Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
DANİMARKAda "ASİB" RÜZGARI - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.01.2008, 12:11   #11
Arla58
Yeni Yiğido

Arla58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arla58 Şuan Arla58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.02.2008 13:13

Tecrübe Puanı: 0 Arla58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: DANİMARKAda "ASİB" RÜZGARI

Gercektende takdir edilecek bir olayi gerceklestiriyorsunuz.
Birleserek büyümenin artik zamani geldi.
Ben Hollandada yasiyorum ve Belcikadada cok bulunuyorum oradada hemserilerimiz var bu konuyu onlara acikladim hepsi hayret ve takdirle karsiladilar.
Buradada Holanda ve Belcikadada Sivaslilar adina hic bir dernek yok ( Köy dernekleri haric) insallah buradada benzeri bir calisma olur.
Bu cok önemli calismalar icin ASIB baskani Rüstü bey ve diger arkadaslara candan tesekkürler.
(abi laf aramizda Hollandaya ne zaman geliyorsunuz haberimiz olsun)
Arla58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2008, 11:50   #12
Fatih Bayrak
Yiğido

Fatih Bayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Bayrak Şuan Fatih Bayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.01.2011 13:07

Tecrübe Puanı: 10 Fatih Bayrak isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart --->: DANİMARKAda "ASİB" RÜZGARI

Bu cok önemli calisma icin bizi Danimarkaya cagiran
ve misafir eden basta Yusuf amca ve diger hemserilerimize candan tesekkür ederim.
Bizim bu yolda baskoydugumuz konulara kendilerininde ne kadar sicak ve önemli bulduklarini gördük.
Insallah daha organizeli calisip
Sivas´imizin ,
Sivas´limizin
Sivasspor´umuzun
adini daha büyük platformlara tasiyacagiz.
Alt 19.01.2008, 10:35   #13
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RüStü ElmaS Şuan RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDI

Avrupa da yaşayan milyonlarca Türk ve bu milyonların içinde büyük çoğunluğu oluşturan Sivaslıları bir çatı altında toplama,bu büyük potansiyeli harekete geçirme hedefimize ikinci durak olan Danimarka da Sivaslıya yakışır bir şekilde ağırlandık. Asib yönetimi olarak bizler hedeflerimizi,amaçlarımızı ve birliğimizi Danimarka'da ki hemşerilerimize anlatma fırsatı bulduk. Burada ki hemşerilerimizde Asib ile beraber çalışmak istediklerini anlattılar. İlk istişare toplantımız oldukça verimli geçti. Asib Danimarka Sivaslilar Derneğini açma hedefimize büyük bir adım ile yaklaşmış olduk. Hedefimiz Avrupa'nın her ülkesinde örgütlenerek,çeşitli organizasyonlarda hemşerilerimizi bir araya getirmek,Sivaslı kimliğine sahip çıkmak ve Avrupa da Sivas'ın tanıtımına katkı sağlamaktır.

Danimarka da bizleri ağırlayan hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Özellikle Yusuf Şahin(gardasin58) ağbimiz bizleri evinde misafir etti. Yusuf ağbinin nezdinde toplantıya katılan hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum.
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2008, 11:52   #14
CrSivaslim58
Usta Yiğido

CrSivaslim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CrSivaslim58 Şuan CrSivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.12.2023 20:33
Autobahn Champion! Caravan Toss Champion! F/A-18 Hornet Champion! Happy Heks Champion! Kingdom Of Gold Champion! Sheep Pool Champion! Yeti Strikes Back Champion!
Tournaments Won: 2

Tecrübe Puanı: 873 CrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yok

tesekürler fatih amca resimler icin.
CrSivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)