Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 20.01.2008, 14:13   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 937 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart ŞARKIŞLA`YA DEVLET HASTANESİ

Şarkışla Devlet Hastanesinin yeni binası tamamlanarak İlçe Sağlık Grup Başkanlığına teslim edildi.

Şarkışla Devlet Hastanesi’nin, Yıldırım Mahallesinde 40 bin metrekare alan üzerine 2006 yılının ekim ayında yapımına başlanan yeni hizmet binası tamamlandı. Zemin katıyla birlikte 6 katlı olarak inşa edilen, 15 bin metrekare kapalı alana sahip, modern teknolojik imkanlarla donatılan yeni hizmet binasının, şubat ayında hizmete açılması planlanıyor.

Şarkışla’nın yanı sıra Gemerek ve Altınyayla ilçelerine de hizmet verecek olan bölge hastanesi konumundaki Şarkışla Devlet Hastanesinin yeni binasının yaklaşık 10 milyon YTL’ye mal olduğunu belirten yetkililer, hastanenin içerisinde son sistem 3 adet ameliyathane, 10 yataklı yoğun bakım ünitesi, modern bir doğumhane bulunduğunu kaydettiler.

Hastanede, biri acil serviste olmak üzere 2 adet radyoloji ünitesi, 10 yataklı çok modern diyaliz ünitesi de bulunduğunu belirten yetkililer, hastanenin personel-muayene-müşahade odaları, laboratuvarları, sosyal hizmet alanları (kafeterya, yemekhane, bekleme salonu, çiçekçi, morg ve otopsi salonları, otoparkı ile modern bir sağlık kurumu olduğunu bildirdiler.

Şarkışla Kaymakamı M. Şerif Olçaş, “Böylesi modern ve büyük bir hastaneye kavuştukları için Şarkışla halkı çok şanslı. Vatandaşlarım adına ben çok mutluluk duyuyorum’’ dedi.

Şarkışla Sağlık Grup Başkanı Dr. Ergül Demiral ise “Bundan böyle daha rahat, daha çabuk ve daha verimli çalışacağız. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun’’ diye konuştu.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2008, 14:33   #2
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4542 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: ŞARKIŞLA`YA DEVLET HASTANESİ

Şarkıla ilçemize Yeni yapılan modern devlet hastanesi hayırlı uğurlu olmasını dilerim
Alt 20.01.2008, 14:35   #3
ilyas özer
Yeni Yiğido

ilyas özer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ilyas özer Şuan ilyas özer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.01.2011 14:37

Tecrübe Puanı: 0 ilyas özer FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: ŞARKIŞLA`YA DEVLET HASTANESİ

cok isabetli bir hizmet yapilmis. emegi gecelere tesekkur ederim.
ilyas özer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2008, 16:25   #4
gardasin.58
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

gardasin.58 Şuan gardasin.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.11.2012 15:45

Tecrübe Puanı: 716 gardasin.58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: ŞARKIŞLA`YA DEVLET HASTANESİ

Sarkislamiza yapilan bu hizmete emegi gecen herkese tesekur ederim.
Hayirlu ugurlu olsun.
gardasin.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2008, 00:21   #5
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 14:27

Tecrübe Puanı: 930 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick

İlçemize açılan bu hastane hem o ilçemizin sağlık sorunlarının büyük bir kısmını karşılayacak,hemde merkez hastanelerdeki yığılmanın önüne geçecektir.
Şarkışla'lı hemşehrilerime hayırlı olsun diyorum!
Alt 21.01.2008, 09:11   #6
SivasLady
Editör

SivasLady - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SivasLady Şuan SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 SivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz sein

hepimize hayirli olsun
cok gerekliydi, hastane köselerinde cok bekleyen hastalarimiz var
insallah güzel bir cözüm olur

Sadece Susmak İstiyorum...
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan...

SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2008, 09:15   #7
ceylankimya
Tecrübeli Yiğido

ceylankimya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ceylankimya Şuan ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.06.2008 07:57

Tecrübe Puanı: 742 ceylankimya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Şarkışlayı gerçekten çok seviyorum.Benim bu zamana kadar en sevdiğim ilçelerinden biridir.

"BİLİNİZKİ SONUNUZ ALEVLİ BİR AHTIR
İNTİKAM ALANLARIN EN HAYIRLISI ALLAH 'tır"
ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2008, 23:44   #8
BAYPİPO
Yiğido

BAYPİPO - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BAYPİPO Şuan BAYPİPO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.03.2012 16:12
Get A Grip Champion!Tournaments Won: 2

Tecrübe Puanı: 696 BAYPİPO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Gerçekten Şarkışla nın yeni bir hastaneye ihtiyacı vardı.Yeni yapılan hastanenin tüm hemşerilerime hayırlı uğurlu olmasını diliyorum...
BAYPİPO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.01.2008, 18:06   #9
A.Polat
Yeni Yiğido

A.Polat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

A.Polat Şuan A.Polat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.08.2010 23:07

Tecrübe Puanı: 0 A.Polat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Çok isabetli olmuş, emeği geçenlerden Allah razı olsun
A.Polat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2008, 14:12   #10
EyüphanAydın
Yasaklı

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EyüphanAydın Şuan EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45

Tecrübe Puanı: 0 EyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer Anblick

Sivas İLimizin Güzel İlçesi Olan ŞArkışlaya Yapılan Böyle Güzel Hastanenin Hayırlı Uğurlu Olması Temennesiyle.
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)