![]() |
#131 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() mehmetacik58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.12.2011 20:28
Tecrübe Puanı: 723
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Evet sevgili dostlar burda herkes birçok yorum yapmış hepsinde haklılık tarfı var ama biz vekilimize nekadar sahip çıkabildik bunu tartışalım. Yıl 2006 sivasta AKP il başkanlığı seçimi yapılıyor Ömer KULAKSIZ denilen bir zat çıkmış ŞENERE karşı liste hazırlamış bizim aklı evvel delegeler bu oyuna gelerek şenerin listesine seçimi kaybettirmişler ve Şener'in hükumet içerisindeki elini zayıflatmıştır.Kardeşim sen ilinde istenmiyorsun bize kafa tutuyorsun demeye getirilmiş, Bu arada ŞENER'in kendi küçük (kendince büyük)hesaplarıda işin içine girmiş ve siyasetten çekilmiştir. Burada kaybeden kim olmuştur SİVAS Şimdi Ömer KULAKSIZ denilen zat bir yerlerine kına yakıyordur herhalde.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() puar Şuan
![]() Son Aktivite: 29.04.2010 14:08
Tournaments Won: 1Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 811
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4548
![]() |
![]() Evet sayın şenerin başbakan yardımcılığından cekilmesi ile birlikte meydanı boş bulan hükümet yetkilileri bu fabrika vesairelerin kapanmasında etkin rol oynamış oldular şayet sayın şener olsaydı bu işleri yapmaya hiç kimse cesaret edemezdi cünkü hükümette ikinci adam konumundaydım
![]() |
#134 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() puar Şuan
![]() Son Aktivite: 29.04.2010 14:08
Tournaments Won: 1Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 811
![]() |
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ofgurleyuk78 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.01.2010 16:58
Tecrübe Puanı: 780
![]() |
![]() Bence 2007 nin önemli olayı Sayın Abdüllatif Şener Beyefendinin adaylığını koymaması. Sivassporun 1. liği de yabana atılır bir başarı değil. Arkadaşlar Siyasetin pis iş olduğunu hepimiz biliyoruz. Sayın hocam belki de bu yüzden katılmamıştır. Ne düşündü bilemeyiz.
![]() |
#136 |
Yasaklı
![]() serhatcan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.03.2012 15:55
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Kardeşş yaşın 28 sanırım. benden 15 yaş küçüksün bu yüzden kardeş dedim. Yaşamışlığım ve yaşatmışlığım senden fazla sanırım. hayata insanlara bakışaçımda objektiftir,hem yaşanmışlıklarda hemde aldığım eğitimle bunu icraa etmeye çalılştım.Ben,i terbiyeye davet etmeniz için size hakaret etmiş olmam lazım,sizi rencide etmiş olmam lazım,size olumsuz kötü sözler söylemiş olmam lazım. Eğer yazdıklarımda bunlar la ilgili bişey gördüyseniz demekki sizin gözleriniz 28 senedir hep kapalı kalmış. Evet ben üzerine basa basa söylüyorum. KAFAN BASMIYORR. eğer sen türkiyedeki insanların işsiz , aç , yoksulluk içinde kıvrandıklarını göremiyorsan vee bu hükümetin türkiyedeki ekonomik batmışlığı sakladığını göremiyorsan ve bu batık ekonomiyi saklamak için, bu türban meselesini çıkardıklarını göremiyorsan kafan basmıyor derim. bide semin ne işle ilgilendiğini cidden merak ediyorum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() oasis Şuan
![]() Son Aktivite: 27.10.2011 11:00
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() herkes şenerin aday olmayışı sivasımız için kayıp diyor ama bence tam tersi, ne yaptı Allah aşkına bir kayseriye bakın bir kendi memleketimize bakın.lütfen at gözü ile bakmayın,sivasımıza hayırlı olsun
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.09.2009 13:57
Tecrübe Puanı: 836
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Akıl yaşta değil baştadır serhatcan Bey, Üniversite mezunuyum, özel sektörde mesleğimi icra etmeye çalışıyorum. Bunu övünmek, ya da eğitim seviyemi belli etmek için yazmıyorum, yanlış anlamayın. Eğitim ailede başlar ve bu devirde artık yine ailede devam eder. Bu benim şahsi fikrim. Size göre KAFAN BASMIYOR çok doğal bir cümle olabilir ama benim lugatımda argo bir terim. Tartışma forumlarında kullanıldığı zaman da bir terbiyesizlik olarak algılarım. Herkes fikrini paylaşacak ama karşı tarafa kabul ettirmeye çalışmak yanlış. Size göre türban diğer sorunların üstünü kapatmak için ortaya atılmış olabilir, bana göre ise sorun bile değildi bu kadar sokaklara dökülüp ortalığı karıştırmasalardı. Bir günde hallolacak bir mesele ve bir daha da konuşmaya bile gerek kalmazdı.
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Yiğido
![]() ![]() serhat3358 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.11.2013 09:30
Tecrübe Puanı: 738
![]() |
![]() Bencede en önce SVASSPOR'un liderliği
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CrSivaslim58 Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2025 13:22
Tournaments Won: 2 Üyelik Tarihi: 22.12.2007
Tecrübe Puanı: 889
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 2007 yılına.sivasspor liderliğiyle damgasını vurmuştur.................
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|