Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 09.02.2008, 17:29   #1
WåñTêd_øØ7
Usta Yiğido

WåñTêd_øØ7 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

WåñTêd_øØ7 Şuan WåñTêd_øØ7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Tournaments Won: 2

Tecrübe Puanı: 757 WåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Pfeil Asgari Geçim İndirimi Bordro Programı

Asgari Geçim İndirimi Bordro Programı
18/01/200

Özellik Kısıtlamalı (Demo)
116 Kb]
Türkçe
Windows (Tümü) 300 KB

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Asgari Geçim İndirimini pratik bir biçimde hesaplayan ve bordrosunu düzenleyen bir program. Programın kullanımı çok basit ve pratiktir. Programa sadece çalışanın adı soyadı, medeni durumu ve varsa çocuk sayısı yazıldığında tüm hesaplamalar program tarafından otomatik olarak mevzuata uygun biçimde yapılmakta ve Asgari Geçim İndirimi Bordrosu düzenlenmektedir. Kullanıcı, program tarafından hazırlanmış Asgari Geçim İndirimi Bordrosunu A4 kağıdına çıktı alabilecektir. Bu program Gelir Vergisi Kanunu ile 265 Seri Nolu Gelir Vergisi Genel Tebliği\'ne uygun hazırlanmıştır.

Ayrıca, bu program paketinin içinde 265 Seri Nolu Gelir Vergisi Genel Tebliği, Aile Durumu Bildirimi, Asgari Geçim İndirimi Bordrosu örneği ve Açıklamalar bulunmaktadır.

Lütfen programı çalıştırmadan önce virüs taramasından geçiriniz

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)