Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 11.02.2008, 13:05   #21
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

puar Şuan puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.04.2010 14:08
Tournaments Won: 1

Tecrübe Puanı: 805 puar BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: ŞİMDİYE KADAR NERDEYDİNİZ?

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Başörtülü veyaa açık kişiden zarar gelir demiyorum. Bunu türkiyenin büyük sorunu yapamlardan zarar gelir.
ee ozaman yıllardır herkezin siyaset vaadleri olmaktan çıkarıp çözerek (tabi bunlar gibi değil ) dahada böyle bir gündem istemiyorsan sorun ne peki?
Alt 11.02.2008, 14:16   #22
havacı
Tecrübeli Yiğido

havacı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

havacı Şuan havacı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.06.2015 00:54

Tecrübe Puanı: 672 havacı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Degerli yigidolar konu baş örtüsü degil konu dikim evi
Halk olarak gündemde baş örtüsü varya kilitlendik arkadaşlar bunlarla kendimizi oyalamayalım sivasımız için elimizden geldigi kadar memleketimizin çıkarları dogrultusunda mücadele edelim
Bu tür gündemdeki olaydarı degerlendirelim fakat kendimizi onunla uyutmayalım
Arkadaşlar bu bizim memleketimizde bu kısır çekişme bitmedikce bizim elimizden daha çok şeyler gider
Örnek verecek olursak şeker fabrikası demirçelik şeker fabikasını sırf kısır çekişmeden dolayı kaybettik bu proje beş altı ilde uygulanacaktı bunlardan biriside sivastı şeker fabrikasın dan bahsediyoru
Biz şuraya yapılsın buraya yapılsın tartışırken diger vilayetlerin yetkilileri fabrikalarını yaptılar biz ise onların açılış törenlerinin yaptıgı zaman zor güç bela tabelasını yaptırdık
Yani artık bu gerçeklerden yola çıkarak degerli yigidolar herşeyi zamanında yapalım yani sıcagı sıcagına en dogrusuda bu degilmi kalın salıcakla

Tarih yazdım kaç asıra
Şehidim var sıra sıra
Kimse bakmasın kusura
Türkiye Türk vatanıdır
havacı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.2008, 18:24   #23
serhatcan
Yasaklı
NO AVATAR

serhatcan Şuan serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2012 15:55

Tecrübe Puanı: 0 serhatcan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
havacı Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Degerli yigidolar konu baş örtüsü degil konu dikim evi
Halk olarak gündemde baş örtüsü varya kilitlendik arkadaşlar bunlarla kendimizi oyalamayalım sivasımız için elimizden geldigi kadar memleketimizin çıkarları dogrultusunda mücadele edelim
Bu tür gündemdeki olaydarı degerlendirelim fakat kendimizi onunla uyutmayalım
Arkadaşlar bu bizim memleketimizde bu kısır çekişme bitmedikce bizim elimizden daha çok şeyler gider
Örnek verecek olursak şeker fabrikası demirçelik şeker fabikasını sırf kısır çekişmeden dolayı kaybettik bu proje beş altı ilde uygulanacaktı bunlardan biriside sivastı şeker fabrikasın dan bahsediyoru
Biz şuraya yapılsın buraya yapılsın tartışırken diger vilayetlerin yetkilileri fabrikalarını yaptılar biz ise onların açılış törenlerinin yaptıgı zaman zor güç bela tabelasını yaptırdık
Yani artık bu gerçeklerden yola çıkarak degerli yigidolar herşeyi zamanında yapalım yani sıcagı sıcagına en dogrusuda bu degilmi kalın salıcakla
kardeşşşş. ben tüm yazılarımdaa bunu belirtmeye çalıştımm. Bu türban sorununu bilinçli çıkardılarr. heleki sivaslılar için bulunmaz bi fırsat,işsiz oturup bunun tartışmasını yaparak kendilerini avuturlarr. Hep söyledimmm ülkede türban sorunu diye bişeyy yookkkk. bunu bilişnçli çıkardılarr. Bırakın bu türbanı mürbanııı işiniz ekmeğinizz göz göre göre elden gidiyorrr. bunu için zaman ayırın,kafa yorun,birleşinn. .Ama nerdeee bide yiğido olacak bu sivaslılar. ben hep diyorum yerim öyle yiğidoyuu. sivasspor için toplanıyorsunuz,fikirler üretiyorsunuz sivasspor nasıl başarılı olur nasıl destek veririz diyee, bundan dolayıda kutlarım. Amaaaaaaaaa biriside çıkıptaa eyy sivaslılarr hadi alevisi sunnisi toplanalım ekmeğimize sahip çıkalım,gerekirase eylem yapalımm,işyerlerimiz taşıtmayalım,kapattırmayalım. ama nerdeee biz sivaslılar vatan millet sakarya din dururken ekmeğimizi almışlarr bize ne.yavvv bi sivas ın tarihine bakın,bide kayserinin tarihine bakınn..VEEEE bide dönüp aynada kendinize bakın.geçmişimizle neler kaybetmişizz,kaybettiklerimizi n nedenleri neler diyede bi düşününn.. offfffffffffffffffff gene sinirlendimm.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)