|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1070
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
çok şükür ilk defa belediyeden hükümetten yardım istemeyen, avanta istemeyen, ihale istemeyen, mücahidim deyip mütahhid olmayan birileri 80 yıl önce atatürkün kendilerine bahşettiği değerlerin farkına varıp, kadın hakları için, kadınlarımız için, çağdışı baskı ve zorlamalara karşı dur demek için ilkdefa yıllar sonra bir talep etrafında bir araya gelmişler , keşke talepleri üniveristeye daha çok bilim için daha çok ödenek olsaydı, kadın evleri, çocuk kreşleri, ana çocuk sağlığı merkezleri, sağlık ocağı, okul talepleri olsaydı ama ne yazıkki bu zamanda kişisel kadın özgürleşmesi adı altında kadını sosyal yaşamın dışına atmak isteyen, kadını eve kapatmak isteyen anlayışlara dur demek için atılmış bir ilk adım, erkek egemen topluma karşı bir duruş, kadını sokağa çıkınca kırıtacağına baştan inanmışlara karşı bir ilk adım, kadını sokakta görünce tahrik olanlara karşı bir ilk adım, bravo bir avuçta olsanız şerefli türk kadının türbanlı türbansız tüm kadınların onuru, özgürlüğü için adım atan tüm kadınlarımıza selam olsun
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|