|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Yasaklı
![]() adislibekir Şuan
![]() Son Aktivite: 17.03.2009 20:10
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() |
![]() Aramızdaki İl farkı şu Sen tazminatım Yükselecek
maşım artacak diye Ağrı dasın ben Ev kirasını veremesin Geçinemesin diye İzmit e Gönderildim Bu kadar ak var işte ortada.. Ama fahrettin seninle benim özelbir sorunum yok kardeşim celallenme sana karşı en ufak bir aksi yönde kusurum olduysa özür dilerim.Ama hocayla ben ufak bir muhabbet yapayım dedim sen hemen atladın abi ben ne yapayım ya.Yine de seni kırdıysam özür dilerim.Bir daha o konulara girmeyelim o işeri rafa kaldıralım sen inananında inanmayanında sağcınında solcununda garibinde kalantorunda hakkını savunması gereken birisin sen polissin arkadaş senin siyaset gömleğini ilk çıkaranlardan olman lazım bu kadar şart lı hareket edersen mazllum hakkı alırsın tarafsızlığını kaybedersin bu da günahların en büyüğüdür,Senki inanan biri olarak buna dikkat et tarafsızlığını kaybetme.....Fahri senden gerçek ten yine özür diliyorum bu siyaset konusuna benimle girme lütfen sebepsiz yere kırıcı oluyoruz. |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Elbeyli'lerin sohbet alanı | umit_koc | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 24 | 27.03.2011 20:00 |
Fuar alanı olmazsa olmaz | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 13 | 03.03.2010 10:47 |
Edukeyf (Online Radyo , Video , Tv, Sohbet , Burç , Haber, Gazete vb) | edukeyf | Full Program Download | 0 | 10.12.2009 17:56 |
Ücretsiz Web Alanı Veren Siteler | Serd@r | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 26.03.2008 12:25 |
Sanal sohbet neden tehlikeli? | seva | Arşiv | 2 | 26.03.2008 10:29 |