Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.02.2008, 15:24   #81
ceylankimya
Tecrübeli Yiğido

ceylankimya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ceylankimya Şuan ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.06.2008 08:57

Tecrübe Puanı: 765 ceylankimya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: LAİKLİK=EŞİTLİK

artık bu durum sona ermeli bir kızımızın o kadar açılmasına bişey denmiyorsa onun kapanmasına da bişey denilmemelidir.
Sahte özgürlükçü olmayın...

"BİLİNİZKİ SONUNUZ ALEVLİ BİR AHTIR
İNTİKAM ALANLARIN EN HAYIRLISI ALLAH 'tır"
ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 06.02.2008, 15:29   #82
ebubekir çakmak
Usta Yiğido

ebubekir çakmak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ebubekir çakmak Şuan ebubekir çakmak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.03.2010 13:51

Tecrübe Puanı: 743 ebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDI
Frage --->: LAİKLİK=EŞİTLİK

allaha şükürler olsun ya ben diyorum bu milletin mayasınnda hamurunda hala bişey war asıl ben sizlere teşekkür ederim beni anladığınız içinyanlız seva kardeşim paramı var onlar bize para weriyor diyosunya peki bize ne diye para veriyorlar çünki kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez onlar bize siz balık tutmayın biz size hergün balık veririz diyorlar doğru balıklar günü gününe geliyor ama bize balık tutmayı öğretmiyorlar çünki biz balığımızı kendimiz tutarsak onlara ihtiyacımız kalmaz ama biz türbanla sağ sol meselesi güdersek kürt türk ayrımı yaparsak biz hiç balık tutamayız sadece kedi gibi onların gözlerine bakarız alooooooo gencler nerdesinizzzz 55 lik altuntaş amcamızdandamı ihtiyarsınızallah bizi büyüksüz bırakmasın altuntaş abi allah seni başımızdan eksik etmesin saygılar

O HALDE

HAYATTA BENİM BOYAYACAĞIM RENGİ ALACAKTIR!!!

EBUBEKİR ÇAKMAK.
ebubekir çakmak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 06.02.2008, 15:33   #83
özdemir
Usta Yiğido

özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özdemir Şuan özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.12.2014 16:25

Tecrübe Puanı: 766 özdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: LAİKLİK=EŞİTLİK

Ebubekir kardeşim söylediklerinde ne kadar haklı olduğunu inşallah herkes görür. Tebrikler kardeşim.
Alt 06.02.2008, 15:38   #84
ceylankimya
Tecrübeli Yiğido

ceylankimya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ceylankimya Şuan ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.06.2008 08:57

Tecrübe Puanı: 765 ceylankimya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: LAİKLİK=EŞİTLİK

Türkiye'nin her köşesinden insan bir elin parmakları gibidir.
Kabul etmeyenler düşüncesini özgürce ifade ederler ama kesinlikle karşı çıkamazlar çıkıyorlarsa buyrun avrupaya....

"BİLİNİZKİ SONUNUZ ALEVLİ BİR AHTIR
İNTİKAM ALANLARIN EN HAYIRLISI ALLAH 'tır"
ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 06.02.2008, 15:41   #85
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2216 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

niye bizim AKLIMIZ yokumuda balık tutmayı öğrenemiyoruuzz.....

ben kimsenin yardımını görmeden okudum yazdım kimse gelipte okula dahil almadı sen gidemezsin diye bi türk vatandaşı olarak beni okula almadılar engelliyim diye türkler bu kadar aciz mi sonrada bize eğitim vermedikleri gibi bize acıyolar ALLAH aşkına biz onların yardımına mı kaldık bizim paramız yok çünkü türkiyenin tembelleri olduktan sonra geride kalırız tabi Almanya İçişleri Bakanı Wolfgang Schauble, İçişleri Bakanı tekerlekli sandalyeyle gelern almanya bakanına nasıl sahip çıkıyorlar ama türkiyedeki engellilerin hiç bi şey yapamaz gözünde.
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 06.02.2008, 15:59   #86
xwst
Yiğido

xwst - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

xwst Şuan xwst isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.01.2010 19:43

Tecrübe Puanı: 675 xwst FAZLA SÖZE GEREK YOKxwst FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bayagi insanlar,bayagi dusunceler Bi gun cikin karsimiza 15 dk da tartismada nakavt olmayanin alnindan operim Ha sonra kimin dili hangi noktada kopuyomus goruruz hep birlikte.Kepi papazlar takar diyecek kadar bilincsiz bi kitleye ne anlatilabilir ki Universitelere turban gelmeyecek hep birlikte izleyip gorecegiz.Bu ulkede kemalistler,sosyalistler,en onemlisi insanlar hala yasiyo.Saglicakla kalin dostlar,pecesiz gunler hahaha
xwst isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 06.02.2008, 16:03   #87
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42

Tecrübe Puanı: 923 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
ebubekir çakmak Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
BU KONU HAKKINDA YAZILAN BÜTÜN MESAJLARI OKUDUM TÜRKİYEDE KİMSE BENİM KADAR ALEWİ OLAMAZ VE HİÇ KİMSEDE BENİM KADAR MÜSLÜMAN OLMASIN BU KONU BANA ÇOK SAÇMA GELİYOR TARTIŞMALARINIZ ÇOK SIRADAN BEN NEWYORKTADA KALDIM YILDIZ DAĞININ BAŞINDADA SİVASLI GENÇ VE ERO ADLI arkadaşlar BİZİM KÖYDE BEN KANGALLIYIM WE HEPİNİZİN BİLDİĞİ GİBİ KANGAL KÖPEKLERİ DÜNYANIIN EN ASİL KÖPEKLERİDİR 2 TANE ENİK ÇIKAR BİR BİRİNE ÜRÜR WE KÖYDEKİ BÜTÜN KÖPEKLER BİRBİRİNE GİRER EĞER CANINIZ POLEMİĞE GİRMEK İSTİYORSANIZ GİDİN ALMANLA AMERİKALIYLA İNGİLİZLE POLEMİĞE GİRİN TABİ SİZLERİ KAALE ALIRLARSA AMA BİRBİRİNİZE GELİNCE ERKEK OLUYORSUNUZ ALEVİDE BENİM SÜNNİDE BENİM HERKES AKILLI OLSUN DÜNYADA 1993 YILINI SİVASLILAR KADAR KİMSE BİLMEZ BİLEMEZ ERO SİVASLIGENC SİZ BURDA DISARI ÇIKAMAZKEN AMERKİKALILAR KIS KIS KAHKAHA ATIYORLARDI EMİN OLUN BUNDAN AMERİKADA EN AZ 40 AYRI MİLET WARDI BU NEDEMEK BİLİYORMUSUNUZ KIRK AYRI MEZHEP KIRK AYRI DİL DEMEK TİRRR AMA ONLAAR ÇOK DA GÜZEL ANLASIYORLAR BİZLER ALEVİ SÜNNİ TÜRK KÜRT SORUNLARIYLA UĞARISIRKEN ONLAR BİZİM SIRTIMIZDAN PARA KAZANIYORLAR ARKADASLAR BİRBİRİNİZE KARŞI HOŞGÖRÜLÜ OLUN DEMİYORUM GENÇSİNİZ KANINIZ HIZLI AKIYOR BİR ÜSTÜNLÜK ÇABASI İÇİNDESİNİZ SİZİ ANLIYORUM SİZİN GECTİĞİNİZ YOLLARDAN BEN İKİKERE GERİ DÖNDÜM DÖNDÜĞÜMDE İSE ELİM BOMBOSTU AMA BUNLARI BURDA TARTISMAYIN ÖZEL MESAJ ATIN BİRBİRİNİZE DELİKANLILIK YOLUNA GİTMEYİN 2 NİZDE SİVASTASINIZ HEPİNİZ İİ BİLİRSİNİZ Kİ SİVAS ÇOK KÜCÜKTÜRRR BOŞ BOŞ LAFLARA DALMAYIN ÇÜRMÜNÜZ NE KENDİNİZE GELİN BİR SİİLKENELİN LAİKLİK ŞERİAT KAVGASI BİTSİN ÜLKEME DUYULAN BU NEFRET BİTSİN SEWMEYEN ŞERFESİZ DEFOLSUN GİTSİN UYAN TÜRK EWLADI UYAN 30 KUPONA ALNMADI BU WATAN ABDULLAH ÇATLI DENİZ GEZMİŞ BU ADAMLAR BU ADAMLAR BOŞUNAMI ÖLDÜLER BAKMAYIN SİZ MEDYAYA ÇATLI REİS LE GEZMİŞİ DÜŞMAN GİBİ GÖSTERMELRİNEE ONLAR DAWA ADMLARIYDI WE UĞRUNA ÖLDÜLER ALLAH RAHMET EYLESİN WE HERKES KENDİNE GELSİN SİZLERİN BU KONUŞMALARINIZI OKUDUKÇA KENDİME LANET EDİYORUM DAHA SİVASLI GARDASLARIMIN DÜŞÜNÇELERİNİ DEĞİŞTİREMEDİM DİYE AMA SİZİN DE SUÇUNUZ YOK SİZLER DÜZENİN PİYONLARISINIZZ AMA DEĞDİĞİM GİBİ BU SİTEDE BİR BİRİNİZE ATIP TUTUPTA MİLLETİ BİRBİRİNE DÜŞÜRMEYİN BİLGİSİNE KENDİSİNE YÜREĞİNE BİLEĞİNE GÜVENEN WARSA BANADA HAKARET ETSİN KİMSE KLAWYE DELİKANLILIĞI YAPMASIN SİVASLI GENÇ REİSLERİNİN SÖZLERİNİ TAM ANLAMAMISSIN MEMLEKETTE ALP ÇOK SEN EREN OL KARDEŞİM GELELİM EROYA CEM EWLERİNE GİDERKEN DEDELERİMİZ SANA BUNLARIMI ÖĞRETTİ 2 NİZDE BOŞA GİTMİŞSİNİZ OÇAKLARA CEM EWLERİNE HER NEYSE SİZ BURDA BİRBİRİNİZE ATIP TUTUN BAKALIM ÖNCE TÜRK KÜRT SİMDİ TÜRBAAN SAĞ SOL AMERİKA IRAKA GİRMEDEN ÖNCE 10 BİN TANE AJAN YOLLADI BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ MİLLETİ BİRBİRNE DÜŞÜRSÜN DİYE TÜRKİYEDE ALLAH BİLİR KAÇ TANE SİZ DALGANIZA BAKIN GENÇLER AJANLARDA İŞLERİNİ KOLAY YAPSINLARUMARIM BENİ ANLAMIŞSINIZDIR

Ya Ebubekir kardeş iyi has söylüyorsunda, adamın bir tek dinimize küfür etmediği kaldı onuda etseydi bari.Ben ocaklara boşa gitmiyorum ben oraya giderek hayatımın en önemli U dönüşünü yaptım.Bana reisimin anlattıkları çokk hoş şeylerdi ve ben reisimin bana anlattığı şeyleri çok iyi anladım.Benim derdim bu sitede türban sorunu çıkarıp onu bunu birbirine düşürmek değil haklı olduğum davamda davamı savunmak.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 06.02.2008, 16:03   #88
ebubekir çakmak
Usta Yiğido

ebubekir çakmak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ebubekir çakmak Şuan ebubekir çakmak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.03.2010 13:51

Tecrübe Puanı: 743 ebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDI

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

O HALDE

HAYATTA BENİM BOYAYACAĞIM RENGİ ALACAKTIR!!!

EBUBEKİR ÇAKMAK.
ebubekir çakmak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 06.02.2008, 16:03   #89
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: --->: LAİKLİK=EŞİTLİK

Alıntı:
xwst Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bayagi insanlar,bayagi dusunceler Bi gun cikin karsimiza 15 dk da tartismada nakavt olmayanin alnindan operim Ha sonra kimin dili hangi noktada kopuyomus goruruz hep birlikte.Kepi papazlar takar diyecek kadar bilincsiz bi kitleye ne anlatilabilir ki Universitelere turban gelmeyecek hep birlikte izleyip gorecegiz.Bu ulkede kemalistler,sosyalistler,en onemlisi insanlar hala yasiyo.Saglicakla kalin dostlar,pecesiz gunler hahaha

Evet Kimin dili kopuyo dörücez. O dilini evirip çevirip. bi tarafına...
Sonra bana yalvarcaksın. Aman abi nolur bırak. Söz veriyorum bir daha öyle şeyler söylemicem. diceksin ama nafile. Ben senin dilini çoktan kopartmış olacağım. Eğer birgün karşıma çıkarsna yemin ediyorum o dilini kopartırım.
Alt 06.02.2008, 16:04   #90
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42

Tecrübe Puanı: 923 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
xwst Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
All işte ya buna sinirlenmemek eldemi he.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)