Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.02.2008, 14:38   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 919 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart HALİL GÜRBÜZ SERT KONUŞTU

MHP Merkez ilçe başkanı Halil GÜRBÜZ DMO'nun kapatılma kararı maalesef beş buçuk yıldır iktidarda olan AKP hükümetinin Sivas’ı gözden çıkardığını ve ne hale getirdiğini gözler önüne sermektedir dedi.
Dikimevinin İstanbul’a taşınması kararının ardından nüfus sayısındaki düşüşe bağlı
olarak Milletvekili sayımızın 6 dan 5 e düşmesi ve son olarak Sivas Devlet Malzeme ofisinin
kapatılma kararı maalesef beş buçuk yıldır iktidarda olan AKP hükümetinin Sivas’ı gözden
çıkardığını ve ne hale getirdiğini adeta gözler önüne sermektedir.
Yönetim anlayışının sahip olması gereken nitelikleri ve yöneten ile yönetilen
arasındaki ilişkinin mahiyeti, yönetimin iyi olup olmadığını ortaya koymaktadır.
İyi bir yönetim; Ulaşılabilir, hesap verebilir, açık ve şeffaf olmalıdır.
Sivil toplum ile yönetim arasındaki ilişkinin sağlıklı olabilmesi bu iki taraf arasındaki
bilgi akışının nitelik ve niceliğine bağlıdır.
Kurumsallaşmış bir seçim sisteminin ve buna itibar eden halkın olduğu yerde,
vatandaşlar hak ve sorumluluklarının bilincinde haklarını kullanabilme cesaretini gösterir ve
hesabını sorar.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizde Sivas halkı adına şimdi soruyoruz;

2002 seçimlerinde, onu takip eden yerel seçimlerde ve en son 22 Temmuz

seçimlerinde AKP’ye çok büyük oranda destek veren Sivas’a ve Sivaslılara AKP
hükümeti ne vermiştir?

Bir araya gelmemeye, her halde yeminli olsalar gerek ki seçildikleri günden buyana

bir arada göremediğimiz 6 vekilimizi Sivaslılar sadece bir dizi etkinliklerde boy
göstermeleri için değil, Sivas’a sahip çıkmaları için seçmemişlermidir?

Seçimlerden önce hiç konuşulmayan dikim evi ve Devlet Malzeme ofisinin

kapatılması neden seçimden sonra gündeme geldi? Sizce bu dürüstlükmüdür?

Neden işsizliği ve yoksulluğu giderecek veya en aza indirecek projeler

üretmiyorsunuz?

Kömür, makarna dağıtarak işsizlik ve yoksulluk ortadan kalkar mı?
Sizce bu kadar işsizliğin ve üretimsizliğin olduğu Sivasımız da kaldırımların ve

parkların güzel olması ne ifade eder?

Yerelde ve Genel de iktidar olan, Türkiye’de sözde “en başarılı 20 belediye başkanı” arasında yer alan Sivas belediye başkanı ve Milletvekillerimiz sürekli küçülen göç veren, işsizi ve yoksulu artan Sivas’a neden sahip çıkmıyorlar.
Geçmiş hükümet döneminde bölge müdürlüklerinin kapatılmaması için mitingler düzenleyen Ticaret ve Sanayi odası Devlet Malzeme Ofisinin kapatılmaması için Dikimevi’nin taşınması kararında olduğu gibi, sadece ilgili Bakanlarla aile fotoğrafı çektirmeyi mi düşünmektedir?
Sivas nüfusundaki azalamaya bağlı olarak Milletvekili sayımızın 5’e düşmesi acaba Sivas’ta istihdam yaratamamalarının sebebi midir?

Saygıdeğer basın mensupları;
Bu eleştirilerimiz saklı kalmak kaydı ile bir çağrıda bulunmak istiyoruz.
Sivas’taki Siyasi partiler, Milletvekilleri, Sivil toplum kuruluşları tüm kurum ve kuruluşlar gelin hep birlikte ortaya bir irade ve kararlılık koyalım. Sivas’ın sahipsiz olmadığını Ankara’ya duyuralım. Cumhuriyet şehri Sivas’ın, Valisi olan bir köye dönüşmesine izin vermeyelim.
Teşekkür ederim.

Kaynak: MHP Basın Bürosu
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2008, 14:54   #2
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42

Tecrübe Puanı: 882 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: HALİL GÜRBÜZ SERT KONUŞTU

Vay be ilk defa bir milletvekilimiz çıkıpta laf söyledi, ne diyelim helal olsun.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2008, 21:22   #3
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4524 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart -->: HALİL GÜRBÜZ SERT KONUŞTU

Saygıdeğer basın mensupları;
Bu eleştirilerimiz saklı kalmak kaydı ile bir çağrıda bulunmak istiyoruz.
Sivas’taki Siyasi partiler, Milletvekilleri, Sivil toplum kuruluşları tüm kurum ve kuruluşlar gelin hep birlikte ortaya bir irade ve kararlılık koyalım. Sivas’ın sahipsiz olmadığını Ankara’ya duyuralım. Cumhuriyet şehri Sivas’ın, Valisi olan bir köye dönüşmesine izin vermeyelim.
Teşekkür ederim.
SİZİ SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM SİVASIN HAK ETMEDİĞİ OLAYLARI YAŞAMASINA ASLA GÖNLÜM RAZI OLMAZ HAYDİ SİVASLILAR EL ELE VERELİM SESİMİZİ DUYURALIM
Alt 05.02.2008, 12:53   #4
serhatcan
Yasaklı
NO AVATAR

serhatcan Şuan serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2012 16:55

Tecrübe Puanı: 0 serhatcan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivaslıgenç Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Vay be ilk defa bir milletvekilimiz çıkıpta laf söyledi, ne diyelim helal olsun.
YAWW KARDEŞŞŞŞ. BENİM AYLARCA BURADA YAZDIĞIMI ANLAYAMAMIŞSINIZ.. ÇIKIPTA LAF SÖYLEMEK YETİYORMU. BUNLAR YILLARCA LAF SÖYLEYE SÖYLEYE SİVASLILARI UYUTTTULAR. VEE HALLADA LAF SÖYLEDİKLERİNDE HELALLL BEE DFİYORUZ.KARDEŞİMM SÖYLEMLERİ GEÇELİM ARTIK. EYLEM VARMI EYLEMM. DİKİMEVİ.D.M O İÇİN HERKES LAF EDİYOR KONUŞUYOR. ÖNEMLİ OLAN O İŞYERLERİNİN TAŞINMAMASI İÇİN KAPANMAMASI İÇİN NE YAPTILAR. SADECE SİVAS HALKININ MİLLİ MANEVİİ DUYGULARINI SÖMÜRMEKTEN BAŞKA NE YAPIYORLARR.HALLA UYANAMAYACAĞIZ. AMMA NARKOZ VERİLMİŞ BİZ SİVASLILARA HAA.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2008, 12:57   #5
serhatcan
Yasaklı
NO AVATAR

serhatcan Şuan serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2012 16:55

Tecrübe Puanı: 0 serhatcan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yaww benim anlayamadığım bu işyerleri zarar mı ediyorda kapatıyorlarr. hadi zarar etti diyelimm sorumlusu çalışanlarmıdır yoksa işletenlermidir. offff offfff gene sinirlendim.AHA bide türban sorununu çıkardılarr. hadiii tamm sivaslık bi olay. manevvi duygularımız ağır yaa.a rtık sivas ı yaksalarda bizim sivaslılar oralı olmaz. çünküü türban daha öçnemli işsizlikten yoksuuluktan,eğitimsizlikten v.s
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2008, 13:02   #6
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42

Tecrübe Puanı: 882 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yaww benim anlayamadığım bu işyerleri zarar mı ediyorda kapatıyorlarr. hadi zarar etti diyelimm sorumlusu çalışanlarmıdır yoksa işletenlermidir. offff offfff gene sinirlendim.AHA bide türban sorununu çıkardılarr. hadiii tamm sivaslık bi olay. manevvi duygularımız ağır yaa.a rtık sivas ı yaksalarda bizim sivaslılar oralı olmaz. çünküü türban daha öçnemli işsizlikten yoksuuluktan,eğitimsizlikten v.s
Abi şimdi işin içine türbanı katma.O ayrı mesele türban ayrı mesele.Ya ama biz Sivaslılar olarak ne gibi çözümler bulabiliriz söylermisiniz.Gidipte tbmm önünde Sivas milletvekilerinide bekleyemeyiz ,çabuk çözüm bulunda diyemeyiz.Yani o milletvekilerinin içinde olucak içinde.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2008, 12:18   #7
sivas_sevdamiz
Yiğido
NO AVATAR

sivas_sevdamiz Şuan sivas_sevdamiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.09.2012 13:47

Tecrübe Puanı: 675 sivas_sevdamiz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bu haberi duyunca ben de çok üzülmüştüm Sivas'ın önü kesilmek isteniyor demiştim ama sadece Sivastaki değil Ankara, Afyon, Isparta, Kayseri, Konya, Samsun, Tekirdağ, ve Zonguldak'ta bulunan bölge müdürlükleri de kapanacakmış... orada ankara, kayseri, konya'yı da görünce içim biraz rahatladı.. kurumun aldığı karar napalım üzülürüz elbet ama saygı duymak lazım
sivas_sevdamiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2008, 12:55   #8
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4524 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: HALİL GÜRBÜZ SERT KONUŞTU

İşsiz bir şehirde birde var olan işyerleri kapatılınca nsan ne yapacağını şaşırıyor gönül isterdiki hiç bir ilde kapatılmasın ama yapacak bir şey devlet politikası

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)