|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
Anketimiz: | |||
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% | |
Katılımcı sayısı: 0. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#71 | |
Yasaklı
![]() serhatcan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.03.2012 15:55
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1081
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
....... hani benim şıkkım yaaaa ![]() lütfen eklermisiniz bekliyorum eminimki herkes ayni benim gibi düsünüyordur ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() i.yigit Şuan
![]() Son Aktivite: 31.01.2010 20:43
Tecrübe Puanı: 671
![]() ![]() |
![]() syn abdullatif şener ben cumhurbaşkanı adayı olur diye düşünmüştüm akp nini adayı dır dedim ama ben yanıldım cumhurbaşkanı olarak görmek isterdim
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Yiğido
![]() ![]() UTKUM_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 16.03.2008 08:38
Tournaments Won: 1Üyelik Tarihi: 27.09.2006
Tecrübe Puanı: 707
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
bu kadarda olmazki yani bu benim fikrimdi ![]() ayriyetden beni sahislar degil ![]() ![]() hadi neyse senin hatrinimi kirayim, bari söyle bir şık olsun ne dersin: Sizin Sivasa gitmemeniz Sivas'i cokmu etkiledi yani senin benim icin gecerli degil herkes kendi üstüne alinarak ![]()
![]() |
![]() |
#76 | |
Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
tamam yaaa kedinin hatirina ![]() nese artik birdahaki seneye yine anket yapilir herhalde surda ne kaldi 2009 yilina ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Yiğido
![]() |
![]() SIVAMIZ ICIN 2007 COK HARIKA GECTI OKADAR SENE BEKLEDIM 2 CI LIGDEN BIRINCI LIGE CIKMASINI SIVASIMIZDA CIKAMADI:( BEN YURT DISINA CIKTIM SIVASIM SUPER LIGE CIKTI::GECEN SENE IZINE GIDEMEDIM 2007 YI LIDER TAMAMLADI vardir BIR HIKMET;YAZA KADAR IZNE GITMICEM INSALLAH SAMPIYON OLURUZ
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.09.2009 13:57
Tecrübe Puanı: 836
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
İnsanların fikirlerine saygı duymak lazım. Bunları ben seçmedim, Sivas'ta yaşamıyorum. Ama aynı partiye oy verdim. Yani dolaylı olarak onları da başa getirmiş oldum. Bundan da hiç pişman değilim. Ben daha önce de o partiye oy verirken Abdüllatif Şener orada diye vermemiştim. Ama onun, zamanında verdiği bir takım vaatler için vermiştim. Ki herkes biliyor o vaatlerin ne olduğunu. Şimdi AKP, bana göre en önemli olan bu vaatlerinden birini yerine getirmek üzere (İnşallah birileri engel olmaya çalışmazsa) Bakın, böyle bir tabloda bence insanlara kızmaya hiç hakkımız yok. Eğer ben üniversite bitirip kamuda çalışma hakkım olmazsa! Daha kötüsü, benim kadar bazı konularda şeffaf olamayan kardeşlerimin üniversite bile okuma hakkı ellerinden alınırsa! İnsanlar bir tarafı haklı çıkarmak için 'Hepimiz Ermeniyiz' diye sokaklara dökülürken, diğer taraf sürekli karanlık bir geleceğe gidildiğini düşünürse... İşte o zaman etkiye tepki niteliğinde bu sonuç ortaya çıkar! Burada bence mağdur olan, yarı yolda bırakılan kişi Abdüllatif Şener değil; Asıl madur olan, ona güvenip zamanında başa getiren benim gibi mağdurlar ve Sevgili Sivas halkı. Aceba Şener Bey AKP'nin tek başına başa geleceğinden emin olsaydı, yine siyasete girmeme kararlığını devam ettirir miydi? Maalesef bu konuda şüpheliyim. Evet, Abdüllatif Şener keşke siyasette olsaydı. Ama olmayışının sebebi olarak diğer siyasetçileri hedef göstermenizi yanlış buluyorum. Eğer diğerleri bu kadar kötüyse, 5 yıl boyunca ve çok daha önceki birlikteliklerinin hesabını ona sormak lazım değil mi?
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4548
![]() |
![]() Benim şahsi düşüncem herkesin fikrine saygı duymak lazım başkalarının fikri hoşumuza gitmeye bilir ama hoşumuza gitmedi diye bazı yakıştırmalar yapılmasını hiç tasvip etmiyorum her hangi bir parti taraftarı değilim sivasın şu andaki hükümetin milletvekilleri sivas adına calışıyormu derseniz hayır calışma şurda dursun sesleri bile cıkmıyor veya bizlere yansımıyor kaldıki mecliste vatan .............cırıt atarken onlara tepkimizi göstermek gerekirken kendi kendimizi eleştirmek yerine onlara karşı demokratik haklarımızı meydanlarda dile getimemiz gerekmezmi? sayın Abdullatif şener beyin mecliste olmaması sivas için büyük kayıp ama ne yaparsın tercihini meclise girmeme yönünde kullandı her halde onun acısından doğrusu buymuş dolayısıyla bizimde sayın Abdullatif beyin görüşüne saygı duymamız lazım
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|