu aktarımın gerçekleştiği belirtilirken, buradan sağlanacak para ile öncelikle stat vetesislerin iyileştirilmesi ve modernizasyonu gerçekleştirilecek. Uygun çok mutlu Sezona 10 milyon YTL gibi çok küçük çaplı bir bütçe ile başladıklarını söyleyen Yiğido’nun teknik direktörü Bülent Uygun, “4 milyon YTL devletten alacağız. Devre arasında da toplanan 2.5 milyon YTL ile ek kaynak 6.5 milyon YTL’ye ulaştı. Yani bütçemiz, yarı yarıya genişledi. Bize bu yolda destek olan devlet büyüklerimize, camiamıza ve sevenlerimize teşekkür ederiz. Artık omzumuzdaki yük daha da ağırlaştı. Ama biz, kimsenin yüzünü kara çıkartmayacağız” diye konuştu. Evren ALANLI/fanatik
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|