|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#21 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() puar Şuan
![]() Son Aktivite: 29.04.2010 14:08
Tournaments Won: 1Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 805
![]() |
![]() ee ozaman yıllardır herkezin siyaset vaadleri olmaktan çıkarıp çözerek (tabi bunlar gibi değil ) dahada böyle bir gündem istemiyorsan sorun ne peki?
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() havacı Şuan
![]() Son Aktivite: 24.06.2015 00:54
Tecrübe Puanı: 672
![]() |
![]() Degerli yigidolar konu baş örtüsü degil konu dikim evi
Halk olarak gündemde baş örtüsü varya kilitlendik arkadaşlar bunlarla kendimizi oyalamayalım sivasımız için elimizden geldigi kadar memleketimizin çıkarları dogrultusunda mücadele edelim Bu tür gündemdeki olaydarı degerlendirelim fakat kendimizi onunla uyutmayalım Arkadaşlar bu bizim memleketimizde bu kısır çekişme bitmedikce bizim elimizden daha çok şeyler gider Örnek verecek olursak şeker fabrikası demirçelik şeker fabikasını sırf kısır çekişmeden dolayı kaybettik bu proje beş altı ilde uygulanacaktı bunlardan biriside sivastı şeker fabrikasın dan bahsediyoru Biz şuraya yapılsın buraya yapılsın tartışırken diger vilayetlerin yetkilileri fabrikalarını yaptılar biz ise onların açılış törenlerinin yaptıgı zaman zor güç bela tabelasını yaptırdık Yani artık bu gerçeklerden yola çıkarak degerli yigidolar herşeyi zamanında yapalım yani sıcagı sıcagına en dogrusuda bu degilmi kalın salıcakla
![]() |
#23 | |
Yasaklı
![]() serhatcan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.03.2012 15:55
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |