-->: vatan gazetesi yazarı sivasspora zarar vermekmi istiyor?
Bunlar ahlaksız sözde yazarlar futbolla alaksı olmayan zavallılar galibiyetimize gölge düşürmek istiyorlar ama buna gücleri yetmez mehmet yıldızı kıskanmakta haklılar cünkü istanbulsporun defansını dağıttı pacavraya dönderdi mehmeti tutamadılar şimdede karalama politikası yapıyorlar istanbulsporlu gökhanın Sezere yaptığı hareket affedilir türden değil birde hocaları olacak adam kalkmış 2,5 pozisyona girdiler 2 gol attılar diyerek galibiyetimizi küçümsüyorlar istanbulsporla 10 defa mac yapalım hepsinde yeneriz karın ağrıları bize güclerinin yetmemesinden ileri geliyor işin aslına bakrsak bu takımın süper liğde ne işi var belediye bizim paralarımızla elin yabancılarına milyon dolarlar verip top oynatıyorlar belediyenin asli göerevi Yol,Su,Ulaşım vesairelerdirben istanbulda yaşayan bir sivaslı olarak benim vergilerimle yabancılara peşkeş cekilen milyon dolarları harcayanlara hakkımı helal etmiyorum haram olsun istanbulsporda inşallah yakında kümeye düşer bu sözde yazarı kınıyorum kac para almışta bu yazıları yazmış çok merak ediyorum satılmış kalemler zamanı gelince sizide hizaya getireceğiz