Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz:
0 0%
Katılımcı sayısı: 0. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.01.2008, 12:01   #71
serhatcan
Yasaklı
NO AVATAR

serhatcan Şuan serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2012 15:55

Tecrübe Puanı: 0 serhatcan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: SİVAS İÇİN 2007 NASIL GEÇTİ

Alıntı:
pepsiyusuf Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
çok güzel bir tespit yapmışsın becede doğru eğer sivasspor bu sevyede ise A.LATİF ŞENER'in büyük payı var ne yazıkki sivas bakanına sahip çıkmadı liderine sahip çıkmadı MUHSİN bey baksana zor barajı aştı yani buda gösteriyorki sivas kendi öz evlatlarına fazla değer vermiyor bakın kayseriye adamlar gül için ne destek verdi yazık sivaslıya sivaslının sadece birleştiği sivasspor başka hiç bir şey sivaslıları bir leştirmiyor selam ve dua ile
KARDEŞŞŞ. KENDİ ÖZ EVLADIMIZ DERKEN KRİTER NEDİR. SADECE SİVASLI OLMASIMI. İŞTE BURADA KENDİMİZİ ALDATIRIZ.. EVET ÖZ EVLADIMIZ ABÜLLAFİS ŞENER BEYDİR. AMA DİĞERLERİ İÇİN BUNU SÖYLEYEMEYECEĞİM.. DİĞERLERİ DE ABDÜLATİF BEYİN YAPTIKLARININ%1 İNİ YAPDA AMENNA DERİM. AMA MAALESEFF SÖYLEMLER YETMİYOR. EYLEM VARMI EYLEM ONA BAKARIM ÖZ EVLAT OLARAK. AJİTE ÇEKEREK DEMOGOJİ YAPARAK SİVASLI OLUNMAZ.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.2008, 11:16   #72
Sweetgirl
Usta Yiğido

Sweetgirl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sweetgirl Şuan Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.05.2015 23:50

Tecrübe Puanı: 1081 Sweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Sweetgirl Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yaaa kim ne derse desinnnn
bence sivas icin 2007 cokkkkkk kötüüü gectiii

neden diye soracak olursaniz

Cünküüüüüüü 2007 yilinda maalesef beni göremedi !!!!
Hasretimden kan agliyor SIVASIM!!!!

yani siz su ankete birde "SweetGirl'in Sivas'a gidememesi kan aglatti Sivas'i" ekleseniz daha iyi olacak
....... hani benim şıkkım yaaaa
lütfen eklermisiniz bekliyorum
eminimki herkes ayni benim gibi düsünüyordur

Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.2008, 22:16   #73
i.yigit
Tecrübeli Yiğido

i.yigit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

i.yigit Şuan i.yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.01.2010 20:43

Tecrübe Puanı: 671 i.yigit FAZLA SÖZE GEREK YOKi.yigit FAZLA SÖZE GEREK YOK

syn abdullatif şener ben cumhurbaşkanı adayı olur diye düşünmüştüm akp nini adayı dır dedim ama ben yanıldım cumhurbaşkanı olarak görmek isterdim
i.yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.2008, 23:18   #74
UTKUM_58
Yiğido

UTKUM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

UTKUM_58 Şuan UTKUM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.03.2008 08:38
Tournaments Won: 1

Tecrübe Puanı: 707 UTKUM_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
....... hani benim şıkkım yaaaa
lütfen eklermisiniz bekliyorum
eminimki herkes ayni benim gibi düsünüyordur
NE YALAN SOYLEYIM BENDE AYNI SEYI DICEKTIM,SIVAS BENIDE COK OZLEDI BAZEN BURADA TELEFONLAR KITLENIYOR ARAYANLARIMDAN CIFT CEP TELI TASIYORUM.. oyuzden sizi ekleyemesler bana haksizlik olur diye..))
UTKUM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.2008, 23:52   #75
Sweetgirl
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1081 Sweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
UTKUM_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
NE YALAN SOYLEYIM BENDE AYNI SEYI DICEKTIM,SIVAS BENIDE COK OZLEDI BAZEN BURADA TELEFONLAR KITLENIYOR ARAYANLARIMDAN CIFT CEP TELI TASIYORUM.. oyuzden sizi ekleyemesler bana haksizlik olur diye..))
bu kadarda olmazki yani bu benim fikrimdi
ayriyetden beni sahislar degil sivas'in ta kendisi özledi :

hadi neyse senin hatrinimi kirayim, bari söyle bir şık olsun ne dersin:

Sizin Sivasa gitmemeniz Sivas'i cokmu etkiledi

yani senin benim icin gecerli degil herkes kendi üstüne alinarak

Alt 14.01.2008, 00:12   #76
UTKUM_58
Yiğido

Alıntı:
bu kadarda olmazki yani bu benim fikrimdi
ayriyetden beni sahislar degil sivas'in ta kendisi özledi :

hadi neyse senin hatrinimi kirayim, bari söyle bir şık olsun ne dersin:

Sizin Sivasa gitmemeniz Sivas'i cokmu etkiledi

yani senin benim icin gecerli degil herkes kendi üstüne alinarak
VALLA BENI OKADAR COK OZLEDIKI SIVASIM SOYLE ÖRNEK VERIYIM UTKU YOK;SOGUK COK GELENE KADAR SOGUK DAHADA SOGUK OLUCAM DIYOR SIVASIM;MERAK ETMEYIN SIVAS SIZI ÖZLEMISTIR AMA BENIM KADAR DEGILDIR NEDENI SOYLE SOYLEYIM HERYERINI KARIS KARIS GEZERIM GELINCE HAL HATIR SORARIM KEDIM BILE COK ARIYORMUS MENI:((
UTKUM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.01.2008, 00:26   #77
Sweetgirl
Usta Yiğido

Alıntı:
UTKUM_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
VALLA BENI OKADAR COK OZLEDIKI SIVASIM SOYLE ÖRNEK VERIYIM UTKU YOK;SOGUK COK GELENE KADAR SOGUK DAHADA SOGUK OLUCAM DIYOR SIVASIM;MERAK ETMEYIN SIVAS SIZI ÖZLEMISTIR AMA BENIM KADAR DEGILDIR NEDENI SOYLE SOYLEYIM HERYERINI KARIS KARIS GEZERIM GELINCE HAL HATIR SORARIM KEDIM BILE COK ARIYORMUS MENI:((
tamam yaaa kedinin hatirina

nese artik birdahaki seneye yine anket yapilir herhalde
surda ne kaldi 2009 yilina

Alt 14.01.2008, 14:51   #78
UTKUM_58
Yiğido

SIVAMIZ ICIN 2007 COK HARIKA GECTI OKADAR SENE BEKLEDIM 2 CI LIGDEN BIRINCI LIGE CIKMASINI SIVASIMIZDA CIKAMADI:( BEN YURT DISINA CIKTIM SIVASIM SUPER LIGE CIKTI::GECEN SENE IZINE GIDEMEDIM 2007 YI LIDER TAMAMLADI vardir BIR HIKMET;YAZA KADAR IZNE GITMICEM INSALLAH SAMPIYON OLURUZ)) hahhaa
Alt 14.01.2008, 18:56   #79
sonbahar5803
Usta Yiğido

sonbahar5803 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sonbahar5803 Şuan sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.09.2009 13:57

Tecrübe Puanı: 836 sonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bunlardan birini beğenen varsa helal diyeyim. heleki övünen varsada aklına limon sıkayım)))yavv sivasta aç insanlar var aççç. bunlar ne yapıyorr bana bunuda yazın. Ama hepsini topla üstüste koy hatta 4 le çarp bir Abdüllatif ŞENER etmez sanırım.

İnsanların fikirlerine saygı duymak lazım.

Bunları ben seçmedim, Sivas'ta yaşamıyorum. Ama aynı partiye oy verdim. Yani dolaylı olarak onları da başa getirmiş oldum. Bundan da hiç pişman değilim. Ben daha önce de o partiye oy verirken Abdüllatif Şener orada diye vermemiştim. Ama onun, zamanında verdiği bir takım vaatler için vermiştim. Ki herkes biliyor o vaatlerin ne olduğunu.

Şimdi AKP, bana göre en önemli olan bu vaatlerinden birini yerine getirmek üzere (İnşallah birileri engel olmaya çalışmazsa)

Bakın, böyle bir tabloda bence insanlara kızmaya hiç hakkımız yok.

Eğer ben üniversite bitirip kamuda çalışma hakkım olmazsa!
Daha kötüsü, benim kadar bazı konularda şeffaf olamayan kardeşlerimin üniversite bile okuma hakkı ellerinden alınırsa!
İnsanlar bir tarafı haklı çıkarmak için 'Hepimiz Ermeniyiz' diye sokaklara dökülürken, diğer taraf sürekli karanlık bir geleceğe gidildiğini düşünürse...

İşte o zaman etkiye tepki niteliğinde bu sonuç ortaya çıkar!

Burada bence mağdur olan, yarı yolda bırakılan kişi Abdüllatif Şener değil;
Asıl madur olan, ona güvenip zamanında başa getiren benim gibi mağdurlar ve Sevgili Sivas halkı.

Aceba Şener Bey AKP'nin tek başına başa geleceğinden emin olsaydı, yine siyasete girmeme kararlığını devam ettirir miydi? Maalesef bu konuda şüpheliyim.

Evet, Abdüllatif Şener keşke siyasette olsaydı. Ama olmayışının sebebi olarak diğer siyasetçileri hedef göstermenizi yanlış buluyorum.
Eğer diğerleri bu kadar kötüyse, 5 yıl boyunca ve çok daha önceki birlikteliklerinin hesabını ona sormak lazım değil mi?

İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı
Belli ki, yakınımız yoktur ALLAH’tan gayrı...
sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.01.2008, 19:56   #80
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4548 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart -->: --->: SİVAS İÇİN 2007 NASIL GEÇTİ

Benim şahsi düşüncem herkesin fikrine saygı duymak lazım başkalarının fikri hoşumuza gitmeye bilir ama hoşumuza gitmedi diye bazı yakıştırmalar yapılmasını hiç tasvip etmiyorum her hangi bir parti taraftarı değilim sivasın şu andaki hükümetin milletvekilleri sivas adına calışıyormu derseniz hayır calışma şurda dursun sesleri bile cıkmıyor veya bizlere yansımıyor kaldıki mecliste vatan .............cırıt atarken onlara tepkimizi göstermek gerekirken kendi kendimizi eleştirmek yerine onlara karşı demokratik haklarımızı meydanlarda dile getimemiz gerekmezmi? sayın Abdullatif şener beyin mecliste olmaması sivas için büyük kayıp ama ne yaparsın tercihini meclise girmeme yönünde kullandı her halde onun acısından doğrusu buymuş dolayısıyla bizimde sayın Abdullatif beyin görüşüne saygı duymamız lazım

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)