|
|
#81 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ceylankimya Şuan
Son Aktivite: 12.06.2008 08:57
Tecrübe Puanı: 765
![]() |
![]() artık bu durum sona ermeli bir kızımızın o kadar açılmasına bişey denmiyorsa onun kapanmasına da bişey denilmemelidir. Sahte özgürlükçü olmayın...
|
|
|
|
#82 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
Son Aktivite: 13.03.2010 13:51
Tecrübe Puanı: 743
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
allaha şükürler olsun ya ben diyorum bu milletin mayasınnda hamurunda hala bişey war
asıl ben sizlere teşekkür ederim beni anladığınız içinyanlız seva kardeşim paramı var onlar bize para weriyor diyosunya peki bize ne diye para veriyorlar çünki kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez onlar bize siz balık tutmayın biz size hergün balık veririz diyorlar doğru balıklar günü gününe geliyor ama bize balık tutmayı öğretmiyorlar çünki biz balığımızı kendimiz tutarsak onlara ihtiyacımız kalmaz ama biz türbanla sağ sol meselesi güdersek kürt türk ayrımı yaparsak biz hiç balık tutamayız sadece kedi gibi onların gözlerine bakarız alooooooo gencler nerdesinizzzz 55 lik altuntaş amcamızdandamı ihtiyarsınız allah bizi büyüksüz bırakmasın altuntaş abi allah seni başımızdan eksik etmesin saygılar
|
|
|
#83 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() özdemir Şuan
Son Aktivite: 02.12.2014 16:25
Tecrübe Puanı: 766
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ebubekir kardeşim söylediklerinde ne kadar haklı olduğunu inşallah herkes görür. Tebrikler kardeşim.
|
|
|
#84 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ceylankimya Şuan
Son Aktivite: 12.06.2008 08:57
Tecrübe Puanı: 765
![]() |
Türkiye'nin her köşesinden insan bir elin parmakları gibidir. Kabul etmeyenler düşüncesini özgürce ifade ederler ama kesinlikle karşı çıkamazlar çıkıyorlarsa buyrun avrupaya.... ![]()
|
|
|
|
#85 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
niye bizim AKLIMIZ yokumuda balık tutmayı öğrenemiyoruuzz.....
ben kimsenin yardımını görmeden okudum yazdım kimse gelipte okula dahil almadı sen gidemezsin diye bi türk vatandaşı olarak beni okula almadılar engelliyim diye türkler bu kadar aciz mi sonrada bize eğitim vermedikleri gibi bize acıyolar ALLAH aşkına biz onların yardımına mı kaldık bizim paramız yok çünkü türkiyenin tembelleri olduktan sonra geride kalırız tabi Almanya İçişleri Bakanı Wolfgang Schauble, İçişleri Bakanı tekerlekli sandalyeyle gelern almanya bakanına nasıl sahip çıkıyorlar ama türkiyedeki engellilerin hiç bi şey yapamaz gözünde. |
|
|
|
|
|
#86 |
|
Yiğido
![]() ![]() xwst Şuan
Son Aktivite: 23.01.2010 19:43
Tecrübe Puanı: 676
![]() ![]() |
Bayagi insanlar,bayagi dusunceler
Bi gun cikin karsimiza 15 dk da tartismada nakavt olmayanin alnindan operim Ha sonra kimin dili hangi noktada kopuyomus goruruz hep birlikte.Kepi papazlar takar diyecek kadar bilincsiz bi kitleye ne anlatilabilir ki Universitelere turban gelmeyecek hep birlikte izleyip gorecegiz.Bu ulkede kemalistler,sosyalistler,en onemlisi insanlar hala yasiyo.Saglicakla kalin dostlar,pecesiz gunler hahaha![]() ![]() ![]()
|
|
|
#87 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42
Tecrübe Puanı: 923
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Ya Ebubekir kardeş iyi has söylüyorsunda, adamın bir tek dinimize küfür etmediği kaldı onuda etseydi bari.Ben ocaklara boşa gitmiyorum ben oraya giderek hayatımın en önemli U dönüşünü yaptım.Bana reisimin anlattıkları çokk hoş şeylerdi ve ben reisimin bana anlattığı şeyleri çok iyi anladım.Benim derdim bu sitede türban sorunu çıkarıp onu bunu birbirine düşürmek değil haklı olduğum davamda davamı savunmak. |
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
Son Aktivite: 13.03.2010 13:51
Tecrübe Puanı: 743
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#89 | |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Evet Kimin dili kopuyo dörücez. O dilini evirip çevirip. bi tarafına... Sonra bana yalvarcaksın. Aman abi nolur bırak. Söz veriyorum bir daha öyle şeyler söylemicem. diceksin ama nafile. Ben senin dilini çoktan kopartmış olacağım. Eğer birgün karşıma çıkarsna yemin ediyorum o dilini kopartırım. |
|
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42
Tecrübe Puanı: 923