|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 978
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas Ticaret ve Sanayi Odasınca (TSO) başlatılan Sivasspor'a Otobüs Kampanyası çerçevesinde kulübe alınması planlanan özel donanımlı otobüsün siparişinin verildiği bildirildi. Sivas TSO'dan yapılan yazılı açıklamada, TSO tarafından Sivasspor Kulübü'ne özel donanımlı otobüs alınması amacıyla başlatılan kampanyada sona doğru gelindiği kaydedildi. Kulübün istediği ''Mercedes Trevago'' marka otobüsün siparişinin verildiğinin belirtildiği açıklamada, otobüsün nisan ayında Sivasspor'a bağışlanacağı bildirildi. İlk yarıyı lider bitirerek yeni yıla şampiyon giren Sivasspor'a yakışır tam donanımlı otobüs için düğmeye basıldığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: ''TSO tarafından başlatılan ve başarıyla yürütülen kampanya amacına ulaşıyor. TSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri, tüccar, sanayici ve işadamları, odalar ile yurt içi ve yurt dışındaki yiğidoların destek verdiği kampanya çerçevesinde 320 bin Avroluk otobüs sipariş edildi. Sivasspor Yönetim Kurulu ve teknik ekibin isteği doğrultusunda alınacak otobüs üzerinde modifiye çalışmaları yapılacak. Tam donanımlı bir hale dönüştürülecek otobüs nisan ayında törenle Sivasspor Kulübüne hediye edilecek.'' TSO Başkanı Osman Yıldırım ise Sivasspor'un her zaman yanında ve destekçisi olduklarını belirterek, ''Sivasspor'umuza yakışır bu otobüsü almak için kampanyamıza destek olan herkese teşekkür ediyorum'' dedi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
Son Aktivite: 26.02.2026 00:19
Tecrübe Puanı: 972
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SİVASSPORumuza yakışır,bu otobüsün çoktan alınması lazımdı birçok deplasmana karayolu kullanarak giden YİĞİDOlarımızın enazından rahat bir yolculuk yapabilmesi için bu şarttı.Hayırlı olsun diyorum.
Allah kaza ve bela vermesin İnşaAllah!
|
|
|
|
#3 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yılan hikayesine döndü Sivas'tan babayiğit bir zengin "çıkıpta ben alırım" diyemedi... Para birikti birikiyor diyene kadar sezon bitti... Hayırlı olsun...
|
|
|
|
#4 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sivassporuma hayirli olsun
cok gec kalindi ve buda malesef bizlerin sucu zengin is adamlarimiz sahip cikmiyorlar insallah en kisa zamanda düzelir bu durum
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yiğido
![]() ![]() navruz58 Şuan
Son Aktivite: 02.07.2016 13:52
Tecrübe Puanı: 744
![]() |
HAYIRLI OLSUN SIVASSPORUMA BÜLEN HOCAM SEN BIRTANESIN
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Yiğido
![]() yigidOOO Şuan
Son Aktivite: 20.09.2008 19:31
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Yakışır; SİVAS ımıza daha güzelleri yakışır. Kazasız belasız günlerde kullanmak dileğiyle hayırlı olsun
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|